icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

ttami
31. dec 2017

Veseleho Silvestra dievcata😉

miriama11
31. dec 2017

Krasny silvester prajeme 👍🏻🥂😉

juliane126
31. dec 2017

@katuscakzms haha, nas to robi tiez, len ma pri tom vystrete ruky. Neviem ho odnaucit, ze tade cesta nevedie. Este nevie striedat ruky a sa tak vymrstuje dopredu oboma. Len je to dost nebezpecne na nostek😕

olylili
31. dec 2017

@kattky my sme prišli z pohotovosti 40 teploty kašeľ silná nádcha vôbec mu nejdu zbiť teploty ešte k tomu sme všetci na antibiotikách ja s dcérou už 4 deň tiež vysoké teploty takže u nás sa Silvester nekoná

juliane126
1. jan 2018

@olylili prajeme vela zdravicka do noveho roku. Nech ste vsetci zase fit!

olylili
1. jan 2018

@juliane126 ďakujeme krásne aj vám veľa zdravíčka

kattky
1. jan 2018

@olylili no my zajtra k doktorke rano aj s mocom. Volala som jej vcera rano ze co mame robit ci ist na pohotovost alebo co.

olylili
1. jan 2018

@kattky keď nemá ešte niečo ani teploty tak nie my už treti deň vysoké horúčky zajtra ráno hneď ideme som zvedavá čo

kchan
1. jan 2018

Stastny Novy rok babulky, najviac zdravie pre vas a pre deticky 🎉🍀❤

kattky
1. jan 2018

@olylili Daj potom vediet ako ste dopadli

sticker
oravocka
1. jan 2018

Babuľky, prajem vám všetko dobré do Nového roku, hlavne veľa zdravíčka, lásky, úsmevov od našich drobcov a veľa trpezlivosti. Krásny deň

blondie257
1. jan 2018

Dnes na liste v kalendari prvy den je v januari.
Prreto verní starym zvykom pripajame sa k vinsovnikom a prajeme Vam v Novom roku uspech v kazdom zitia kroku, vela stastia, zdravia vela, vsetko, co si srdce zela.

Vsetko dobre do noveho roka kočeny....
Hlavne zdravicko pre vas a vasich drobcekov a celej rodinke

olylili
1. jan 2018

@kattky áno dám potom aj vy ako ste tiež dopadli dúfam že bude všetko v poriadku 😘

kattky
1. jan 2018

@olylili no dufam aj ja. Vcera vecer som mu dala nurofen cipok, tak spinkal ovela lepsie ako predchadzajucu noc. Teraz hodinu som ho hajkala a nic len plac. Zabehli sme do lekarne kupit cipky. Dala som mu opat a do 15 minut zaspal. Asik ho musi aj nieco zrejme boliet. Teplotu ma len zvysenu 37,2 no mozno uz ta je pre neho dost ked je mrzuty.

katuscakzms
1. jan 2018

@juliane126 moj sa takto rozkolise a hodi sa dopredu, teda aspon si to mysli,kedze nevie este ruky prekladat tak ostáva na jednom mieste. ...stalo sa uz ze bol par cm posunuty ,no k stvornozkovaniu to ma este daleko ...ale zlaty su ako sa snažia. Moj velmi oblubuje obycajnu vysacku na hracej deke,poposuva sa horko tazko k nej aby ju mohol dat do pusy,no potom zisti ze ju nevidi a nevie chytit do rucky,aby si ju dal do ust ,kedze je velmi blizko..tak sa posunie dozadu, no a začína to odznova, ze opäť ju chce do pusy a musí ist dopredu 😃

kattky
1. jan 2018

@olylili a este aj vodu pomenej pije ako predtym. Teraz len vezme cumel do pusy a hrozne ho zuzle a sucha po dasienkach.

olylili
1. jan 2018

@kattky môžu byť zúbky dievčatám keď išli už som vedela lebo hneď nádcha

kattky
1. jan 2018

@olylili cize nadchu moze mat zo zubkov?

senta_sofia
1. jan 2018

@marcelkaemmka vela sily prajem! Matersky instinkt nikdy nesklame. A hlavne ked mas viac deti, vies posudit aj porovnanim, ze nieco je inak. Podstatne je, ze na nieco dosli a uz sa drobec nebude trapit.

A vsetkym ostatnym prajem vsetko dobre do noveho roka, hlavne zdravie pre Vas a Vase rodiny, vsetko ostatne sa nejak podda 😊

jance333
1. jan 2018

dievčence, parádny nový rok prajem i ja a mám otázku. keďže už tie naše poklady nie je možné nechať bez dozoru ani na zemi na pár min. ako to riešite, keď potrebujete napr. navariť alebo niečo urobiť? včera som piekla zemiakové tyčinky s malou v nosiči,ale nie je to moc pohodlné ani bezpečné, samozrejme (robila som len to, čo bezpečné bolo, isteže), v kresielku mi niekedy posedí, inokedy nie. rozmýšľam, či má zmysel kúpiť ohrádku (priamo do kuchyne sa mi nezmestí, len vedľa do jedálne) alebo počkať, kým bude sedieť a posadiť si ju ku sebe v jedálenskej stoličke alebo ako. dajte tipy, prosím

jja
1. jan 2018

@jance333 ja mám malého na zemi na deke ...ale mám kuchyňu spojenú s obývačkou...tak je pri kuchynskej linke.

jja
1. jan 2018

Ináč všetko najlepšie v novom roku dievčatá!

jarunka102
1. jan 2018

Žienky krásny 1.január prajem a všetko dobré do ďalších dní. Drobcom veľa zdravíčka a maminám pevné nervy a srdce plné lásky :-*

eja118
1. jan 2018

Vsetko dobre v novom rokuroku dievcence 🙂 otazocks....aj vasi drobci su mrzuty,umrnkany,cely den by sa len nosili a pod....nasa maly je v tomto asi neprekonatelny...ja som uz vystavena ze az....:(

miriama11
1. jan 2018

@eja118 presne teraz som to vravela.sak mala bola spokojne dievcatko a teraz ...ved iba na ruky a len mrnci a place a je nespokojna a skriabe si usi a hlavu.no vobec sa mi to nepaci .

olylili
1. jan 2018

Baby malý má tri dni vysoké teploty čipky vykaka sirup vygrca teraz mi už odmieta aj prsník a vodu tiež už 6 hodín nepil čo mám robiť

oknosmas
1. jan 2018

@miriama11 presne aj u nas...maly je cely doskriabany..mam pocit,ze mu nechty uz aj s prstami budem strihat a minimalne 3x do tyzdna ;)

eja118
1. jan 2018

@miriama11 no nas mal koliky tak plackal..no potom.mal par dni pohoda a teraz v jednom kole ...presne aj usi si skriabesa aj hlavu..mpripisujem to zubkom nakolko mame uz dva....aj span cisty des ci cez den ci noc..fuu cakam kedy ma odvezu... trpezlivost sa mina energia zadna 🙂 🙂 🙂

juliane126
1. jan 2018

@olylili pozor na dehydrovanie. 6 hodin je vela pri vysokych horuckach. Asi utekaj na pohotovost ak je malatny. Keby pil, tak by som skusila zabaly.

miriama11
1. jan 2018

@olylili este stale ma teploty vysoke? Ked nebude pit treba ist do nemocnice nech mu daju unfuziu