Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Krasny,stastny a uspesny rok Vam prajeme 😉😉😉
@kattky Ďakujem máme sa dobre chvála Bohu mala je zdrava. prajem vám veľa zdravickaa V tom novom roku 3. 1 naše zlatíčka oslávia 6 mesiacikov prajem damiankovi aj mojej sofinke len to všetko najj na svete A hlavne zdravicka

@miriama11 no...hadam sa to uz zlepsi...ja teda prikrmujem dalej,zemiak som uz nedala odvtedy,zajtra chcem opat skusit,to uz budeme mesiac na zeleninke...zda sa mi,ze sa mu to nevycistilo uplne,ale je mi tazko to rozlisit,lebo casto grcka a aj ked ho prezliekam a umyvam,i tak mava z toho zacervenany krk chudak a uz potom neviem,ci to grcka alebo alergia...no pri alergii mal flaky i na tvari a aj brusko vyhadzane...
@eja118
@miriama11
U nas je to podobne....mrzuta je malá,nervna,nevie klidne zaspavat,len na ruky...a ked na deke tak pri nej furt..akonahle sa vzdialim a to zisti plac neskutocny....a stale taka umrnkana....ufnukana...len stale take mrzute hmkanie...
Zuby este nemame....len presvitaju ale kuse hryzatka....davam fur geliky aj camiliu aby sa ukludnila..raz to zaberie inokedy nie...
domacnost...no...katastrofa...kym je MM doma tak sa jej venuje...kym ja navarim....ale ked pojde prec nabehneme do starych kolaji...nevarenia,neupratovania....
@jance333 nasa nevydrzi nikde dlho...max 10min kym sa niecim zabavi...a ked varim...ani stolicka ani kresielko ani deka na zemi...nezabera nic....furt len na ruky a vsetko chce vidiet a chytit....manduca uz nepomaha...takze zufala som tiez....Aj postielku mam v obyvacke....ta je prepojena s kuchynou a nepomaha...hracky ju uz doskova nudia ...
@blondie257 zajtra nas caka ockovanie tak uz teraz mam strach ze ako mrzuta bude
@miriama11 moz o prekvapi a bude ok
@vierkadominik1 dakujeme pekne. Ano zajtra uz to bude 6 mesiacov a mne to pride ako by to bolo pred tyzdnom. Velmi rychlo ten cas leti. Tak vsetko dobre aj vam aby ste boli zdravy, tak dlho ako sa len budr dat.

Tak dnesna poradna zanami. Maly ma 9500g a 69,5cm.
Na sopliky dostal pamycon no v moci ma zase leukocyty na 2 krize. Zajtra mame odniest opat moc a uvidi sa co dalej
My sme skončili zle robili nám rentgen tak malý má silný zápal priedušiek a dcéra zápal pľúc máme ATB aj do piatka nebude zlepšenie nemocnica
Caute. Tak aj my sme skončili na atb. Sople má už dlhšiu dobu, ale teraz kombinácia s tými zubkami ( už má dva), vyšiel z toho zápal priedušiek😢 v noci bolo normálne počuť, ako jej to tam píska. Takže tak. Také malé chuda a už atb, ale čo už. Hádam pomôžu
Dievcata,citam,ze viacere vase deticky su chore...mrzi ms to a prajem vam a hlavne im skore uzdravenie!
Baby, prosím, niekde sme tu mali taký ťahák na zavádzanie prikrmov. Na ktorej strane to nájdem? Ďakujem

@kattky moze i hnacky. Nasemu teraz vysli 2 a sople mal dlho. Ale bacile nosi sestra. Maju slabsiu imunitu. Nevedia dyhat ustami,tak sa trapia.