Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katuscakzms haha, nas to robi tiez, len ma pri tom vystrete ruky. Neviem ho odnaucit, ze tade cesta nevedie. Este nevie striedat ruky a sa tak vymrstuje dopredu oboma. Len je to dost nebezpecne na nostek😕
@olylili prajeme vela zdravicka do noveho roku. Nech ste vsetci zase fit!
@juliane126 ďakujeme krásne aj vám veľa zdravíčka
Stastny Novy rok babulky, najviac zdravie pre vas a pre deticky 🎉🍀❤
Babuľky, prajem vám všetko dobré do Nového roku, hlavne veľa zdravíčka, lásky, úsmevov od našich drobcov a veľa trpezlivosti. Krásny deň
Dnes na liste v kalendari prvy den je v januari.
Prreto verní starym zvykom pripajame sa k vinsovnikom a prajeme Vam v Novom roku uspech v kazdom zitia kroku, vela stastia, zdravia vela, vsetko, co si srdce zela.
Vsetko dobre do noveho roka kočeny....
Hlavne zdravicko pre vas a vasich drobcekov a celej rodinke
@olylili no dufam aj ja. Vcera vecer som mu dala nurofen cipok, tak spinkal ovela lepsie ako predchadzajucu noc. Teraz hodinu som ho hajkala a nic len plac. Zabehli sme do lekarne kupit cipky. Dala som mu opat a do 15 minut zaspal. Asik ho musi aj nieco zrejme boliet. Teplotu ma len zvysenu 37,2 no mozno uz ta je pre neho dost ked je mrzuty.
@juliane126 moj sa takto rozkolise a hodi sa dopredu, teda aspon si to mysli,kedze nevie este ruky prekladat tak ostáva na jednom mieste. ...stalo sa uz ze bol par cm posunuty ,no k stvornozkovaniu to ma este daleko ...ale zlaty su ako sa snažia. Moj velmi oblubuje obycajnu vysacku na hracej deke,poposuva sa horko tazko k nej aby ju mohol dat do pusy,no potom zisti ze ju nevidi a nevie chytit do rucky,aby si ju dal do ust ,kedze je velmi blizko..tak sa posunie dozadu, no a začína to odznova, ze opäť ju chce do pusy a musí ist dopredu 😃
@marcelkaemmka vela sily prajem! Matersky instinkt nikdy nesklame. A hlavne ked mas viac deti, vies posudit aj porovnanim, ze nieco je inak. Podstatne je, ze na nieco dosli a uz sa drobec nebude trapit.
A vsetkym ostatnym prajem vsetko dobre do noveho roka, hlavne zdravie pre Vas a Vase rodiny, vsetko ostatne sa nejak podda 😊
dievčence, parádny nový rok prajem i ja a mám otázku. keďže už tie naše poklady nie je možné nechať bez dozoru ani na zemi na pár min. ako to riešite, keď potrebujete napr. navariť alebo niečo urobiť? včera som piekla zemiakové tyčinky s malou v nosiči,ale nie je to moc pohodlné ani bezpečné, samozrejme (robila som len to, čo bezpečné bolo, isteže), v kresielku mi niekedy posedí, inokedy nie. rozmýšľam, či má zmysel kúpiť ohrádku (priamo do kuchyne sa mi nezmestí, len vedľa do jedálne) alebo počkať, kým bude sedieť a posadiť si ju ku sebe v jedálenskej stoličke alebo ako. dajte tipy, prosím
Ináč všetko najlepšie v novom roku dievčatá!
Vsetko dobre v novom rokuroku dievcence 🙂 otazocks....aj vasi drobci su mrzuty,umrnkany,cely den by sa len nosili a pod....nasa maly je v tomto asi neprekonatelny...ja som uz vystavena ze az....:(
Baby malý má tri dni vysoké teploty čipky vykaka sirup vygrca teraz mi už odmieta aj prsník a vodu tiež už 6 hodín nepil čo mám robiť
@olylili pozor na dehydrovanie. 6 hodin je vela pri vysokych horuckach. Asi utekaj na pohotovost ak je malatny. Keby pil, tak by som skusila zabaly.

Veseleho Silvestra dievcata😉