Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@oravocka snažila som sa a malý pekne papal aj nie veľmi chutné druhy zeleniny. Potom som podľahla tlaku starších ročníkov a dala som ochutnať jablcko a banan a odvtedy mi trosku ohrna nos nad zeleninou napr. cviklu vôbec, cuketu tiez nie. Teraz sa snazim skoro akoby odznova to co mu chutilo a dufam, ze zabudne na sladucke jablcko zatial ☺ ale mliecko je aj pre neho stale na 1.mieste ☺
@olylili ach jeminenkyy..ta kde ste tak pochoreli....drzim palce nech ste cim skor zdraví
@vierkadominik1 kolko vazi a mera tvoja sofinka?
Baby konečne Vám môžem sem napísať, lebo predstavte si odkedy zmenili appku tak sa mi nedá z mobilu poslať sem príspevok do tohto fóra a teraz som na počítači a vidím ikonu odošli na mobile mi ju nezobrazuje, tak len čítam vaše príspevky a maximálne môžem lajkovať..želám Vám všetko naj do Nového roku nech ste hlavne zdravé aj Vaše miminká a robia Vám radosť a rastú do krásy a múdrosti 😍😘
@kattky dnes som s nou bola na očkovanie tak ju zmerala A má 70 cm a váži 8400 g. len som nepokoja lebo od očkovania mi mala iba spi a spozorovala som že sa jej na telíčko vyhadzali také drobné vyrážky tak neviem či mám navštíviť pohotovosť. Som zúfalá
Baby pouzivate appku MK alebo klasika cez prehliadac? Mne appka blbla uz predtym v starej verzii tak som furt prihlasena cez google.chrome na MK a ide v pohode
@blondie257 kraasne😉
@blondie257 jej sikovna 😉
@vierkadominik1 ako malicka? Uz je lepsie? Dufam,ze ano...
@vierkadominik1 Damianko tiez po ockovani iba spal aj pri prvom a aj pri druhom a mal aj zvysenu teplotu. Vyrazky nie. Neviem, potom napis co a ako.
@blondie257 nadherne. Sama by som take prijala.

@olylili
@oravocka skore uzdravenie prajem ...