icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
2. jan 2018

@olylili
@oravocka skore uzdravenie prajem ...

oravocka
2. jan 2018

@nikol207 ďakujem veľmi pekne, áno, toto som myslela. Išli ste podľa tohto? My už tretí deň zemiak, ale zje max 5 lyžičiek, potom ju začne nadrapovat. Mliečko je len mliečko, pekne zabalené, vždy pripravené😂

nikol207
2. jan 2018

@oravocka snažila som sa a malý pekne papal aj nie veľmi chutné druhy zeleniny. Potom som podľahla tlaku starších ročníkov a dala som ochutnať jablcko a banan a odvtedy mi trosku ohrna nos nad zeleninou napr. cviklu vôbec, cuketu tiez nie. Teraz sa snazim skoro akoby odznova to co mu chutilo a dufam, ze zabudne na sladucke jablcko zatial ☺ ale mliecko je aj pre neho stale na 1.mieste ☺

kchan
2. jan 2018

@oravocka
@olylili
Skore uzdravenie zelam drobatkam 😇❤

oravocka
2. jan 2018

@kchan ďakujem

oravocka
2. jan 2018

@kchan keď ju počujem chudatko ako kašle, až mi je do plaču. Viem podľa seba, ako bolia chytene priedušky. Aj tak to dobre zvláda pokladik môj

oknosmas
2. jan 2018

@miriama11 krupicu

miriama11
2. jan 2018

Presne take mala stelka

blondie257
2. jan 2018

@olylili ach jeminenkyy..ta kde ste tak pochoreli....drzim palce nech ste cim skor zdraví

oknosmas
2. jan 2018
miriama11
2. jan 2018

@oknosmas no tak to vyzeralo na chrbte presne.a nema uzlinky v zahlavy zvecsene?

vierkadominik1
2. jan 2018

@kattky
@kattky dakujem napodobne
a hej presne tak ako pises rychle rastu nase zlaticka

oknosmas
3. jan 2018

@miriama11 no,to musim pozriet...netusim..to by som nahmatala,vsak? Teraz spinka,tak ho nejdem ochytavat...neskor pozriem

kattky
3. jan 2018

@vierkadominik1 kolko vazi a mera tvoja sofinka?

kattky
3. jan 2018

Takto si sladko spinkame ... <3

miriama11
3. jan 2018

@oknosmas hej to sa da nahmatat.

zuzacka16
3. jan 2018

Baby konečne Vám môžem sem napísať, lebo predstavte si odkedy zmenili appku tak sa mi nedá z mobilu poslať sem príspevok do tohto fóra a teraz som na počítači a vidím ikonu odošli na mobile mi ju nezobrazuje, tak len čítam vaše príspevky a maximálne môžem lajkovať..želám Vám všetko naj do Nového roku nech ste hlavne zdravé aj Vaše miminká a robia Vám radosť a rastú do krásy a múdrosti 😍😘

oknosmas
3. jan 2018

@miriama11 a kde to mam presne hladat? Dakujem

vierkadominik1
3. jan 2018

@kattky dnes som s nou bola na očkovanie tak ju zmerala A má 70 cm a váži 8400 g. len som nepokoja lebo od očkovania mi mala iba spi a spozorovala som že sa jej na telíčko vyhadzali také drobné vyrážky tak neviem či mám navštíviť pohotovosť. Som zúfalá

miriama11
3. jan 2018

@oknosmas cislo 4😂

blondie257
3. jan 2018

Baby pouzivate appku MK alebo klasika cez prehliadac? Mne appka blbla uz predtym v starej verzii tak som furt prihlasena cez google.chrome na MK a ide v pohode

blondie257
3. jan 2018

Babenky ...som sila sa idem kus pochvalit.bol to vianocny darcek pre kamosku a jej dceru.sila som im patchwork prehoz na postel a zo zbytku latky som im vydumala toro este.

ttami
3. jan 2018

@blondie257 kraasne😉

miriama11
3. jan 2018

@blondie257 jej sikovna 😉

blondie257
3. jan 2018

@ttami
@miriama11
Dakujeeem....

oknosmas
4. jan 2018

@miriama11 dakujeeem..pozriem...

oknosmas
4. jan 2018

@vierkadominik1 ako malicka? Uz je lepsie? Dufam,ze ano...

oknosmas
4. jan 2018

@miriama11 tak som skusila..myslim,ze ich ma zvacsene...co to znamena? Ako ste to riesili? Uz je na tom lepsie stelka?

kattky
4. jan 2018

@vierkadominik1 Damianko tiez po ockovani iba spal aj pri prvom a aj pri druhom a mal aj zvysenu teplotu. Vyrazky nie. Neviem, potom napis co a ako.

kattky
4. jan 2018

@blondie257 nadherne. Sama by som take prijala.