Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@miriama11 mast od koznej obsahovala kortikoidy? Citala som,ze pri seboretickej dermatitide su tie uzliny zvacsene...a on seboreu ma...lekar to neriesil,ze to prejde same...ja mu mastim casti,ktore ma najhorsie..pod kolienkami vysusene riadne, na priehlavkoch...a pod krkom...davam modru indulonu len...
@oknosmas neviem ci bola kortikoidna lebo som sa na to pytala a najprv povedala ze nie ze je to lieciva mast ale potom daco dodala ze ma tam slabu primes no tak neviem ale vraj je to od narodenia.ale fat rychlo zabrala tak si myslim ze asi nejaky kortikoid tam bol ale aspon to mala ciste ale teraz na bradke ma flaky tak neviem ci jej mam dat zas alebo pockam do zajtra jak pojdem ku lekarke.ale davam aj jarisovu vodu a lipobase to je na premastenie.
@blondie257 Si riadna sikulka! 🙂
@blondie257 kraaasne 🙂 ako si to sila?rucne,ci na stroji?
@shannonldy
@kattky
Dakujem kocky
A dnes krasnych 6mesiacov mame.....
No keby nebola taka mrzutaa... .😕
@jarunka102 na stroji plus potom rucne dokoncujem
Baby za aký čas začína účinkovať ATB aby už nemal teploty deň ich už berie tretí deň a horúčky 39 nonstop už sedem dní je stále vo vysokých horuckach
@olylili az na 3ti den zacnu ucinkovat viditelne.
@olylili to uz by mu malo davno zabrat, zvycajne uz tretia davka, najma ak sa davaju kazdych 8 hodin zabera, minimalne tie teploty by mali polavit. Ako casto mu vybieha teplota? Radsej chod zajtra k lekarke, mozno netrafila citlivost atb
@senta_sofia naša nerobí tak stále sme u inej každé 4 hodiny ma už vysokú horúčku ATB berie každé 12 hodín
@olylili to nie je dobre, ked mu vylieza tak casto, robili mu CRP? Aj by som ti povedala, ze chod na pohotovost, ale asi by vas odpinkali do nemocnice asi
@senta_sofia v nedeľu robili crp že vírus v utorok nasadili ATB no a bez zmeny zajtra bude 8 dní čo mu horúčky zacali
@olylili urcite zopakovat CRP, keby sa ti podarilo odobrat moc, vezmi aj ten zajtra a mohli by mu vytery zobrat aspon. Inak ma aku naladu?
@senta_sofia plače ani piť nechce len sa trápime už som úplne vystavená ešte aj dcéra má zápal pľúc
@olylili to som zaregistrovala, aj preto by som sla s nim znovu, pripadne aj jemu nech snimku spravia, on uz moze byt z tych teplot rozhadzany uplne, ze infuzka by ho vzpruzila
@senta_sofia aj jemu robili snimok diagnózu dali zápal priedušiek staršia dcéra má tie isté ATB a už tu behá ako keby jej nič nebolo a on stále v horuckach a na rovnako začali brať
@olylili skus tu vyjazdovu detsku pohotovost, ku vam chodi

@oknosmas tak ked som jej dala mast od koznej tak sa jej to behom 3/4hodiny zlepsilo. Ale zas sa vyhadzala na brade.zajtra asi ockovanie.a vraj tie uzliny su z koznych problemov a ze mozu byt dllho zvecsene.ze mam to nechat tak. Daco si na to dala?