icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kika2988
10. jan 2018

@jarunka102 dakujeme..v nedelu sme objavili jeden a dnes druhy...kusal co videl a oslintane komplet vsetko🙂 nech vam vyjdu cim skor a nech tolko nezlostia tie zubky...

terez01
10. jan 2018

@jance333 skôr z vareného jablká by ju bolelo bruško,no nemyslím,že by sa vyhadzala..

jarunka102
10. jan 2018

@kika2988 veru veru,nech uz aspon jeden mame vonku,nech je kludnejsia 🙂...moja to iste...vsetko kuse a slinta prudom jak vodopad,takze podbradnik je zbytocny :D a cumlik musi byt 🙂 ale aspon od dnes oficialne plazime,takze ju nahanam kde pride :D

kika2988
10. jan 2018

@jarunka102 Nas sa snazi puci rucky by aj sli aj nozicky len dupka tazka asi je 🙂 plazit sa neplazime ale zato sediet sa nam paci🙂

juliane126
11. jan 2018

@jarunka102 tvoja je sikulka. Nas to akosi preskocil a snazi sa stvornozkovat. Len bez plazenia nevie striedat rucky. Takze to mame akcne.

juliane126
11. jan 2018

@jarunka102 Ty ju nedavas sediet, vsakze?

blondie257
11. jan 2018

babenky, používate niektora detsku pestunku teda tie vysielacky.
sa mi podarilo rozbit svoju staru a zhanam druhu ...ale ani za frasa neviem si vybrat.
tak nejake recenzie nemate?
ja som mala topcom ....

zuzacka16
11. jan 2018

@blondie257 ano pouzivam my mame philips avent a sme spokojni je tam aj nocna obloha aj hudba teda mozem malej zapnut..aj dobry dosah ma ked idem so psom von pekne pocujem

vierkadominik1
11. jan 2018

Baby neviete kedy by mala nabehnut materská?

nenuska25
11. jan 2018

@blondie257 ahoj ja pouzivam toto kamerove v rodinnom dome a som maximalne spokojna: https://www.google.sk/search?q=beurer+detská+pe...

kitty18
11. jan 2018

@blondie257 ja mam video pestunku z aliexpress a som spokojna nocne videnie, viem na malu rozpravat, pustit jej hudbu mame poschodovy dom a v celom dome mam signal 😉

petrikazuzka
11. jan 2018

Maminky, keď ste prechádzali z vaničky na športový kočík, chceli tam byť Vaše detičky? zvykli si? náš zatiaľ nie, pritom vo vaničke tiež vkuse plakal a dvíhal sa, lebo chcel vidieť všetko okolo...tak som zvedavá ako to bude

oravocka
11. jan 2018

@petrikazuzka ja už mám malú v športovom, lebo vo vaničke bola upučená, vo fusaku,veľká je, mala málo miesta. Tu má miesta viac, nechávam ju aj posedieť, tak kuka okolo seba

kattky
11. jan 2018

Moje slnecko

olylili
11. jan 2018

@vierkadominik1 určite v pondelok

kattky
11. jan 2018

Snazim sa ich tahat k puse no pupek nepusti 😀

kitty18
11. jan 2018

@petrikazuzka ja mam malu tiez uz v sportovom a nemala problem ale jej nevadila ani vanicka len sa mi uz nezmestila aj s fusakom do nej ....

kattky
11. jan 2018

@petrikazuzka my sme este v hlbokej vanicke. Fusak sme zatial nejako nepouzivali nakolko vonku vzdy jr okolo 10 stupnov a malemu staci teply overal a deka. Tak mame s overalom priestor este cca 5cm

blondie257
11. jan 2018

@zuzacka16 vies mi napisat presný tip ktorý to je alebo aspon odfotit..najdem podla obrazka 🙂
@kitty18 a nevies mi poslat link ktora to je?

dakujem babenky

@kattky úžasný je....nasa si papa prsteky na nozickach furt.... a ked ju rozbalim...alebo vo vanicke...

a dnes mi prislo aj sedatko do vaneeee...huraaa na clapkanie vo vani....len este nemame hracky do vane ....
boze baby ja vsetko podavala dalej po starsej ..lebo bola prve dieta v oboch rodinach... a teraz vsetko kupujem ....strasneeeeee

olylili
11. jan 2018

@blondie257 aj ja idem kupovať to sedadlo včera som na neho pozerala a k tomu nejaké hračky 😊

blondie257
11. jan 2018

@olylili mala nechce lezat uz vo vanicke...polezi troska ked ju dam do vanicky, vtedy mame taku svoju debatnu chvilku, sa jej prihovorim že aky mala den, nech sa mi posazuje,,,a ona zacne debatu..sa na seba usmievame.....dviha mi nohy a rucicky ku mojej tvari aby som ich vybozkavala...a potom koza zacne prskat pusinkou....doslova plut....neviem co to ma za obdobie ze furt ustami doslova prdi a prska pri tom slinky 😂 ..... a to je koniec nasej pohodovej citovo zalozenej chvilky....
a tak sa zacne vrtiet a obracat na brucho...co samozrejme jej nedovolim lebo hlava automaticky pod vodu..... inac chcem chodit plavat do plaveckých jasli s nou od polky februara.... aby vedela splývat ...a kus vybila tu svoju nadmernu energy....

tak snad to sedatko a hracky ju zabavia nech nepridem uz definitivne o krize

blondie257
11. jan 2018

@kattky
@kitty18
@oravocka
@petrikazuzka

fajne babenky....ja nemam malu v nicom....je zasadne proti kociarom....a ked ju uz dam tam mam sportiak britax affinity s korytkovým sedenim/ležanim.....tam ani nelezi ani nesedi tak kuka vonku alebo taha chlpatu cicu (kožušinku) co je okolo striesky....vydrzi tak 10 min a potom sa napína a vrieska.....lebo chce ist von...nakupy su u nas take....ze preletim okolo vas s kociarom tak pocitite iba vichor okolo seba....ale mna s kocikom nezazriete 😂

a to som chcela kupit fusak elodie details...ze budeme frajerovat po dedine ( no i tak prd rozumeju babky fusakom, len sa pýtaju ci place..jasneee ze placeee,jasne ze rastieeee ) a tak dobre ze som ho nekupila lebo by bol na figu....
kazdy vecer zaspavam s prianim ... emka, prosiiim, bud rada v kociku, nech mozme ist v lete aj na výlet....nie len sediet doma ako teraz celú zimu....
snad bude vyslisane a Em sa umudri

zuzacka16
11. jan 2018

@blondie257 toto je presne ona aj z tejto stranky sme ju kupili aj za taku cenu 😂😂 my sme spokojni ma viacero funkcii..https://www.feedo.sk/avent-scd580-digitalna-ele...

zuzacka16
11. jan 2018

@blondie257 och tebe sa chce aspon kupat no ta nasa uz vobec..a to sa tak rada kupala ked sme ju vytiahli tak plakala a teraz opacne ked ju tam dame rev a ked vyberieme ok..a skusali sme vselico spievat jej posadit ju tam ukazovat hracky a nic nezabera 😐

blondie257
11. jan 2018

@zuzacka16 my presne opane ako vy....do 3mes vrieskala vo vode...az kym som nezistila ze sprcha na hlavicku ju ukludnuje

kattky
11. jan 2018

@blondie257 tak nas bude v kociku ked viem ze ma ist spat inac ee a aj to nepospi v nom uz dlho lebo je zvyknuty spat na boku a nie na chrbte cize v kociku je bud len polhodinku alebo hodinku. Uvidime ako to bude potom v sportovej casti ci sa mu v nej bude pacit alebo nie

zuzacka16
11. jan 2018

@blondie257 no my do 4.mesiaca pohoda strasne rada a zrazu bum..a to som chcela s nou chodit na baby plavanie..och uvidim ked bude sediet tak chcem kupit to sedatko do vody ci sa jej to nezapaci

jarunka102
11. jan 2018

@juliane126 zo zaciatku som ju nechcela davat,ale teraz sa vkuse len do sedu taha a nema zmysel jej v tom branit,takze ucime sa aj sediet 🙂

jarunka102
11. jan 2018

@petrikazuzka aj moja sa sotva s fusakom vojde do vanicky,ale sportovu cast chcem vybrat az na jar a hlavne ked uz bude sama krasne sediet...