Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 pocula som ze ked deti prskaju pusinou a robia bublinky a ine tak si vraj tym ochladzuju dasienka .. Moj to robi tiez a nedivim sa mu,lebo ich ta pusa -tie dasna musia velmi boliet a svrbiet
@katuscakzms moze byt...som si to teraz skusila aký to ma efekt ...chudak mobil 😂😅
no mne sa neda ani dotknut dasienok....vcera hnackovala....dneska mrzuta brutalne....ani jest nechcela...len obedik zjedla....ani mlieko ani pit ...nic nezaberalo...a len na ruky a mrzuta a urnčana a rev a ani spat len na ruky..... jooooj.....na slak trafenie tie dasna a zuby....dasna ma opuhnute a navrete od 2mes....a furt ziaden zub....a to uz ich vidno pod dasnami hore od 1 po 3 a aj dole po oboch stranach.....a ked jej vyjdu ako starsej az v 9.mes prvy zub...tak sa zosalim dovtedy...... akurat ze starsia to lepsie znasala nejako.....nebola taka zla
@blondie257 link uz neviem najst ale staci si napisat baby monitor a je to tento (prikladam foto) je ich tam viac tak treba pozriet recenzie ale viem ze vela bab ich objjednava a potom ich predrazene predavaju na svk...
@blondie257 u nas je presne to iste...vsetko
@kitty18 dakujeeem
@jarunka102 no a ked ze ja mu nozku dam ku puse tak sa rehota z toho strasne no a on ked nevladze si nozku pritiahnut, tak natiahne puncochu a zuzle aspon tu
@vierkadominik1 zlatula

@vierkadominik1 to su nadherne kucerave vlasky 😍😍
@kattky dakujemm
@zuzacka16 Ďakujem
@kattky jaaaj,tak to aj moja sa rehoce,ak jej nozku k puse davam ja 🙂 neboj,sak on si najde sposob ako ju cmulat :D
Babule...niesu vase deti unavenejsie a spavejsie ked vonku silno fuka vietor? Mame tu silny vietor a maly by len spinkal,uz minule ked tak fukalo som si vsimla ze ho tiez viac taha na spanok...niektoré deti su senzitivne a moje zrejme vsetky ...kazde mi reagovalo na vietor a vyrazne zmeny pocasia
@katuscakzms kiežby aj môj 😁 môj je viac urevany ako spavy 😀
@olylili no ja mam od rana do vecera krik a plac pokial nieje na rukach. ..posledne dni aj v noci. Len v pripade ked je silny vietor tak sa mu žiada viac spanku,ale to neznamena ze menej place....skor je este viac mrzutejsi,lebo chce spinkat a moj ma kratke spanky aj bezne
@katuscakzms on je tiež taký senzitivny moja rosnička hneď viem aké počasie bude 😀
@lilianna1xs krasnučka fajnučka líčka ako máš 😘😊dcéra má takú čelenku ale ružovú 😊
@lilianna1xs jeej to je perfektne na sedenie..odkial to mate???
@olylili
@zuzacka16 Dobre sa mame len papa a spinka minuly týždeň vkuse spinkala a taku čudná sami zdala,))))nakoniec mo tak kusála do ruky a citim zubcek jupi..))))tu sedačku som kúpila vo francúzsku ale toľko ma sedačiek už že ani neužije.haha a vy ako sa máte a detičky?si uvedomím že tak rýchlo ide čas take boli naše ratolesti drobnucke bože môj starneme či čo .))))
@lilianna1xs veď toto chápeš ? V nedeľu má 6 m.😱 Straaaaašne rýchlo to ubehlo stále sa kojime takže ako predošlé dva to tiež vyzerá na tri roky 😀 a len kričí tata tata baba baba a mama nikde veď jasne keď ma vidí 24 hodín 😂
@jarunka102
@olylili ved aj moj ma 9500g tak pupek nepusti zatim
@olylili Haha ako aj u nás tiež tak kričí ,Jak vidí že už varím sa usmieva smejko nás.Muz tiež vkuse jw robote takze vkuse som ja pani domu,večer keď ľahnem tak len čo zatvorim oci už jej treba dávať jest hihi ale aspoň aspoň som schudla)))) to ke dobre že kojis ja som pri synovy tiež dlho kojila 2,5 roka mal.rastu tie detičky ozaj nám došiel foto album taká bola tam drobná ani sami nechce veriť že toľko ubehlo už dni od porodu ))))
@olylili Haha ako aj u nás tiež tak kričí ,Jak vidí že už varím sa usmieva smejko nás.Muz tiež vkuse jw robote takze vkuse som ja pani domu,večer keď ľahnem tak len čo zatvorim oci už jej treba dávať jest hihi ale aspoň aspoň som schudla)))) to ke dobre že kojis ja som pri synovy tiež dlho kojila 2,5 roka mal.rastu tie detičky ozaj nám došiel foto album taká bola tam drobná ani sami nechce veriť že toľko ubehlo už dni od porodu ))))
@lilianna1xs jooj bud rada ze bola z toho spava my sme viac hore ako spime teda zas sa vracaju stare "dobre casy" ze cez den hore ale aspon ze sa vie uz prehrat a nemrnci ako ked mala bola..uteka to velmi rychlo buduci tyzden uz polroka a po zuboch ani stopy ale trapia nas statocne 🤣🤣

@kattky hahhaha zlaty,treba mu dat cvicit brusaky 🙂...moja cmula nozky jedna radost 🙂