icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs veď ja mám 173 cm a 43 kg .....krásne ste obe 😘

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs a presne ako u nás uložím ho dám si sprchu ľahnem a hneď hľadá cecik 😀

lilianna1xs
12. jan 2018

Neviem prečo toľko razy poslalo tie foto Sorry .)))

lilianna1xs
12. jan 2018

@olylili 43 kilá
Máš?ujjj ja ešte mám 76kíl a ešte som rada že som schudla ale,ani jedne rifle niesu mi dobre.

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs v pohode veď krásne 😊

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs
@lilianna1xs áno 43 😀

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs niečo strašné teraz som bola chorá tak ma lekár vykričali že mám ísť na detské že mi nevie ani ATB predpísať

lilianna1xs
12. jan 2018

@olylili super pozri moja ešte aké mám ruky hahah

lilianna1xs
12. jan 2018

@olylili ale aj ja som bola taká,chuducka koľko máš rokov?

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs ale veď si dobrá mojmu muž stále že priber ale ako ..31 mám ale mama oco všetci chudý

lilianna1xs
12. jan 2018

@olylili priberies časom uvidis,ja som po 34ke mala 56 kilá to som bola šťastná )))) po pôrode už asi ostanem tak už to robia aj roky moja mama mi vravíla.

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs moj manžel tak pribral má 41 ale aj rodičov ma takých a moja mama ,4 deti 61 rokov a 50 kíl takže genetika 😀

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs si dobrá krásna upravená žena čo riešiš 😘

lilianna1xs
12. jan 2018

@olylili vieš čo keď mám čas))))) ale od porodu ma ťahá vraciat točí sami hlava brucho ma boli pichá ma neviem čo to môže byt

lilianna1xs
12. jan 2018

@olylili to je pravda genetika.

lilianna1xs
12. jan 2018

Pozri môj syn ten od mala bol taký,mohutný .ja prinom som Jak palička

lilianna1xs
12. jan 2018

@zuzacka16 tuto odporúčam mala veľa krat vnej zaspí melódie a kolíše.

zuzacka16
12. jan 2018

@lilianna1xs vies co my mame tiez vajicko vibrujuce aj hra melodie no nechce byt v nom asi preto ze viac tam sedi ako lezi neda sa polohovat no uz nejdem kupovat to sa neoplati 😉

olylili
12. jan 2018

@lilianna1xs tak ma vyzerať chlap aspoň podla mňa 😊 moji synovci sú presne taký istý

vierkadominik1
12. jan 2018

@lilianna1xs ja mám tiež 75 kíl A výšku 160 cm už som od porodu dala dole 18 kíl A ešte 17 musím do leta zhodiť. No dúfam že sa mi to podari bo má trafí šľak 🙂

lilianna1xs
12. jan 2018

@zuzacka16 máš pravdu mi toľko veci pokupovali až dve postieľk ma a spi známi ))).
@vierkadominik1 verím ti ale už kašlem nato treba čas nato a pôjde to dolu.Vkuse pratam behám okolo deti a ozaj že cely deň nič nejem a večer o dvanástej si robím langos hahah trafí m šľak taku chuť som naň dostala Jak tehotná žena.

zuzacka16
12. jan 2018

@lilianna1xs my sme ani kupovat nemuseli priatelova mama vselico nosi z Nemecka a uz to nemam kam davat 😂😂 sestra je tehotna tiez v juli rodi tak budem rada ze sa toho zbavim 🤣🤣

lilianna1xs
12. jan 2018

@zuzacka16 super aspoň nemusí míňať peniaze,ja som už malé saticky dala na internet na predaj aspin niečo sami vráti .

sanylind
12. jan 2018

Ahoj baby idem po radu.Ste tu aj mamičky čo máte viac detičiek.Malinky mi začal.pri zaspávanie mykat hlavičkou a mám z toho veľmi zvláštny nie dobrý pocit.Spinka na chrbatiku niekedy hlavnou múka z jednej strany na druhú niekedy len tak na pol tam.kde má hlávku otočený.Nemate s tým niektorá skúsenosti ďakujem.

sanylind
12. jan 2018

Sorry telefón píše ako sa mu zachce

lilianna1xs
12. jan 2018

@sanylind nee aj môj tak robieval keď zaspaval keď nevedel zaspať bol unavený tak sa ukludnoval niejako sám prestal stym časom .

sanylind
12. jan 2018

@lilianna1xs jemine ďakujem.dufam.ze to teda vymyzne a bude to v pohode lebo som tak naňho večer keď som ho uspala pozerala a bolo to hrozné a napadlo.ma všeličo.

lilianna1xs
12. jan 2018

@olylili unas kuchina denno denne musí byt mäso muž a syn len mäso by chceli jest.)))))potom zákusky by jedli potom povedia neviem zcoho priberám Haha.

sanylind
12. jan 2018

@lilianna1xs a robil to aj v spánku lebo on má očká zavreté spinká a vrtí trhá hlavkou😔

lilianna1xs
12. jan 2018

@sanylind tak jasne treba si všetko všímať na deťoch,moja zas mála keď zaspáva chce ŠPZ na boku a šikmo chce mat nohy potom Jak zaspí tak ku pretočiť a neviem ako zasa,si preloží nohy )))).syn zas inakšie aa ukludnoval.