Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs a presne ako u nás uložím ho dám si sprchu ľahnem a hneď hľadá cecik 😀
Neviem prečo toľko razy poslalo tie foto Sorry .)))
@olylili 43 kilá
Máš?ujjj ja ešte mám 76kíl a ešte som rada že som schudla ale,ani jedne rifle niesu mi dobre.
@lilianna1xs v pohode veď krásne 😊
@lilianna1xs
@lilianna1xs áno 43 😀
@lilianna1xs niečo strašné teraz som bola chorá tak ma lekár vykričali že mám ísť na detské že mi nevie ani ATB predpísať
@olylili super pozri moja ešte aké mám ruky hahah
@olylili ale aj ja som bola taká,chuducka koľko máš rokov?
@lilianna1xs ale veď si dobrá mojmu muž stále že priber ale ako ..31 mám ale mama oco všetci chudý
@olylili priberies časom uvidis,ja som po 34ke mala 56 kilá to som bola šťastná )))) po pôrode už asi ostanem tak už to robia aj roky moja mama mi vravíla.
@lilianna1xs moj manžel tak pribral má 41 ale aj rodičov ma takých a moja mama ,4 deti 61 rokov a 50 kíl takže genetika 😀
@lilianna1xs si dobrá krásna upravená žena čo riešiš 😘
@olylili vieš čo keď mám čas))))) ale od porodu ma ťahá vraciat točí sami hlava brucho ma boli pichá ma neviem čo to môže byt
@olylili to je pravda genetika.
@zuzacka16 tuto odporúčam mala veľa krat vnej zaspí melódie a kolíše.
@lilianna1xs vies co my mame tiez vajicko vibrujuce aj hra melodie no nechce byt v nom asi preto ze viac tam sedi ako lezi neda sa polohovat no uz nejdem kupovat to sa neoplati 😉
@lilianna1xs tak ma vyzerať chlap aspoň podla mňa 😊 moji synovci sú presne taký istý
@lilianna1xs ja mám tiež 75 kíl A výšku 160 cm už som od porodu dala dole 18 kíl A ešte 17 musím do leta zhodiť. No dúfam že sa mi to podari bo má trafí šľak 🙂
@zuzacka16 máš pravdu mi toľko veci pokupovali až dve postieľk ma a spi známi ))).
@vierkadominik1 verím ti ale už kašlem nato treba čas nato a pôjde to dolu.Vkuse pratam behám okolo deti a ozaj že cely deň nič nejem a večer o dvanástej si robím langos hahah trafí m šľak taku chuť som naň dostala Jak tehotná žena.
@lilianna1xs my sme ani kupovat nemuseli priatelova mama vselico nosi z Nemecka a uz to nemam kam davat 😂😂 sestra je tehotna tiez v juli rodi tak budem rada ze sa toho zbavim 🤣🤣
@zuzacka16 super aspoň nemusí míňať peniaze,ja som už malé saticky dala na internet na predaj aspin niečo sami vráti .
Ahoj baby idem po radu.Ste tu aj mamičky čo máte viac detičiek.Malinky mi začal.pri zaspávanie mykat hlavičkou a mám z toho veľmi zvláštny nie dobrý pocit.Spinka na chrbatiku niekedy hlavnou múka z jednej strany na druhú niekedy len tak na pol tam.kde má hlávku otočený.Nemate s tým niektorá skúsenosti ďakujem.
Sorry telefón píše ako sa mu zachce
@sanylind nee aj môj tak robieval keď zaspaval keď nevedel zaspať bol unavený tak sa ukludnoval niejako sám prestal stym časom .
@lilianna1xs jemine ďakujem.dufam.ze to teda vymyzne a bude to v pohode lebo som tak naňho večer keď som ho uspala pozerala a bolo to hrozné a napadlo.ma všeličo.
@olylili unas kuchina denno denne musí byt mäso muž a syn len mäso by chceli jest.)))))potom zákusky by jedli potom povedia neviem zcoho priberám Haha.
@lilianna1xs a robil to aj v spánku lebo on má očká zavreté spinká a vrtí trhá hlavkou😔
@sanylind tak jasne treba si všetko všímať na deťoch,moja zas mála keď zaspáva chce ŠPZ na boku a šikmo chce mat nohy potom Jak zaspí tak ku pretočiť a neviem ako zasa,si preloží nohy )))).syn zas inakšie aa ukludnoval.

@lilianna1xs veď ja mám 173 cm a 43 kg .....krásne ste obe 😘