Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@juliane126 je dlhy ale aj fotka dost skresluje 😁 8,5 kg ma 😊
@blondie257 dakujem 😘 mame aj fusak, a ten je fakt super, maleho do neho ani nejak obzvlast teplo neobliekam...a velkost ma 0-6m a je mu este dost velkaaa, stale sa mu posuva do oci 😁
@blondie257 neboj, na jar si uz budete pekne uzivat kocik ked bude sediet. Len s nou nechod do lesa ale medzi ludi aby s nenudila. A v manduce moze byt mala i na chrbte. Potom uvidi lepsie
@blondie257 my tiež ani manduca nič toto čo on vystraja v kočíku som nezažila ani pri jednej ani druhej pekne sme chodili na prechádzky dokonca spali aj keď kočík zastal no toto? Kočík doslova skáče už je úplne rozkyvany rýchla chôdza a nedajbože zastať lebo koniec a už ho neutisim ja mám strach niekam chodiť
@olylili presne to iste aj ja..starsia dcera este len som ju do kocika dala a oci zatvarala....3x pohojdala a spala na balkone ....pred dverami...dnu v kociku ..bez problemov.sice v postielke cez den az od 8mes spala ale to mi neprekazalo...ona bola rada na vzduchu.
A tato ....boh zavaruj ju len obliekat ...nie to este overal..fusak..poputat do kocika...
Esteze mi ostal po starsej kocik do terenu...idem s nim na polnu cestu..fajne hojda a pruzi....tak vtedy ju dajako ukymaca ...no ako vravis zastavit eee....
Tiez radsej nikam nechodim medzi ludi... lebo ten vreskot nervny co spusti....tie priblble pohlady ludi ja nemusim...a tak sme furt doma ...
@kchan ja som chcela fusak tiez..ale mam po starsej klasiku tak som zvazovala ci ano abo nie....plu kedze nechce byt v kociku..tak pre nas zbytocna kupa..a tu u na na dedine a zvieratam na polnej ceste sa paradit...nema vyznam..
Kupila som si rasej deku ED....snad jar leto bude chciet byt mala v kociku....dufam...
Zhanala som ciapku sivu bez toho zlateho pruzku alebo dots of fauna ale velkost nemali na 6-12mes.
ED ma krasne veci ....
Inac uz ma konkurenciu zn.pettie cherie....tusim tak sa to pise
@juliane126 na chrbat som ju este neskusala dat...som sa bala sama ju tam vkladat....a na bok vyskusam.
A snad mas pravdu..snad z toho vyrastie...
@olylili inac ten hipseat si nepozerala? Mam ho doma...ked ju mam na rukach...dam si ten hipseat ce bedra....polozim malu a uz len pridrziavam rukou...vahu nesie ten hipseat
@blondie257 my zas deku nemame 🙂 ale chcela by som na jar kupit.. no to ano, vo vasom pripade by bol fusak ozaj zbytocny... pozeraala som minule aj tu znacku, ale stary by ma uz asi vydedil ze stale nieco kupujem 😂😂
Baby ja zacinam byt zúfalá. Môj maly už tretiu noc nespí. Zaspava nad ranom medzi 4-6hod. Neviem, co sa stalo, ale proste tri noci dozadu po uplne beznom vecernom ritualy sa zobudil a odvtedy nechce normalne spat. A to uz spaval celu noc alebo s jednym zobudenim na jedlo. Keby bol aspon ticho, ale on istu cas noci prevrieska tak že pri tych papierovych stenach musi byt hore cela bytovka urcite. Dasna navrete nema ani ho podla mna neboli. Rano okolo 10:30hod vstava s usmevom, ako by sa nic nestalo. Neviem, co uz s nim robit a desim sa dalsej noci 😐
@nikol207 moja to robila tiež,ale kúpila som camiliu som nadmerne spokojná hlavne moja Bambuľka.Skus jej to dávať.Nasej už visiel jeden zubcek už ho citim.
@jarunka102 krásavica .
@lilianna1xs dakujem 🙂
@blondie257 juuuj dnes od pol tretej spinka na brusku a zatial v pohode 🙂 aj hlavicku otocila na druhu stranu,aj bez cumlika spinka...jupi,jupi,jupiii 🙂 a taka je sladlaaa :-*
Ty čakáš bábo? 😀
@olylili u nás nastal taký zlom zo sekundy na sekundu. On je z toho podrazdeny ja tiez, no dost na nic obdobie. Len dufam, ze to nebude trvat dlho. Celkovo mu posledne dni skoro nic nevyhovuje. Keby som aspon prisla na to, ze preco 😐 tiez sa vela mrvi, sucha oci, skriabe sa po vlasoch a nakoniec sa zobudi 😕
@olylili
@nikol207
Asi sme tu viacere s drobatkami v takom stave...
Ja si myslim ze presne je to tym vnimanim..vsetko omoo seba chudatka musia spracovat....vseliake zvuky...ludi...
Mne dnes zaspinkala o 19.30 a o cca o 21.30 sa zobudila s vreskotom....zo spanku..plakala akokeby mala brutalny strach...ale zo spanku...musela som ju prebudit a upokojit...este nikdy mi tak ani cez den neplakala
Som sa neskutocne prelakla co sa stalo....
Musim uz tu videopestu ku kupit
@blondie257 zrejme to bude bežná vývinová fáza. u nás tiež tak. aj ten nočný plač. spí možno hodinu, ja idem do sprchy, muž dáva pozor, ale keď sa zobudí s tým hysterickým plačom, nedá si rady. vtedy sa ukľudní len na prsníku. ako píšete, veľa vnemov, potrebujú pocit istoty, že sme tam a nikde inde a furt len tam pre nich 😉 Ľudmilka sa bežne v noci napoly zobudí, nahmatá ma a keď ma nájde, spí ďalej. to raz prejde.a bude nám to chýbať. keď ich budeme po nociach čakať, kým sa vrátia z vychádzok 😉
My tiez mame nepokojny spanok. Prehadzuje sa z boka na bok a ruckami bucha okolo seba. Zase sa mu vratil problem s mocovymi cestami. Zajtra ideme sa ukazat doktorke a zrejme nas posle opat na nefrologiu
@olylili
@miriama11 boli sme na usg obliciek a mocoveho mechura len mne to pride ze oni ho nedoliecia a sa mu to vzdy vrati. Aj licka ma vzdy cervene od tych mocovych ciest. Vcera vecer mal aj zvysenu teplotu. Zajtra mame sa prist ukazat dr a aj moc zase priniest no a posle nas isto na nefrologiu no my u nepojdeme tu v Michalovciach, ale skusime trebisov
Konecne som sa dočkala kontroli na rehabilitacii...tak ako sme tam prisli prvy krat a povedali mi ze maly je na tom velmi zle (podotýkam ze uplne v poriadku sa vyvíjal az na prehynanie do luku ) tak teraz dr v úžase, ze aky je maly nezastaviteľný, ze vkuse zo sebou hybe a ze sa sprava ako 9-10 mesacne dieta lebo lozí a ma uz naznaky stvornoskovania...nuz som si pomyslela ved nic výnimočné a to som s nim vobec necvicila ,pretože sa mi zdal uplne v poriadku..hlavne ze dr spokojna ako mu to pomohlo...tak a mame uz povolene aj očkovanie, uz len sa doliecit a s obavami pôjdeme na očko. ...inak aj nam sa pokazila noc-7 dni sa budil kazdu polhodinu s presnosťou a placom ..nechcel dokonca ani prsnik len uspavat ta pochodu na rukach. ..kazdu polhodinu 😔 uz som bola ako mátoha. .teraz konečne 2 noci co sa to uz trochu zlepsilo a aj si pospí...inak dasna navrete-zuba ani jedneho ...moje 2 lasky
@katuscakzms akoby ich jedna mater mala🙂
@miriama11 no on mal akesi baktetie a mal ich plno a tak ho aj s nimi nechali ze sa mame ukazat o 3 mesiace. Tak ho aj s tymi bacilami druhykrat ockovali. Presiel mesiac a mal leukocyty na 2 krize. Dr. nam dala biseptol ze ma pobrat 2 dni a po dvoch dnoch sme mali doniest moc. Lenze ja si myslim ze ten moc bol antibiolikami skresleny. Teraz po cca dvoch tyzdnoch opat ma leukocyty v moci na jeden kriz a to len nahodne som poniesla moc na kontrolu. Cize zajtra ide sa do doktorky opat s mocom a aj s malym a potom isto na nefrologiu nas posle.
@kattky uz ste mali byt na nefrologii pravidelne sledovany.
My mame nejaku vydutinku na lavej oblicke a chodime s tym nq kontrolu.
Inac babenky...malej som nahmatala hrcku ako hrasok pod bradavkou,teraz sledujem ze jej vtiahlo bradavku dovnutra....
Bojim sa.....zajtra idem k lekarovi a budem trvat na sono vysetreni....v rod.mame 2rocneho chlapceka ktoremu v roku a pol diagnostikovali 4.stadium rakoviny.nic mu nebolo,zivy chlapec bez chorob ...a zrazu sa mu vytvorila taka bozulq na spanku....metastaza ....tak panikarim 😯
@kattky och tak to si nemyslim ze to bolo ok riesenie mu hned supnut antibiotika a tak brat moc.ved presne ze budu skreslene vysledky.pytaj sa zajtra akeho bacila mal.potom napis.neni sranda lebo aby mu to nepreslo na oblicky.ak by tam mal ecoli tak hned v lekarni vup DManosu, a zacni mu davat ,je to az od 3rokov ale je to iba prirodny cukor ktory viaze ecoli v mocovych cestach a vypiska ich.das mensiu davku .ja som davala tak asi jednu tretinu lyzicky 2x denne

@jarunka102 no take poznam presne s tym spanim na brusku...to iste aj u nas...
@olylili mi daco hovor o kociaroch....ja uz predala svoju 3kombi...odmietala v nej byt...ani vanicka ani sportiak ani vajco...tak siel prec..len som mala zlost ked som na neho pozrela( a to som sa tesila cele tehu na kocikovanie)..
Kupila som korytlovy britax....aj kozusinki okolo striesky...a prdlajs v nom chce byt...ja ze ude vidiet von tak bude spoko...vydrzi 10min ak neprehanam....
Manduca...pase...bo nevidi dopredu...na rozhlad a ona musi vseetko vidiet a chytit...
Akurat mi pomaha hipseat...ten je parada..nezatazujem ruky...bo uz som mala take stavy bolesti ze som nemphla ani pohar chutit....