Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katuscakzms co papa?
@kattky zemiacik a cviklu...a chutilo mu ...
@katuscakzms zlatyyy...my sme skusali pribinacika 🙂
@katuscakzms ako si robila ti cviklu? Chcela by som tiez mojmu urobit no nemam parny hrniec taky. Jedine vo vode uvarim
@jarunka102 chutil pribinacik?
@kattky ja som si cviklu zvlast uvarila celu neosupanu a potom az ocistila a pridala k hotovym uvarenym zemiakom...
@jarunka102 aka je rozkosna s tym copikom😌 ...
@katuscakzms no ked najdem v obchode taku malu, tak kupim, lebo my doma mame iba cudaky velke
@kattky ja ked mam velku tak z nej potom urobim cviklovy salat pre nas...tiez mame len obrovske ale kupila som malinku...
@kattky a este ako,len sa za nim zaprasilo 🙂
@katuscakzms dakujeme 🙂
@marienka2424 vdakaaa...aspon oci po mamke ma...inak cely tata 😂
@olylili ze stredna len 4kg ....ufff...
Zaujimave ze aka si utla zienka a ake miminka vie tvoje telo uniest....
@marienka2424 pqanenky...7mes ....za par dni aj my..
Jooj cas letiii
Ake uz ma vlasky
@blondie257 no len na mojej panve to už budem cítiť stále 😏
Zienky ktore ste po sekcii ...kedy by som mohla zacat zatazovat brusne svalstvo-cvičiť. ...rada by som uz zacala no bojim sa ..obcas mavam bolenie v obkasti kde je jazva...minule som skocila 2x na svihadle a bolelo.....som myslela ze pol rok je uz ok..
@katuscakzms no....ked si predstavim ze ja celu zimu si nosim drevo v bednicke....lebo kurime v dome drevom...
Tak uz aj cvicit mozem....
No je pravda ze pri vacsej zatazi ma boli jazva a miesta po hematomoch
Aj mňa jazva bolieva, ja občas cvičím jogu a cviky na krčnú chrbticu. Nemám ale stále akosi čas na to cvičenie, dúfam, že cez leto aspoň bicykel konečne vytiahnem😉
@blondie257 s tym mam problem...ked dvihnem nieco tazke tak potom pobolieva a niekedy az dost..k tomu mi jazvu maly stale v noci dokope ..takze som ubolena...nechcem zatazovat ked nemozem ale uz ma tak lakaju brusaky ..uz skoro 7 mes po porode a mne sa ziada uz trosku poskakovat 😁

@kattky ano jasne rozumiem..no osetruj mu to co najviac sa da a uvidis ci sa to zlepsi..dufam ze ano a budete mat uz po problemoch