Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Takže baby, bola som s mojou babuľkou u dr, dala jej atb, vraj také vysoké teploty treba poriadne preliecit, samy neprejdú, keď je to stále horšie, vodicku na vytieranie ustočiek, lebo sa aj zubky tisnu, bruško bolí, už asi 5 dní poriadne nekakala, len trošku. Tak sa mi takto trápime, ale dúfam, že čoskoro prejde😄
@oravocka drzte sa zienky :-*
@kattky odkial mate boticky su krasne, my skoro vzdy na boso v kociku (este vo vanicke), lebo nic nam nie je dobre...sem tam sledujem vsetky maminky tu, ale mame dost narocne obdobie, murcime, placeme, v noci sa vkuse mrvime, cez den malo naspime (ale to od narodenia), zrejme to bude kvoli zubalkam, mame dole 2. U Dr. na rehabke uz pred mesiacom ma tak vytocila...jej skonstatovanie, ze maly nechce byt na brusku, ze mu je to neprirodzene a maly vkuse len na brusku je...ze mame dalej cvicit, tak mi to pride, ze uz ked nas maju ako ,,klientov" tak si nas drzia...lebo zase neurologicka povedala, ze to, co mal stiahnuty sval na krku od narodenia uz nevidi, ze je to ok...tiez nas chceli prehovorit na helmicku na zlezanu hlavicku...no po zvazeni pre a proti s manzelom, sme proti helme...jednak merania su len v BA (poistovna cestu nepreplaca), no a pride mi neprirodzene stlacat hlavicku a mozocek dietatka do urciteho tvaru nasilu...jasne, ze dr. na nas pozerala ako na nezodpovednych rodicov, pricom na neuro nam dr. povedala, ze helmu netreba, nech to neriesime, ze sa mu to upravi samo...tak tak...nic nestiham...mam vecne pocit, ze chyba je vo mne...
@petrikazuzka nas si na rehabku tiez drzali..manzel vravel ze si nahanaju robotu. .isli sme tam koli zvysenemu tonusu,ktory mimochodom sam prešiel akonahle ho prestalo boliet Bruško a na rehabku ho ani neriešili,skor ze aby sa zacal pretacat ( vtedy mal 3 m) pricom dr z rehabka povedala ze este sa pretacat nemusi...proste si protirečili a ja som s malym necvicila,lebo sa mi videl ze sa vyvija ukážkovo. ..a po 3 m na kontrele bola dr nadsena ze ako je na tom dobré, ako to cvicenie pomohlo 😁 no nepovedala som jej ze som necvicila..chce nas este vidiet v marci a ked si vtedy nieco vymysli aby sme zas chodili cvicit tak jej poviem. ..co sa tyka zlezanej hlavičky tak s tym skúsenosť nemam ale pride mi tiez drastické stlacat hlavicku helmickou,ale zase niesom v tvojej situacii a neviem nakoľko ju ma zlezanu tak sa mi lahko vyjadruje...nech sa to u vas cim skor da vsetko do poriadku,viem ake to je sa trapit koli niečomu. ..moj ma zase problem z ockami-denno denne na to myslim a trapim sa...
@petrikazuzka tiež mame umurcane obdobie, ale po zuboch ani naznak. A k tej zlezanej hlavičke, moj maly mal tak, ze to vyzeralo akoby mu niekto odrezal jednu stranu. Preferoval jednu stranu lebo mal na jednej strane poporodny kefalhematom a nevedeli sme si rady. Dr na gastre, ze treba rehabilitacie a pediatricka, ze vobec netreba. A naozaj netrebalo. Uz sa mu hlavicka zaokruhluje a skoro vobec nevidno ani zlezanie ani hrcu 😉 to, ze nikdy nic nestiham uz ani neriesim. Občas mám pocit, ze len chaoticky prezivam zo dna na den, ale aj to ma svoje caro a raz mi to bude chubat 😉
@petrikazuzka Boticky ( capacky) sme dostali od mojho brata. Nosime ich najviac, lebo mame vysoky nart a druhe capacky co msme sa nam tazko obuvaju. Ale viem, ze su z PEPCA a velkost 18
Takže bruško už nebolí😄 ráno som navarila slabý rascový čajík a večer sa pekne vykakala. Toľko radosti z jedného hovienka😂😂😂
@jarunka102 ďakujeme
@oravocka ,nikol A ja som si myslela že som len ja taká že prežívam zo dňa na deň a hlavne s nervami že nič nestíham.Malinky aj keď nepotrebuje aby som sa vyslovene s ním hrala v kuse ale potrebuje má mať pri sebe,nedajbože ísť z miestnosti preč.Dokonca večer ani mm nechce (možno separacna úzkosť?)A čo sa doteraz ničoho nebal, začína reagovať aj na vecia ľudí ktoré zvládal v pohode plakať.Cez deň málinko papá a doháňa potom v noci.Posledny týždeň je ako vymenený.Dufam že sa vrati do svojho smejko obdobia 😉
Baby aj vam sa zdaju tie deti ako vymenene? Z mojho mileho usmievaveho chlapceka je jedno obrovske klbko nervov a hysakov, cez den chodime spat s placom a zachvatmi, pricucnuty na mne, nemozem sa ani pohnut od neho lebo hned rev zo spanku... hodinu mi trva kym ho uspim a za pol hodinu je hore. Nocne ukladanie na spanok sa takisto zhorsilo. Doteraz mi krasne spinkaval cez den aj noc v postielke. Teraz uz len v noci. Prespal celu noc, teraz sa zobudi aj 3-4 krat na pohladkanie a dudel. O tom ze sa nesmiem pohnut z izby aj ked sa sam ani nehovorim. Ako pise
@sanylind ... Niekedy mam chut utiect na 10minut aspon 🙈 mok syn sa pre mna stava mojim najvacsim ucitelom trpezlivosti.. 🤔
@miriama11 ahoj. Mame sa oki. Vcera moc som mu niesla na kontrolu, tak ma negativny, ale to len anbulantna kontrola mocu. No tu blokurimu mu davam teraz uz kazdy druhy den na striedacku s urinalom. Ked som volala o vysledky do Ke, tak som jej spomenula, ze mu to davam a povedala ze dobre, len nie vela, aby nebol cely brusnicovy. Sestra moja dcere tiez kupila. Tiez mala teraz zly moc. Ona je diabetik a hoci co nemoze, no ked som jej napisala, ze toto moze, hned jej to kupila.

Baby maju uz v obchodoch prechodne vetrovky pre drobcov?