icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
6. feb 2018

@romi2 no vidis to ... Co to nevymyslia .. Super to je 😉

miriama11
6. feb 2018

@kattky tak hadam to uz bude ok.kamoska vravela ze to velmi rychlo zabera.

kattky
6. feb 2018

@miriama11 super. Este ze si tu vieme navzajom pomoct a poradit

oravocka
6. feb 2018

Nakoniec sme skončili v nemocnici😢 od 23-tej plakala, nevedela zaspať, spinala sa akoby ju brucho bolelo, ani na rukách, ani v posteli, ani na cicu no proste nič. Teraz sa celá vysypala akoby krupicou. Zobrali krvi a čakáme výsledky. Je tu veľa chorých detí, tak sme na izbe dve mamičky, nemáme postele len stoličky, akože brutal. Ale má ísť niekto domov tak nás hádam preložila, lebo utecieme odtiaľto😢😆

kchan
6. feb 2018

@oravocka prajem skore uzdravenie a vela trpezlivosti 😇🍀

oravocka
6. feb 2018

@kchan ďakujeme

zuzacka16
6. feb 2018

@oravocka hm a nema 6tu chorobu?mala predtym horucky?lebo my sme to mali 3 dni teploty a potom vysyp..drzim palce nech ste cim skor fit ✊✊✊

oravocka
6. feb 2018

Neviem, toto spomínala aj dr na prijme, výsledky sú ok, zápal nie je, infúzie zatiaľ nie, že podľa toho, koľko bude piť. Zatiaľ celkom hej. Bože, už asi 10 minút tu strašne kričí nejaké dieťa. Hrozné zvuky sa šíria týmto oddelením. Jaj, nech sme už doma😆
@zuzacka16

oravocka
6. feb 2018

@zuzacka16 ale my máme teploty už 5. Deň, od štvrtka očkovania do dnešnej noci. Zatiaľ nemá.

zuzacka16
6. feb 2018

@oravocka tak aspon ze mate vysledky v poriadku to je zaklad..ja si myslim ze je to ta 6ta choroba ale mate dlhsie teploty lebo ste mali aj ockovanie tak jedno s druhym..vysyp je uz koniec choroby tak drzim palce nech ste cim skor doma a nemusite pocuvat tie hrozne zvuky 🤣🤣🤣

oravocka
6. feb 2018

@zuzacka16 diky, som veľmi zvedavá, potom dám vedieť

sanylind
6. feb 2018

@kchan Asi tak a najhoršie je že sa trápim lebo neviem prečo či zuby alebo nám niečo chyba a ja ako matka som zlyhala a neviem to poriešiť 😔

zuzacka16
6. feb 2018

@oravocka jasan ozvi sa urcite ako ste pochodili 😊

kchan
6. feb 2018

@sanylind tiez mam dni kedy si myslim, ze som absolutne neschopna 😑

petrikazuzka
6. feb 2018

@kchan prezivame 4dni to iste, vkuse murcanie, kricanie, revanie, nedajboze aby som ho dala dole z ruk, lebo koniec...mamka mi vravi, ze ho rozmanavam 🙃🙈 ale ja si myslim, teda dufam v to, ze to zuby...a to ani nevravim, ze nas caka 1x ockovanie niekedy koncom februara zrejme, uz som bola pripravena, ze po vianociach, no pohadzuju si nas ako zemiak, obvodna sa obava zaockovat, kym to dr. z rehabky nenapise...naposledy na rehabke uz sa ani nepytala na ockovanie...strasne

shannonldy
7. feb 2018

@petrikazuzka Ahoj. K tej helme - tam sa hlavicka samozrejme nestlaca 😂 Pomeraju hlavicku babatku a tam, kde to ma zlezane, tam bude mat miesto, vzduch... neviem ako to vysvetlit. Prosto priestor, ktory hlavicka casom vyplni. Kamoskina mala to mala a velmi si pochvaluje - mala viditelne zlezanu hlavku a v tej helmicke sa jej to paradne upravilo.. ale je to samozrejme na vas 😘

broska22
7. feb 2018

Ahojte, pripajam sa k hroznemu obdobiu, aj my uz 4ty, 5ty den len na rukach, nemozem si ani caj zaliat co spusti taky rev ze dovidenia..vcera sme isli spat o 8a zaspal az o 2v noci . Ja uz neviem co sa to s mojim malym deje,ale uz som zufala..doktorka vcera povedala ze zuby este nejdu tak uz tomu nerozumiem

anaj44
7. feb 2018

Ahojte chcem sa opýtať sú tu také mamičky čo ešte moja plne a nemajú svoje dni?

kchan
7. feb 2018

@petrikazuzka aj ja dufam a verim ze to su "len" zuby, lebo tiez mi vravia, ze by sa len na rukach nosil, ano teraz posledny tyzden, ale predtym takyto vobec nebol. Pekne vydrzal sam sa hrat na zemi a mohla som kedykolvek vyjst z izby. Teraz musim sediet pri nom ako kvocka a je spokojny. O uspavani ani radsej nepisem, lebo by som sa uz asi rozrevala kam zmizlo to moje babatko co pekne zaspinkalo samo s dudkou a plienkou. 😑 tak my uz mame ockovanie 2x za sebou chvalabohu.. rehabka je dovod na neockovanie? Som ani nevedela

slniecko323
7. feb 2018

@anaj44 ja napriklad ;)

miriama11
7. feb 2018

@anaj44 ani ja som este nemala a dufam ze este aspon mesiac dva potiahnem😂

jance333
7. feb 2018

baby, ktorým teraz končí materská a prechádzate na rodičák, je nutné to nejak riešiť cez soc.poisťovňu a UPSVaR alebo sa ten prechod robí automaticky? počula som, že od januára 2018 je to automaticky, že netreba podávať žiadne žiadosti o rodičák ani nič, tak či náhodou neviete. pozerám i na stránke soc.poi. a čítam článok o tej zmene, len neviem,či to je tá tehot.demencia, čo u mňa stále trvá, ale nie som si istá, či som to pochopila správne 😂

kchan
7. feb 2018

@jance333 ked ti skonci materska musis si ist pre potvrdenie do soc. a s tym papierom na upsvar, zmenili iba to, ze ta automaticky prihlasia na dochodkove.. ja som bola teraz v pondelok to vybavit a pytala som sa na to

jarunka102
7. feb 2018

Moje kuriatko :-*

jance333
7. feb 2018

@kchan aha, super, ďakujem. netuším, kedy presne mi končí materská, ale zájdem sa opýtať, malo by to byť teraz niekedy cca 😀 som jak tupelo, ale fakt nepamätám, lebo som išla z marodky a nesedel mi ani termín veľmi... ach jo 😴

kchan
7. feb 2018

@jance333 za malo 😉 len ten papier ti o ukonceni materskej ti nedaju skor ako ju oficialne neukoncis, ani len v ten den 🙄 mne koncila v nedelu a hned v pondelok mi ho uz mohli vystavit, tak som aj sla, nech sa rodicak stihne vybavit do toho ich zuctovacieho obdobia aby som mala pokryty marec 🙂

kchan
7. feb 2018

@jance333 a mozno by ti datum kedy ti konci vedeli povedat aj cez tel, aby si zbytocne nemerala cestu dva krat 😉

jance333
7. feb 2018

@kchan možno. skúsim zavolať. i keď pri tom mojom dieťati je niekedy jednoduchšie ísť niekam osobne ako telefonovať 😂 soc.poi. má bezbariérový, tak možno v rámci prechádzky sa zastavím. ďakujem krásne za info 😘

kchan
7. feb 2018

@jance333 poznam 😂 zrovna ked das telefon na ucho tak ma potrebu kricat jak najviac sa da 😂 za malicko 🤗

katuscakzms
7. feb 2018

@petrikazuzka my sme mali tiez pozastavene očkovanie. .1-ve sme stihli a 2-he dr z rehabka stopla...neriesilo sa to kym sme chodili k sestricke cvicit,az potom sko sme boli po 3 mesiacoch na kontrole nas pozrela aj dr a vyjadrila sa ze uz mozme..no posuvame z tyzdna na tyzden koli chorobe....kam chodis ty na rehabko..ja do novej k Šalamúnovej..