Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Nakoniec sme skončili v nemocnici😢 od 23-tej plakala, nevedela zaspať, spinala sa akoby ju brucho bolelo, ani na rukách, ani v posteli, ani na cicu no proste nič. Teraz sa celá vysypala akoby krupicou. Zobrali krvi a čakáme výsledky. Je tu veľa chorých detí, tak sme na izbe dve mamičky, nemáme postele len stoličky, akože brutal. Ale má ísť niekto domov tak nás hádam preložila, lebo utecieme odtiaľto😢😆
@kchan prezivame 4dni to iste, vkuse murcanie, kricanie, revanie, nedajboze aby som ho dala dole z ruk, lebo koniec...mamka mi vravi, ze ho rozmanavam 🙃🙈 ale ja si myslim, teda dufam v to, ze to zuby...a to ani nevravim, ze nas caka 1x ockovanie niekedy koncom februara zrejme, uz som bola pripravena, ze po vianociach, no pohadzuju si nas ako zemiak, obvodna sa obava zaockovat, kym to dr. z rehabky nenapise...naposledy na rehabke uz sa ani nepytala na ockovanie...strasne
@petrikazuzka Ahoj. K tej helme - tam sa hlavicka samozrejme nestlaca 😂 Pomeraju hlavicku babatku a tam, kde to ma zlezane, tam bude mat miesto, vzduch... neviem ako to vysvetlit. Prosto priestor, ktory hlavicka casom vyplni. Kamoskina mala to mala a velmi si pochvaluje - mala viditelne zlezanu hlavku a v tej helmicke sa jej to paradne upravilo.. ale je to samozrejme na vas 😘
Ahojte, pripajam sa k hroznemu obdobiu, aj my uz 4ty, 5ty den len na rukach, nemozem si ani caj zaliat co spusti taky rev ze dovidenia..vcera sme isli spat o 8a zaspal az o 2v noci . Ja uz neviem co sa to s mojim malym deje,ale uz som zufala..doktorka vcera povedala ze zuby este nejdu tak uz tomu nerozumiem
Ahojte chcem sa opýtať sú tu také mamičky čo ešte moja plne a nemajú svoje dni?
@petrikazuzka aj ja dufam a verim ze to su "len" zuby, lebo tiez mi vravia, ze by sa len na rukach nosil, ano teraz posledny tyzden, ale predtym takyto vobec nebol. Pekne vydrzal sam sa hrat na zemi a mohla som kedykolvek vyjst z izby. Teraz musim sediet pri nom ako kvocka a je spokojny. O uspavani ani radsej nepisem, lebo by som sa uz asi rozrevala kam zmizlo to moje babatko co pekne zaspinkalo samo s dudkou a plienkou. 😑 tak my uz mame ockovanie 2x za sebou chvalabohu.. rehabka je dovod na neockovanie? Som ani nevedela
@anaj44 ja napriklad ;)
baby, ktorým teraz končí materská a prechádzate na rodičák, je nutné to nejak riešiť cez soc.poisťovňu a UPSVaR alebo sa ten prechod robí automaticky? počula som, že od januára 2018 je to automaticky, že netreba podávať žiadne žiadosti o rodičák ani nič, tak či náhodou neviete. pozerám i na stránke soc.poi. a čítam článok o tej zmene, len neviem,či to je tá tehot.demencia, čo u mňa stále trvá, ale nie som si istá, či som to pochopila správne 😂
@jance333 za malo 😉 len ten papier ti o ukonceni materskej ti nedaju skor ako ju oficialne neukoncis, ani len v ten den 🙄 mne koncila v nedelu a hned v pondelok mi ho uz mohli vystavit, tak som aj sla, nech sa rodicak stihne vybavit do toho ich zuctovacieho obdobia aby som mala pokryty marec 🙂
@petrikazuzka my sme mali tiez pozastavene očkovanie. .1-ve sme stihli a 2-he dr z rehabka stopla...neriesilo sa to kym sme chodili k sestricke cvicit,az potom sko sme boli po 3 mesiacoch na kontrole nas pozrela aj dr a vyjadrila sa ze uz mozme..no posuvame z tyzdna na tyzden koli chorobe....kam chodis ty na rehabko..ja do novej k Šalamúnovej..

@romi2 no vidis to ... Co to nevymyslia .. Super to je 😉