Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ahoj, ako ste dopadli? Lebo my mame tiez taky akoby vysyp na bursku a chrbatiku.. Neviem co to je? Mozes mi poslat foto?ci mame to iste?
@anaj44 mozes dostat po sestonedeli ale i po 2 rokoch. To je individualne i ked zeny koja rovnako casto. Casto pridu ked sa znizi intenzita kojenia, ale nemusi to platit
@juliane126 ja odsavam dvakrát denne môjmu drobcovi mlieko a menzes ešte nikde.Ale nechýba mi😉
Takto to vyzerá. Prvá foto mojej sandry na nete😂😂😂
Juj babenky...takze choroby aj u nas..
Starsia silny zapal priedusiek...
Ja yz zacinam tiez..hrdlo..kasel...
A len prosiiiiim zby to malu obislo....zatial len rano sopliky...dufam ze ju to obide
Neznasam to hnusne chripkove obdobie
@blondie257 Unas uz tiez skoly maju chripkove prazdniny
Jedna rychla z prechádzky, tesne pred zachvatom kriku,lebo v kočíku len spime inak sa kocik meni na vrieskajuci štvorkolesový odpudzovac. ..a za poslednych 5 dni krici v kuse pokiaľ nieje na rukach,nemozem si dovolit ani sadnut ,nie to dovolit si ho polozit len na prebalovanie...bude kricat a kricat az sa zacne triast a je cely spoteny kym ho niekto nezoberie na ruky...a to som si myslela ze pred tym to bolo zle,nie nie az teraz je to zle ...a neobisla nas ani choroba...opat sopliky a k tomu strašný kašeľ. ..
Aj my baby, posledne dni ako vymenena. Nervozna, stale len na ruky, place a zle spi ako cez den tak aj v noci. No hroza
@smiesko20143 dr kázala pri kúpaní keď je ponorený vo vode
@katuscakzms u mas sa kocik tiez posledne dni meni na miesto najvhodejsie pre plac..uz sa hanbim chodit po ulici...

@jance333 ako ja som bola na socialke pre potvrdenie ze kedy mi konci materska a bola som odniest papiere na dochodkove a ta zena na mna skoro kricala a itak som ju nepochopila.sa ma pytala ci budem pracovat tak som sa jej snazila vysvetlit ze ano budem ale neviem kedy nastupim ci to bude o pol roka alebo o rok. Ta ze ja nemam narok na do hodkove. Podla mna blbost jak mraky ale dobre tak som odisla a uvidim. Odniesla som na urad prace papier. Tam druha expertka. Ci som uz poziadala o rodicovsky a ja jej vravim ze ten mi doplacaju od zaciatku ta ze ci neviem o co som ziadala🤦🏻♀️Hovoim ue manzel bol vsetko vybavyt