icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
7. feb 2018

@jance333 ako ja som bola na socialke pre potvrdenie ze kedy mi konci materska a bola som odniest papiere na dochodkove a ta zena na mna skoro kricala a itak som ju nepochopila.sa ma pytala ci budem pracovat tak som sa jej snazila vysvetlit ze ano budem ale neviem kedy nastupim ci to bude o pol roka alebo o rok. Ta ze ja nemam narok na do hodkove. Podla mna blbost jak mraky ale dobre tak som odisla a uvidim. Odniesla som na urad prace papier. Tam druha expertka. Ci som uz poziadala o rodicovsky a ja jej vravim ze ten mi doplacaju od zaciatku ta ze ci neviem o co som ziadala🤦🏻‍♀️Hovoim ue manzel bol vsetko vybavyt

oravocka
7. feb 2018

@anaj44 koja? Ja

oravocka
7. feb 2018

@zuzacka16 ahoj. Dobre si tipla, uzavreli to ako 6. Choroba. Už sme doma, spinkáme už. Mám sledovať vysyp a dávať fenistil. To naozaj môžem aj doma. Juj, aká som rada😆

zuzacka16
7. feb 2018

@oravocka fakt?no vidis..my sme mali tiez podobny priebeh..fenistil natierat ci kvapky?super ze ste uz doma predsa doma je len doma

bubibu
7. feb 2018

Ahoj, ako ste dopadli? Lebo my mame tiez taky akoby vysyp na bursku a chrbatiku.. Neviem co to je? Mozes mi poslat foto?ci mame to iste?

bubibu
7. feb 2018

@zuzacka16 citam, ze aj vy ste to mali. Prosim poslite mi foto ,ci ist k doktorke alebo su to potnicky.

zuzacka16
7. feb 2018

@bubibu fuha foto nemam zial..a mali ste aj teploty??

bubibu
7. feb 2018

@zuzacka16 mali sme aj teploty, tak do 38. Potom nic. Ma to na brusku a chrbatiku. Vy ste to tiez tak mali?

zuzacka16
7. feb 2018

@bubibu ano to bude pravdepodobne ono..ano hrudnik chrbatik a trochu aj za uskami sme mali

juliane126
7. feb 2018

@anaj44 mozes dostat po sestonedeli ale i po 2 rokoch. To je individualne i ked zeny koja rovnako casto. Casto pridu ked sa znizi intenzita kojenia, ale nemusi to platit

bubibu
7. feb 2018

@zuzacka16 no parada.. Aj ste boli u doktorkyba tym? Myslim ze sa ani von neodporuca ist. Vy ste to ako riesili?

zuzacka16
7. feb 2018

@bubibu no ja som bola u dr na druhy den co zacala teplotovat a samozrejme jej nic nenasla povedala ze zachvilu zuby vyjdu a aj tak bolo 2.5 dna teploty potom 1 den vysyp a potom o 2 dni nato 2 zuby sa prerezali..von sme neboli asi tyzden lebo inkubacna doba je 14 dni..

sanylind
7. feb 2018

@juliane126 ja odsavam dvakrát denne môjmu drobcovi mlieko a menzes ešte nikde.Ale nechýba mi😉

oravocka
8. feb 2018

@bubibu ahoj. Je to vysyp, ako by si ju posypala krupicou. Na tvári, brusku, za uskami, na chrbatiku. Fenistil kvapky, uspavaju ju, ale aj pomohli. Takže my už lepšie..

oravocka
8. feb 2018
oravocka
8. feb 2018

Takto to vyzerá. Prvá foto mojej sandry na nete😂😂😂

blondie257
8. feb 2018

Juj babenky...takze choroby aj u nas..
Starsia silny zapal priedusiek...
Ja yz zacinam tiez..hrdlo..kasel...
A len prosiiiiim zby to malu obislo....zatial len rano sopliky...dufam ze ju to obide

Neznasam to hnusne chripkove obdobie

kattky
8. feb 2018

@blondie257 Unas uz tiez skoly maju chripkove prazdniny

katuscakzms
8. feb 2018

Jedna rychla z prechádzky, tesne pred zachvatom kriku,lebo v kočíku len spime inak sa kocik meni na vrieskajuci štvorkolesový odpudzovac. ..a za poslednych 5 dni krici v kuse pokiaľ nieje na rukach,nemozem si dovolit ani sadnut ,nie to dovolit si ho polozit len na prebalovanie...bude kricat a kricat az sa zacne triast a je cely spoteny kym ho niekto nezoberie na ruky...a to som si myslela ze pred tym to bolo zle,nie nie az teraz je to zle ...a neobisla nas ani choroba...opat sopliky a k tomu strašný kašeľ. ..

bubibu
8. feb 2018

@oravocka dakujem xa foto 🙂 toto my nemame. Tak neviem. Uz nam nic nie je
@zuzacka16 dakujem, dnes sme von pre istotu neboli

bubibu
8. feb 2018

Aj my baby, posledne dni ako vymenena. Nervozna, stale len na ruky, place a zle spi ako cez den tak aj v noci. No hroza

kattky
8. feb 2018

Nosime sa. Ked uz ruky bolia, tak tatko vymysly hocico 😀

zuzacka16
8. feb 2018

@bubibu a vysyp uz nie je?

anaj44
9. feb 2018

@miriama11 over si to cez telefón tam si myslí aj ti vysvetlia čo a ako

anaj44
9. feb 2018

@jance333 mne to povedali cez telefón dokonca mi aj potvrdenie poslali

anaj44
9. feb 2018

@smiesko20143 dr kázala pri kúpaní keď je ponorený vo vode

bubibu
9. feb 2018

@zuzacka16 nie je vobec nic. Tak neviem co to mala?

zuzacka16
9. feb 2018

@bubibu no aj my sme mali vysyp 1 den na druhy uz skoro nic

oknosmas
9. feb 2018

@katuscakzms u mas sa kocik tiez posledne dni meni na miesto najvhodejsie pre plac..uz sa hanbim chodit po ulici...

juliane126
9. feb 2018

Tak u nas to zacina byt dost nebezpecne. Uz strhava obrus, zastrcky ho zaujimajua vsade sa dviha a pada jak hruska. ked nchce byt sam, d<plazi sa mi na papucee. A to lozi ani nie tyzden.😬