icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
13. feb 2018

@jarunka102
@vierkadominik1 no maju dievcata poriadne vlasy 👍🏻👍🏻👍🏻

vierkadominik1
13. feb 2018

@miriama11 ano ona ma po mamke take kucerave 🙂

jarunka102
13. feb 2018

@miriama11 a nasa ma huste po mne a muzovi 🙂

blondie257
13. feb 2018

Baby ja dneska asi umrem na migrenu...nic nepomaha 😩

@slniecko323 dakujem ...s chodakom suhlasim..nechcem ho....jogurtik zajtra vyskusame mame zavedene uz vsetko spominane....aj lepok ok..

kattky
13. feb 2018

@dundula aj my mame chodak a na trosku, aby sa maly zabavil to neuskodi. Na nozky sa stavia sam a aj hopa sam. Davno kazdy bol v chodaku a aj sedel s vankusmi poobkladany a tu sme. Rozky sne jedly uz cca v 4 mesiaci a kravske mlieko pili od narodenia

kattky
13. feb 2018

@vierkadominik1 aka je uz velka krasavica mala ...

sanylind
13. feb 2018

@zeytin ahoj mne kázala hneď po.sestonedeli to som.aj bola,robila znova ogtt a tým.ze bolo v poriadku sa.mi zdá že tak.za rok na kontrolu.Ale na tú ani v pláne nemám ísť.Podla nich som mala diabetes tehotensky,merala som dookola glykemie ktoré boli skôr nižšie ako vyššie a na diétu som sa aj tak vypršala (samozrejme dr.bola v tom že ju dodrzujem)

kattky
13. feb 2018

@vierkadominik1 Kiez by sa dal este raz vratit cas a byt v porodnici. Si ta na tvar vobec nepametam aj ked priatel vravy, ze mala sa podoba na teba. Ja si pametam, ze si sa ma nieco pytala a potom si pametam iba ten zlty zaves medzi nami

juliane126
13. feb 2018

@blondie257 slniecko ti to pekne zhrnulo, preco nie chodak. Lepsoe by som sa nevyjadrila. A so sedenim pockam minimalne mesiac i ked uz stvornozkuje. Uz si zo 4 skoro sadne, takze sa nemam kam ponahlat. Mesiac, dva este vydrzim. I ked papanie by bolo

anaj44
14. feb 2018

@kchan šikovný kolko mate my o 3 dni 7m a 8 kga zatial nic iba sem tam cuvneme
@vierkadominik1 aka podarena

jarunka102
14. feb 2018

Krasneho Valentina damy :-*

nenuska25
14. feb 2018

@vierkadominik1 kraaaaasna.....a tie vlasy, no zamilovala som sa.

shannonldy
14. feb 2018

@zeytin
@denisekkk Ja som bola na kontrole. Pila som zasa tu paradnu glukozu, ale vsetko ok. Povedala mi, ze v dalsom tehotenstve to uz pit nemusim a v 20tt mam prist rovno k nej - ze tu cukrovku budem mat na 100% zas..

vierkadominik1
14. feb 2018

@nenuska25 dakujemm

sticker
vierkadominik1
14. feb 2018

@kattky no to ano ja si ta pametam dobre rodili sme rovnako aj bolesti sme mali v rovnaky cas .damianko sa narodil o2 minuty skvorsie ako sofinka.mame krasne a zdrave deticky.vdaka Bohu

kattky
14. feb 2018

@vierkadominik1 no veru. Len ja som na porodnicu prisla o 00:15h a ty asik troska neskor. Ty si sla na izbu a ja som zostala a potom tam rodila ta co tam tolko vystrajala. Keby si vedela, ze ako na nu kricaly. Skoda ze sme este nepokecaly na sestonedely

vierkadominik1
14. feb 2018

@kattky jojj haha ta tota nemala chybu nenormalne vystrajala ta keby ja som bola dr a mala ju odrodit tak dostala by odomna po papuli nech sa preberie.haha.no skoda

kattky
14. feb 2018

@vierkadominik1 tak ja som musrla ist na wecko na oddelenie sestonedelia nakoloo pospinila cele wecko. A kontrakcie som mala uz kazdu minutu. Ves ta korpova ju udrela po ruke, lebo jej povedala nech sa chyti teho zeleza a ona vzdy ju chytala, tak jej dala po ruke a ked zrejme dostala uz tlaky na konecnik, tak zacala kricat ze ona kaka a piša jak trafena. Som si to tam vsetko krasne vypocula lebo este jej vravely ze nech uz bude ticho, ze ja si neoddychnem po porode a ze mala rodit ako prva a rodila ako posledna.

katuscakzms
14. feb 2018

Dnesna poradňa Natanka na 7m a 11dni ..7,490g ..71cm ...a dostal druhe očkovanie ,tak budem v napätí cely den a noc ...teraz je spokojny a hra sa na navsteve u babky

olylili
14. feb 2018

Dnes presne 7 mesiacov 💙

kchan
14. feb 2018

@anaj44 dakujem 🙂 maly bude mat o 10dni 7mes a mesiac dozadu mal 8370g 🙂

zeytin
14. feb 2018

@shannonldy
@denisekkk

Ja som mala tiež nízke hodnoty, keď som si merala a stravovala som sa normálne. V pôrodnici sa ma aj tak nikto na to nepýtal, aj keď som to mala poznačené v knižke... Ja som tehotenskú cukrovku mala iba teraz, v treťom tehotenstve. Prvé dve som nemala. Tak tam asi budem musieť zbehnúť... ale nechce sa mi tam presedieť tri hodiny a najmä ráno... kto nakojí malého???

miriama11
14. feb 2018

@vierkadominik1 ja ked som rodila pred 5 rokmi tak tam bola jedna spoluobcianka a taky cirkus robila ze im skoro spadla zo stola.boze ty na nu kricali.

petrikazuzka
14. feb 2018

Maminky aky kocik mate sportovy? my to prave riesime, nakolko z 3-kombi co uz mame je korytkove sedenie a na nozicky pre drobca je to nateraz nic moc, neskor v lete ok...sportove kociky vsak su len s ruckou na jednej strane a vobec sa neviem stotoznit s tym...uz som zufala z toho...

zuzacka16
14. feb 2018

@petrikazuzka my mame tiez 3-kombinaciu ale stale skladat a rozkladat ten kocik a nasadzovat sa mi nechce a hlavne ked aj autom cestujeme..ideme kupit novy sportovy..

shannonldy
14. feb 2018

@zeytin @denisekkk Ono ak ti nebyva zle, tak by to malo byt ok. Ale radsej asi chod. Ved nakojis pred odchodom a tam stravis dve hodky, tak zas nakojis pak. Zdravie je najviac, nemali by sme ho brat na lahku vahu. Peace

sticker
jance333
14. feb 2018

@petrikazuzka ja práve riešim z bazáru Jane Nomad. chcela som nový, ale tento model sa už nepredáva ako šporťák, len 3-kombi, takže som si vyhliadla bazárový. mal super recenzie, mám v pláne dať si naňho ušiť novú striešku (originál ju má krátku a aj by som chcela inú farbu). je síce len v smere jazdy, ale obojsmerný som nenašla taký, čo by sa mi páčil, takže som od toho upustila. a malá je taká zvedavá, že si nemyslím, že to bude vôbec vadiť 😉

vierkadominik1
14. feb 2018

@kattky ty vole nenormal nenam slov na taketo zeny

petrikazuzka
14. feb 2018

@zuzacka16 a mas nejaky vyhliadnuty?

zuzacka16
14. feb 2018

@petrikazuzka ano uz aj objednany 🤣🤣 Joie Crosster edicia Rust 😉