Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@vierkadominik1 my sme mali uz 2x nadchu.. 1.1 brutal nadcha, zvrackal z toho ako mi vsetko stekalo, trvala 2 tyzdne :(. A minuly tyzden mal 4 dni i s cestou, slabsiu.. mamka si ho poliecila 🙂 Je to moj ciciak, jest prikrmy velmi nechce, visi najma na prsniku... Drzim palce k rychlemu uzdraveniu Sofinky 😘
@eja118 ja uz z toho vyberania kocika som nanervy.... este sa na to vybodnem a usetrim 😂
@blondie257 rozumna rec 😁😉😝
@slniecko323
@slniecko323 haha blbne mi klavesnica
@slniecko323 sak spravny chlap..na cici 😂😂😂😂😂😂😂
My tiez po zapale priedusiek....nadcha...trvala cca 6dni...este sopliky sem tam ma...ale zase stekaju do hrdla a sadlo na hlasivky malej
Ja po zapale priedusiek..angina hnisava..
Starsia furt smrka a kasle...
Nanervy ten kolotoc chorob
S tym kocikom ....jooooój....uz MM ani nevravim bo amok chyta len ked zacnem slovo koč...kočik
https://www.cas.sk/clanok/668690/rodicom-z-modr...
Vidrli ste ten clanok? Uz sa to vysetrilo
@blondie257 prosim Ta k tomu affinity...sa mi zapacil ale vravis ze buducu zimu s fusakom.uz nedas?ake ma rozmery...dakujem
@kattky moja sesternica na to tiez zomrela, Jej sa to prejavilo az v 3 rokoch, zacala odpadavat
@jarunka102 ten palec hore je najlepsi :D
Caute baby dlho sme sa neozvali 😊 tak po tej 6ej chorobe zaciname byt znova chorí, od soboty sme hnackovali a zvracali, potom sme zazili prvy pad z postele 😓 a teraz sa nam sople spustili... uz ani neviem comu to pripisovat.. ci tomuto haprujucemu pocasiu alebo tym svinskym zubom. Uz nech je tu jar a konecne pekne počko a hlavne nech uz tie mrchy vylezuuuuu 😶
@slniecko323 dakujem.sofinka uz 2 den v noci len place ma plny nostek odsavam jej seginka cely ho ma cerveny,uZ aj uska ju zacali boliet a je velmi nervozna asi z tych zubkov co este nema 😯
@vierkadominik1 my od nedele mame zvysenu teplotu. Predvcerom ho prehnalo a tiez zubok ani jeden este no dasienka narvete su uz riadne
ako planujete umyvat tu casmatinu? kedze to ma tie zahyby? my mame tu s namornickym motivon
@petrikazuzka ja to umyvam handrickou vlhkou klasicky s detskou niveou na kupanie a potom cistou vodou pretriem
@nenuska25 fuu to kazdy jeden zahyb?
@petrikazuzka tak ja mam take ako keby vrubky na tom, ale normalne to Len pretrem zase nie kazdy zahyb zvlast :D to by som robila do raaana
@nenuska25 a to som si ho vsimla,az ked som ukazovala sestre fotku :D
@petrikazuzka taky vzor mam u svokrx a normalne iba staci pretret handrou pno jak sa to zatlaci tak vytries aj tie skary.a inak iba vysavam to
@kattky ved to uz keby im vysli tie zubky
@vierkadominik1 Veru. Vidis naraz narodeny a obydvaja este zubky nemaju
@kattky haha tak to hej

@slniecko323 no moja sofinka je chora tecie jej z n