Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Baby? Dostali ste už rodicak? Kedy to chodí?
@jarunka102 nam pride dnes uz sa neviem dočkať
@nenuska25 My mame tiez tuto a je perfektna☺
@nenuska25 myslim tu podlozku. Pisem ako negramotna😂
@anaj44 verim 🙂
@jarunka102 vaša má už 9 kg že bude v autosedačke?
@anaj44 tato je od 0-18kg
@jarunka102 mne prave prišla tesim sa ale od 9 do 38
@anaj44 aj ja som sa velmi tesila 🙂 jak male dieta 🙂 my sme objednali od 0-18kg lebo kym ta nasa modelka naberie 9kg,tak to potrva a ja som ju uz chcela mat v bezpecnej autosedacke nakolko nase vajicko bezbecne nie je a uz bolo nepohodlne...vcera sme ju testovali,Bianka v nej kraaasne zaspala a nevedela som ju zobudit :D
@anaj44 a sedela v nej ako kralovna :-*
A uz,davate v smere jazdy babanka,sediet?
@eja118 my este nie...do 9kg musi sediet v protismere jazdy...
@kattky ano uz si chodka moja rybicka 😊 len na zem chce ist a ja ju musim zdrat za rucky a chodit s nou po celom dome vies ona nestvornozkuje ale taha na ritke haha no toto som este nevidela a davam ju do chodanky vtedy si mozem porobit svoje veci 😊
@eja118 moj uz sedi v smere jazdy...ma iba 8kg ale vajicko mu uz bolo male a to som mala velke vajicko....je sedacke od 9kg, ale sedi mu perfektne,vobec v nej neplava a skor je v lahu,kedze sa da polohovat a je tam ako vo vajicku
@jarunka102 Tak to je super Dúfam že aj návštevu bude lepšie v autosedačke keďže vajíčko je nepohodlné už No náš má osem a pol čiže chvíľočku ešte počkáme a potom bude autosedačka
@katuscakzms no ja dufam ze aj nas v nej ked bude pekne vydrzi nakolko vo vajicku v protismrre je to uz pre neho nuda hlavne ked ideme na dlhsiy trasu...malokedy prespi celu cestu
@jarunka102 aká je to presne sedačka? i naša je drobka, 9 kg bude mať možno budúcu zimu
@jance333 no aj nasa asi tak :D Romer Britax dualfix...u nas spokojnost 🙂
@eja118 ano urcite je to zaujímavejšie pre deti kef vidia...ja mam teraz problem ,ze ked uz nieje vo vajicku tak sa nezmestim do zadu,lebo mam tam v sedacke aj dcerku a maly bezomna v zadu vydrzi len chvilu,lebo ked zisti ze tam niesom tak spusti taky rev ze ho neutisi nic len vybrat
Maminky,uz maju vase babatka znamienka?
Moja ešte nie
@jarunka102 ja som nasla 2malinke.budu viac lebo ja som znamienkova.

@vierkadominik1 a ako este nechodate? My uz pomaly ano. Kroky dava ako velky chlap.