Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 musím ju chytať po kúpeli a pri prebalovani takze možno som si len nevšimla 😂
@jarunka102 ano, ma take cafe au lait znamienko pri pupku
@vierkadominik1 nas v chidacke tiez lieta dokonca mame v dome jednu izbu polozenu cca 10cm nizsie a ani to mu nevadi. Preleti do nej jedna radost. Ale dlho nevydrzi. Radsrj chodi tak, ze ho musim drzat popod pazusky, lebo rucky chce mat volne a tak sa viacej vsade dostane.
@kattky Neboli ta z toho zohynania chrbat?Nas chodi popri nabytku sam. A ked chce ist dole zamrnci. Niekedy sa mu podari zist dole, ale chce to trening este.
@juliane126 zatial nie, lebo prejde iba kusok a potom ho dam hopat, alr nie na zem, lebo je hrozne studena. Mame aj tir penove puzzle, ale aj cez nich citit chlad a zatial sa drzimr zdravy
@katuscakzms už vie sedieť sám¿
@anaj44 nie este nevie sediet sam ,ale kedze mam polohovatelnu sedacku,tak je v nej ako vo vajicku..leží tam na chrbatiku
Meska mi menzes uz 5 dni. Co myslite mam si urobit test ak zajtra nepridu, alebo moze byt v tom aj nieco ine? Doteraz mi meskali po porode max 4 dni
Konečne sme mali v piatok po 3 mesiacov poradňu a 15-teho 8 mesiacov 😊 vážime 11100 gr. Papáme pekne no top je cicik pozdravujeme kamošov kamošky 😘
@vierkadominik1 kraaasavica ... Posielame jej bozteky .... :-* uz ste zdravucke ?
@vierkadominik1 odpadnem ake ma vlasy.eau .
@petrikazuzka toto mi pride podobny sistem ako hopsadlo.tiez to neodporucaju.ale take som este nevidela.mozno by sa zabavil.
@petrikazuzka mame to a uspech

Aj moj maly ma jedno znamienko na stehne a asi 4 take materske flaky ma...ci ako sa tomu hovori 😀