Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky dakujeme ano uz je to lepsie
@vierkadominik1 no super. My sa drzime zdravy a aj vy sa drzkajte 😉
@vierkadominik1 ja odpadnem, aké vlasy😆 krásna je. Kedy je narodená?
@oravocka dakujeme ona uz ked sa narodila mala krasne huste vlnite vlasky.narodila sa 3 jula 😊
@vierkadominik1 vyzerá trošku staršie, úžasné ich má. Moja len také paperie a vylezanu hlavičku, ale už sa to lepší😆
Baby, dávate niektorá mlieko z dm? Po mojom pobyte v nemocke a liekoch čo mi dávali sa mi už kojenie nepodarilo zachrániť, tak sme na umelom, ale z nutrilonu ju akosi nafukuje a bolí bruško. Tak by som asi vyskúšala to dm babylove.
Ďakujem. Bola som kúpiť, vyskúšame, uvidíme😄
@kattky ano katty presne tak prezivali sme to iste tie bolesti achh
@oravocka to mi kazdy hovori ze vyzera na rok 😊no ja mam este dalsiu 12 rocnu dcerku a ties ma take vlasky huste a kucerave aj syn😊
@oravocka my sme na babylove takpovediac kratko po narodeni a neviem si vynachvalit. Maleho nikdy nezapekalo, nemal koliky, kym nepapal prikrmy mal stolicu ako kojene dieta taku tu prazenicu. Kratko po dovrseni 2mes spi celu noc. Super ho zasyti. Za mna super mlieko. A setri penazenku neskutocne v neposlednom rade 😉
@petrikazuzka Presne tento typ máme, určite z toho nemá šancu vypadnúť, vnútro sa otáča takže dieťatko nemá pocit že je tam prikovane a tá plocha na nohy je dostatočne pevná a zároveň pohyblivá
@vierkadominik1 aspon si tam nebola sama s tymi bolestami a ja tak isto ... Keby si mi potom tu nenapisala, tak by som ani nevedela, ze si to bola ty.
@vierkadominik1 Damianko tiez sa tak dviha ako tvoja Sofinka, ze nie na kolienka, ale jedna nozka bokom a druha v zadu
Maminy tie ktore davate deti do pavuka ako dlho ich tam davate za cely den??
Cca hodinu dokopy za cely den. Niekedy len pol hodinu

@nenuska25 a aky typ mate?