icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kchan
21. mar 2018

@kattky ani my sme nechceli jedinacika, no po mojom hororovom porode sa na to cele uz asi neodvazim

kattky
21. mar 2018

@zuzacka16 Nas ani dlhsie nechce byt. On najradsej choda tak, ked ho drzim popod rucky, lebo tak moze skrinki otvarat a poriadky robit

kattky
21. mar 2018

@kchan tak mne sice porod trval 10 hodin, ale nemam nan zle spomienky. Chapem tvoje obavy.

zeytin
21. mar 2018

@kattky Tak by si si druhé mala zadovážiť čím skôr :D nie je nič lepšie, ako mať dve detičky hneď po sebe 🙂

zuzacka16
21. mar 2018

@kattky aha jasne rozumiem 🤣🤣 spekuluju uz tie deti 😂😂

zuzacka16
21. mar 2018

@zeytin no ja si neviem predstavit mat 2 deti po sebe napriklad len s pol rocnym odstupom ked si zaspominam ako mi mala spavala cez den teda viac hore ako spala..

kattky
21. mar 2018

@zeytin no teraz mi menzes meskal 10 dni. Uz som myslela ze budeme druhe cakat no dnes som ho dostala. Mozno buduci rok uz budeme pracovat na druhom. Najprv musim pochudnut aspon daco aby som nemala obrovsku zataz

kattky
21. mar 2018

@zuzacka16 jasne a by si ho mala vidirt ked tatik mu pride domov. A ked si ho hnrd nevezme na ruky to taky rev spusti ze az. Vie že kolo neho si moze skor dovolit

miriama11
21. mar 2018

@kattky mna sa lekar po prvom porode pytal na sale trapnu otazku ze kedy dalsie a som mu povedala ze tak skoro nie 😂trvalo to 5rokov.ale bala som sa strasne , nakoniec to dobre dopadlo 😉

kattky
21. mar 2018

@miriama11 mna ked doktorka zasivala, tak mi povedala ze mamka si este musi prist pre dievcatko a ja ze pridem ale nie hned 😀 uvidime co a ako bude casom. Teraz hned mi je to skoro samozrejme no urcite chcem este jedno babo

zuzacka16
21. mar 2018

@kattky fakt to az tak?u nas sa tesi ked pride tato domov no nerobi az taky cirkus 😂😂 ale poznam jednych co maju problem ked ide muz do prace maly aj hodinu este potom reve 😁😁😁

kattky
21. mar 2018

@zuzacka16 on ked ide prec este spinka a ked pride niekedy az vecer domov, tak sa mu tesi a ked sa mu iba pozdravy a nevezme ho ale pojde sa prezliest napriklad, tak uz je plac ze nezobral ho. On s nim same salenstva a zbojstva robi

zuzacka16
21. mar 2018

@kattky no v tom pripade to mas lepsie ze este spi ked ide do prace 😉 ano aj nas tato s malou same zverstva robi a mala sa smeje ak sialena potom 😂😂 vsak na to su ti otcovia aby ich aj rozmaznavali 😁😁

kattky
21. mar 2018

@zuzacka16 tak veru. A vzdy mu vravim, ze no vidis a tak si chcel dievcatko a mas chlapca a ake zbojstva s nim robis. Teraz este traktorova kosacka sa kupila tak to budu sa vyvazat v lete po zahrade

zuzacka16
21. mar 2018

@kattky aj moj chcel chlapca ale nevadi mu uz ani dievcatko a chrani ju este viac mi pride 😊 jooj tak to bude teda zabavy v lete 😍

kattky
21. mar 2018

@zuzacka16 nam zase hovoria, ze budeme si musiet davat pozor na frajerky. On ma zase take dlhe mihalnice a kazdy ze ake ma pekne ocka. Bodaj by potom decko urieknute nebolo.

zuzacka16
21. mar 2018

@kattky 😂😂🤣 no u chlapca dlhe mihalnice skoda 😁😀 jasan kazdy kuka do oci to sa aj ja vzdy bojim lebo mala ma dlhe mihalnice po tatovi a tiez kazdy ake krasne ocka ma 😊😊 a potom ja doma len plienkou utiera 🙊🙊🙊

kattky
21. mar 2018

@zuzacka16 my plienkou neutierame. Nam moja mama zhadzuje uhliky a boly sme iz par krat ked bol mensi pri babe. Ta nam aj povedalq, ze zubkyu vydu neskor co mala pravdu, lebo ma pomaly 9 mesiacov a zubok nikde.

kattky
21. mar 2018

Ked nemozem ist vonku, tak ma vozia po celom dome 😀

zuzacka16
21. mar 2018

@kattky co ake uhliky?to nepoznam..my mame 2 zuby a dalsie 2 idu hore 😊 podareny v tom kociku 😍

kattky
21. mar 2018

@zuzacka16 zo zapaliek uhliky do vody. Ja neviem ako sa to robi lebo mama mu to robi moja, alebo prababka

olylili
21. mar 2018

@kattky my sme tiež dnes taxikovali po byte aj varil somnou 😀

kattky
21. mar 2018

@olylili Musime improvizovat ked sa vonku neda ist kvoli silnemu vetru. Ved za pisledne dni co tu nasnezilo a nafukalo ta akoze uz by mohla byt jar

kattky
21. mar 2018

Dnes len v zatichu na slniecku vonku. Aspon pospal 2h.

1984gabriela
22. mar 2018

@kattky
@kattky moja dcérka mala 1,2 mesiace keď jej vyšiel prvý zúbok ahned po dvoch mesiacoch sa jej skoro všetky zosypali naraz,,už ma13 rokov a má ich zdravé keďže teraz mám 8 mesačnú dcérku vyšli nám prvé zúbky keď mala pol roka a už sa nám tusne tretí zubok😁

anaj44
22. mar 2018

este nesedime nepokušame sa chodit iba sa plazíme ale hádam aj to pride

jarunka102
22. mar 2018

Maminy,ktore mate dcerky vraj je tyzden dcer... Tak si ich poriadne vystiskajte :-*

olylili
22. mar 2018

@kattky my na západe pekne slniečko a dnes aj bez vetra

kattky
22. mar 2018

@olylili unas tiez uz tak dnes je. Ale vcera fucalo no nesnezilo uz nastastie. Dnes uz jar mame

miriama11
22. mar 2018

@olylili na vychode rovnako👍🏻