Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Takže babylove mlieko má úspech. Večer kaša, zapije mliekom, zobudí sa okolo jednej a potom o piatej. Kým ja mlieko pochystam, zobudí všetkých. Zlaté moje kojenie😢
ahojte mamy! to ale letí čo :D neverím že už majú decká 8-9 mes. chcem sa spýtať na vaše výšky/váhy, síce viem že to riešim niekedy až príliš, ale lekár náš je trochu ignorant a mne sa furt nezdá že už 4.mesiac priberá 1kg. do 4 mes. priberal pekne, až moc :D a potom sa to zastavilo a odvtedy ledva pribral 1kg, ( pozajtra má 8 mes.) má 68 cm len, štupel a 6800 g,. potešte ma že nie je jediný taký štuplík 🙂
jaj a ešte dodám, že zje všetko čo nezje jeho, obedy máva aj 250 g, lebo ak urobím menej a doje to, tak plače, je obedy, olovrant a kašu, všetko MEGA dávky, tak neviem kde to ide... :/
@minneli27 netrap sa...nasa papa jak srotovnik a aj tak je palculienka 🙂 v utorok bude mat 8mesiacov a zatial mame takych 68cm a 6900g 🙂
Tak nas skolila nadcha. V noci uz sme sa budili s placom nakolo mu sopliky nedali dychat. K tomu zvysena teplota.
@oravocka ti poradim s tym chystanim mlieka. Poznas yoomi flase? Vecer si nachystas mliecko do flase a das do chladnicky a ked sa babo zobudi tak len stlacis gombik a pockas 30sec. Potom flasu otocis pockas zas 30sec. a mozes podavat mliecko pojde teple. Ja som si ich kupila este mala nebola na svete lebo je to vyborna vec ..no zatial som sa ich ani nedotkla a uz ani nedotknem lebo stale kojim 😁
@katuscakzms nas tiez zaspinkal v hojdacke. Mame dnu taku malicku
@kattky tie hojdacky robia zazraky ☺ dcerka ked bola mala tak tiez zaspavala v hojdacke ....malemu sa velmi v nej pacilo no tak krasne a lahko v nej zaspaval aj po druhy krat...ucinny spôsob na uspavanie 😉
@katuscakzms nas tiez zaspinka v nej, ale rychlejsie aj tak zaspi v satke 🙂
Baby, prosím vás, dávate už našim julovčatkám jogurt? Ak áno, aký? Diky
Ahojte maminky tiež mame julovčiatko doma a rada si tu čítam čo a ako vaše detičky, no ale nedalo mi nenapísal keď ste tu písali tie váhy detičiek až som sa musela zasmiať že mi mame teda ináč veľkú slečnu. Pred týždňom mala 8 mes. A ma 8050g a 76cm. 🙂 predbehla výškou aj svojho skoro 11 mesačného bratranca :D
@jarunka102 jej to je aky krasny vak 🙂 aka to je znacka??

@kattky dnes som bola na nefrologii, zas sme mali zapal .zhodnotila ultrazvuk ze zatial ok ale nabuduce ked sa zopakuje tak uz ideme na urologiu a gynekologiu