icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
27. mar 2018

@sindas tak veru, velkaslecna 😉

jja
27. mar 2018

@olylili ahoj... ďakujem...sme zdraví a o je najhlavnejšie 😀 som sa zasmiala že vahovo ste nám trošku ušli...my máme teraz 10,2 kg a nejakých 75 cm. Zuba ani jedného...ale mladý panko mi na narodky...minulý týždeň dal darček...sadol si sám. Zatiaľ sa iba hupe na kolienkach hore dole..ale pohyb žiadny..tak aj to sedenie je pre neho niečo super....dokáže sa tak dlho pekne pohrať...

jarunka102
28. mar 2018

@smiesko20143 dakujeme...to je jarny fusak-velkonocne vajicko 🙂 ...a objednavala som ho zo stranky www.kociarik.eu

jance333
28. mar 2018

baby, ktorých detváky majú za sebou šiestu chorobu..tiež sa vám po nej deti tak "pokazili"? prekonali sme ju teraz cez víkend a odvtedy je malá plačlivá, zamňaučaná, nespokojná, celú noc sa budí,prehadzuje, spí len na prse. ja viem,že to bol pre ňu dosť traumatický zážitok, len ma zaujíma, ako dlho sa z toho detičky pozbierajú.

miriama11
28. mar 2018

@jance333 starsia to zvladla v pohode.neni este osypana ?

jance333
28. mar 2018

@miriama11 už ani nie. v pondelok sa vyhádzala, včera to mala už bledučké.

miriama11
28. mar 2018

@jance333 asi potrebuje cas😏

kattky
28. mar 2018

My dnes sme boli u doktorky, lebo sme od nedele zasopleny, tak dala nam pamycon kvapky do nosa a aj btonchypret sirup. Mame 74cm a 11kg. Prisli sme s veeelkym placom a este s vacsim sme odchadzali.

jance333
28. mar 2018

@kattky pri posledných návštevách lekárky som zistila, že nie je nad to, zobrať si tam so sebou nosič a hneď ako je hotová s vyšetrením, dať bábätko na seba. naša sa ukľudnila v sekunde

kattky
28. mar 2018

@jance333 My nosic este nemame. Mame iba satku a tu pokial by som naviazala, tak koniec. Nemam peniaze na nosic este. Pokial by som predala satku, tak za tie peniaze by som od ruky nejaky nosic kupila

silvikaaa1
29. mar 2018

@oravocka Jasneee 🙂 biely, ziadne sladke somariny a ked chcem nejak ochutit niekedy tak tam dam za lyzicu vyzivy domacej a ma stale iny 🙂

oravocka
30. mar 2018

@silvikaaa1 akože klasický biely jogurt napr. Z jednoty a do toho výživu? Ja som raz kúpila bezlaktozovy vyskúšať. Skúsim teda taký. Diky moc😆

blondie257
Autor odpoveď zmazal
blondie257
31. mar 2018

Ahojte babenky,davno som tu nebola.
Krasne su tie vase drobatka....no rastu rychlo ze...pokroky ...
J neviem kolko vazime a meriame,poradnu mame az po velkej noci ked absolvujeme kontrolu na neurologii.
No za posledny tyzden mala zacala stvornozkovat,sednut si sama z lahu na bruchu,chodit po celej postielke..a doslova sa hádať,ta robi take zvuky a grimasy ze koniec.
A kedze starsi mala nejake priblbe pubertiacke obdobie odvravania...bol krik a hadky...a mala si zapamatala kurat toto....☹😒
Zubky mame uz 2....dalsie asi musia ist lebo nervna je ...umrncana....
Starsia zas zapal priedusiek...poaledny bol koncom feb...teda zas antib....a len trpnem aby mala to neschytala...a ja s nou...lebo ma slak trafi ked to bude mt lriebwh ako tem prelom feb/marca.

Ja som k tomu teraz po uraze....tak som sa udrela do gule od tazneho na aute,ze mam bozulu ako druhe koleno..tesne asi 2cm pod kolenom..rovno do kosti...zrazila sa tam krv...tak mi narezali a dali drenaz....take hematomy baby...az dole do paty stieklo...a boli jak slak.....chodi tazko...ma urvat ide

katie23
31. mar 2018

@blondie257 Hlavne, ze sa nestalo nic vaznejsie...😐

blondie257
31. mar 2018

@katie23 hej chvalabohu.....noo neviem teraz...bo sa mi to zapalilo...taka bodava pálivá bolest sa tiahne..akokeby po zilach...smerom k chodidu...

minneli27
31. mar 2018

ahojte maminky 🙂 ako ste vy s kojenim? maly uz ma aj desiatu,obed,olovrant a veceru, zvykla som mu ponuknut prsnik este po jedle ale uz ho vobec nepotrebuje, neprosi si a odtahuje sa 🙂 takze ho kojim uz len na noc. povodne som planovala kojit tak do roka max, teda budem pokracovat aspon na noc, iba sa chcem spytat ci si nemyslite ze je nejako skoro v 8mesiacoxh prestat kojit sby nemal uz cez den vobec ziadne mliecko 🙂 plus zistit ako to robite vy 🙂

miriama11
31. mar 2018

@minneli27 ahoj tak asi nepotrebuje.moja zas nrje taze jej davam mlieko ale uz som prave prestala kojit a davam jej 3x na den zmele.rano , za obedom, a pred spanim.inak iba voda. A v noci kojim raz

katie23
31. mar 2018

@blondie257 Nezapalili sa ti zili...pichas si fraxik???Je to velmi nebezpecne...

silvikaaa1
31. mar 2018

@oravocka no my si bud robime domaci biely v jogurtovaci, alebo ano kupim biely klasicky a do toho vyzivu, alebo bananik, alebo nacuchane jablcko...vsetko mozne a je to super chutne aj aj si to obcas urobim sama pre seba 🙂 Vyskusaj 🙂 Zaklad je nenaucit od malinka babatko na cukor...lebo potom ho bude preferovat a ine chute ako napr. kysle alebo tak nebude chciet velmi 🙂

jarunka102
31. mar 2018

Krásne Veľkonočné sviatky Vám praje naša zajkuľa Bianka :-*

katie23
31. mar 2018

@jarunka102 Aka je uz velka princeznicka😍👸❤💙💚

jarunka102
31. mar 2018

@katie23 veru,taka bola malinka a tak nam naradtla 🙂 ma 70cm

blondie257
31. mar 2018

@katie23 praveze nepicham...som sa cudovala preco nemam....uz som bola na pohotovosti...cela rana je zapalena...cistili mi to a naspat obviazali.dali antibiotika...ta som zvedava

anaj44
31. mar 2018

Ahojte chcem sa opýtať malý sa mi v noci začal strašne potiť pod hlavičku a aj chrbatik trošku predtým to nebolo máte s tým skúsenosť?

jance333
1. apr 2018

@anaj44 presne to isté u nás. mokrý vankúš pod hlavou :D kamarátkin malý v tom istom veku tiež tak. takže asi normálka 😉

olylili
1. apr 2018

@jance333 my máme dnes štvrtý deň akurát sa vyhadzal a vyšiel nám zub

smiesko20143
1. apr 2018

Mamicky tahaju/skriabu si vase deturence uska od bolesti zubkov?

sindas
1. apr 2018

@smiesko20143 aj moja si ťahá uška ale neviem ci to je od zúbkov.... Ma strašne soplíky ale aj horné zúbky jej idú tak neviem k čomu to pripísať :/

katie23
1. apr 2018

@blondie257 A kedy mas najblizsie kontrolu...treba to spomenut doktorke. Kamoska si pichala Fraxi 0, 6....pri zapale zil +ATB....