Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@sindas my sme boli aj u usnej...vsetko ok...a tiez mame sopliky. Tak sa doky vyjadrila ze zo zubkov
@katie23 v utorok idem na previaz
@smiesko20143 nasa to robi ked zaspava..taha si vlasy...doslova škube...davam jej mojkačika do ruky a pomaha....lebo strasne si vlasky taha
@smiesko20143 no aj my ideme na ORL tak som zvedavá co nám povie... :/
@blondie257 Nas Damko nie sebe taha vlasy, ale mne ked zaspava
@anaj44 aj moj maly je fest mokry pod hlavkou najma ked spinka...ale aj ked papa alebo lezi na nejakej deke ...
@kattky kamoske syn tahal.ucho...ale tak jej ho vykrucal a tahal az ju to bolelo...do 6tich rokoch
@blondie257 mna ked bude tak tahat do 6 rokov, tak budem holohlava
Ahojte zienky...Natanko ma dnes 9 mesiacov,ani sa mi verit nechce ze uz mame take velke detuchy...zajtra mame poradnu tak sa dozviem oficialne miery drobca,no doma ked som ho vazila tak mal 7900g ...stvornozkuje rychlostou blesku a konecne som sa dockala sedenia...pred 2 tyzdnami sa zacal stavat na nozky a je to u neho teraz priorita. .no su aj pady,pretoze maly pánko uz popri tom aj tancovat chce 😀 ...a co sa tyka dojcenia a uspavania tak ano aj on pri tom potrebuje mamku tahat za vlasy,ucho,saty alebo ma skriabe po dekolte ...
@kattky my dnes tiez 9 😉
@katuscakzms blahozelam
@vierkadominik1 vsetko naj prajem Sofinke k 9 mesiacom 🙂
@sindas ako ste dopadli na ORL?
@smiesko20143 ešte len pôjdeme... 🙂
@kattky napodobne 😉 ...vela je 3-teho
@kattky dakujeme aj mi prajeme damiankovi vsetko najj a hlavne velaa zdravicka😊
@jarunka102 Jeeej, ale ste kocky😙😘😚A mamina postava ako lusk😎😎😎
@katie23 heh,dakujeme 🙂
@jarunka102 my dnes prva opekacka😂zoo sme stihli v pondelok
@miriama11 super...opekacku ma manzel uz tiez na zozname :D
@jarunka102 vcera bolo paradne pocasie.od rana vonku.
@miriama11 veru veru...tesi ma take pocasie :-* len nech sa nepokazi
@jarunka102 zajtra mi ukazuje dazd.ale potom uz pekne skoro kazdy den 👍🏻😉 tak sa tesim. 🌞

@smiesko20143 ano presne to iste robi aj maly