Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
ahojte maminky chcem sa opytať nas sa narodil 17,7 uz vam všetky deturence sami sa posadili? štvornoškuju či sa plazia ?
@anaj44 ajoj. My sme 18.7. Sam sa neposadil nestvornozkuje nechodi neplazi. Dava sa na styri pohupuje sa dava sa na spicky zo styroch..cuva dozadu a pretaca sa kam len chce ;) nedavam ho nasilu sediet dlho....cochvila sadne aj sam 🙂 hadam aj postavi - je to zivel 🙂 kazde dietatko je ine ... netreba silit ani porovnavat 🙂
@blondie257 Pri prvom sme mali sople a teraz nam ide druhy, tak ma riedku stolicu
@smiesko20143 dakujem to som rada že ste ma ukludnili
@jarunka102 Wooow ako si prisla k tomu ako ju urobit
@kattky dnes konecne stolica normalna..taka polotuha ale uz nie vodova.....sice od rana uz 4x ...
No zub nikde 😡
@blondie257 my sme to mali v decembri. Nemate problem so zapareninami?
@blondie257 my kakame niekedy raz na den a niekedy 3x no predvcerom papal banan, tak vcera mal tuhu stolicu aj yo len gulocku a dnes opat spinavy az po krize
@juliane126 chvalabohu toto nie...klop klop...mala pri prvom zube asi cca 2dni....ale mastim jej stale zadocek mastou s rybim olejom...lebo u nas ostatne je neucinne
@kattky ja mam toto za kazdou stolicou...uz som aj vacsie plienky skusila...ee...vecne az na chrbat a prekakane aj body....leginky ci pyzamko.....
No hrozne...nestiham prat a to mame oblecenia dobludu
@blondie257 tak aj my sme niekedy az po lopatky, hlavne na hrubo kremuj dupku a nech vela vody pije, lebo pri hnackach sa telo rychlo dehydruje. Kolko zubkov uz mate?
@kattky ano to robime.
Konecne aj apetit dostala...dnes mam pocit ze len v kuse jedla 🤣
Kuse do vsetkeho....
A ked sa buchne do dasienka plac...co ju asi na celu dedinu pocut
Zubky len 2
@blondie257 moja dnes iz kamen v ustach.vobec som si nevsimla
@miriama11 hej tak sikovne hned do pusy davaju vsetko....dala som ju do kocika tam vydrzala 3min kym nezjedla asi 3 chrumky...
Do hojdacky nuda tiez....
Len na zem a lozit....a ked som uz zvysila hlas lebo davala travu do pusy....ze no no no...tak sa madam urazila jačanim.....
Niekedy si tak vydobija svoje tym revom ze hrozneee nieco
@blondie257 ja ked poviem ze daco nesnie tak sa zacne smiat.🤦🏻♀️
@blondie257 My zatial jeden zubok, ale uz vidno, ze pojde aj druhy
@blondie257 ano takto aj nas Damik si vydobija svoje ze zacne akoze plakat a hned sa hi pytam, ze kde ma slzy. No ked nieci vazne, tak slzy ako hrachy velke
@kattky nasa herecka.....a nerva 🙈ked neni jak ona chce..ale ja nevsimam...poreve a prestane.
Mamulky aky mate denny jedalnicek? Co a kedy papaju drobci?
Babenky s cim sa najviac zabavia vasi drobci?
Oblubene hracky....
Premyslali ste uz na trojkolkami?
@kattky myslis postup?som si vygooglila 🙂 a vobec to nie je tazke 🙂
@juliane126 ahoj,moja ma uz druhy den a nikdy sme s tym problem nemali,tak nechapem
@anaj44 nasa 16.7. Sama si sadne ...to uz asi mesiac a uz sa taha chodit tak za ruky s nou trochu pobehame lebo sa zvykne jedovat ked len sedi dlho a vcera zacala stvornozkovat ...takze my sme tak naopak trrochu....ale zato zub ani tuk takze kazde dieta je ine vsetko ma svoj cas

My už máme šesť, čakáme ďalšie, lebo už kukaju spod dasien😉