Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Zienky a moze ist dietatko do chodaka aj ked este samo velmi neposedkava?
@blondie257 nas Damko v trojkolke, ale zatial len po dvore sa ttosku vozime
@jarunka102 ejha ... My odkladame pohare zo sviecok lebo sestra ich potom zdobi ...takto ...
@kattky jeeej,pekna 🙂 sestra sa vynaliezla :-*
@kattky aj ja taje robiiim....momentalne z hip prikrmov tie male sklenicky na zavesne dekorativne svetlo do exterieru...na terasu...balkon....pletiem macrame a na tim bude vysiet
@kattky jeej...podobnu zhanam aby to malo tu zabranu aj bezpecnostny pas...a ideal nafukovacie kolesa
@blondie257 za mna top je smart trike nemaa nafukovacie kolesa ale ma na nich gumu taze nehrka.👍🏻
Jaaj dievcence idem sa postazovat...maly ma vysoke teploty. .som uz nestastna,zbyjame ako sa da..crp ma negativne..pred 6 dnami dcerka dostala rotavirus,priebeh mala celkom dobry bez hnaciek,len vracanie a teploty,po 4 dnoch ju pustili z nemocnice...teraz mam pocit ze to maly schytal,len tiez nehnackuje,vcera si len trochu grcol od vtedy nic len tie vysoke teploty...obaja brali 2 tyzdne do zadu biogaiu tak mozno aj preto dcerka nemala take priznaky...a maly tiez ,no uvidim ako a co sa z toho vyvinie ale je hrozne ho vidiet tak zniceneho pri teplotách. ..ktomu mu pri crp dr robila aj hemoglobin a ma ho extremne nizky..vraj az na hospitalizaciu,dalamu max mnozstvo uzivat maltofer a v pondelok krvny obraz...poviem vam ze od minulej soboty som uz tak vycerpana a tetaz este drobec 😞
@jarunka102 ona ano. Robila aj ikebany kedysi
@blondie257 tato ma plastove kolesa. Je este po sestrinych detoch. Rad sa v nej vozi
@katuscakzms skore uzdravenie prajem a vela sil
@erikababula jeeej kočka malá šikovná...výborne :-*
Starší syn dostal kiahne, dnes sa vysypal, čakám, ako zareaguje malá babulka😢
@katuscakzms tak rychle zotavenie prajem.urcite mu dobre stupne.nevies aku mal hodnotu?
@dundula paradna...
Ideme do polska na wellnes pobyt...berem o stovku viac ...diiik
@kattky
@miriama11 dakujem 😌 je mu uz lepšie, aj sa uz viac usmieva ...teploty uz su len okolo 38 a majú uz aj odstup 6h...hemoglobin mal 72...dnes uz 79....stale hranicne ale aspon neklesa...uvidíme ked bude uplne bez teplot ci nebude vyssie...idem s nim vo stvrtok na odber ,dr mu da urobit celkovy krvny obraz...vyzera ze sa to bude uz len zlepsovat ze to dame v pohode doma ..klop klop klop ☺
Naša láska má dnes 9 mesiacov. Ako to rýchlo ubehlo. Baby, možno trápna otázka, ale dávate už deťom puding? Lebo dnes som varila staršiemu puding, tak sme sa s ňou podelili. Ja som zatiaľ len jogurt skúšala. Prvému som neskôr dávala takéto veci, ale jej je to horšie, lebo to vidí od neho😆
@katuscakzms noo tak aspon pri dospelich ma byt tusim 120nie? Tak ked aj deti rovnako tak ma dost nizko.ale tak to mu stupne urcite.papa rad spenat? Cviklu?
@katuscakzms a neni spavy? Ako mimo teploty

@blondie257 my sme akurat choditko objednali tak uvidime ci nebude uz chodit kym dojde...a obzerala som aj trojkolky....ale hracky ma rada vsetko co hrackou nieje....flase od mineralky...papiere....ovladace...