icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

milagros
12. apr 2018

@blondie257 my sme akurat choditko objednali tak uvidime ci nebude uz chodit kym dojde...a obzerala som aj trojkolky....ale hracky ma rada vsetko co hrackou nieje....flase od mineralky...papiere....ovladace...

sindas
12. apr 2018

@anaj44 naša je 23.7 a štvornožkuje ako raketa, posadí sa sama, postaví sa, popri nabytku sa posúva.... Ale vôbec si nič s toho nerob môj stačí si v 8 mesiacoch tiež sám ani nesadol... Proste každé dieťa je iné a každé ma svoje tempo.

jarunka102
12. apr 2018

Zienky a moze ist dietatko do chodaka aj ked este samo velmi neposedkava?

kattky
12. apr 2018

@blondie257 nas Damko v trojkolke, ale zatial len po dvore sa ttosku vozime

kattky
12. apr 2018

@jarunka102 ejha ... My odkladame pohare zo sviecok lebo sestra ich potom zdobi ...takto ...

jarunka102
12. apr 2018

@kattky jeeej,pekna 🙂 sestra sa vynaliezla :-*

blondie257
12. apr 2018

@kattky aj ja taje robiiim....momentalne z hip prikrmov tie male sklenicky na zavesne dekorativne svetlo do exterieru...na terasu...balkon....pletiem macrame a na tim bude vysiet

blondie257
12. apr 2018

@kattky jeej...podobnu zhanam aby to malo tu zabranu aj bezpecnostny pas...a ideal nafukovacie kolesa

miriama11
12. apr 2018

@blondie257 za mna top je smart trike nemaa nafukovacie kolesa ale ma na nich gumu taze nehrka.👍🏻

katuscakzms
12. apr 2018

Jaaj dievcence idem sa postazovat...maly ma vysoke teploty. .som uz nestastna,zbyjame ako sa da..crp ma negativne..pred 6 dnami dcerka dostala rotavirus,priebeh mala celkom dobry bez hnaciek,len vracanie a teploty,po 4 dnoch ju pustili z nemocnice...teraz mam pocit ze to maly schytal,len tiez nehnackuje,vcera si len trochu grcol od vtedy nic len tie vysoke teploty...obaja brali 2 tyzdne do zadu biogaiu tak mozno aj preto dcerka nemala take priznaky...a maly tiez ,no uvidim ako a co sa z toho vyvinie ale je hrozne ho vidiet tak zniceneho pri teplotách. ..ktomu mu pri crp dr robila aj hemoglobin a ma ho extremne nizky..vraj az na hospitalizaciu,dalamu max mnozstvo uzivat maltofer a v pondelok krvny obraz...poviem vam ze od minulej soboty som uz tak vycerpana a tetaz este drobec 😞

kattky
12. apr 2018

@jarunka102 ona ano. Robila aj ikebany kedysi

kattky
12. apr 2018

@blondie257 tato ma plastove kolesa. Je este po sestrinych detoch. Rad sa v nej vozi

kattky
12. apr 2018

@katuscakzms skore uzdravenie prajem a vela sil

erikababula
12. apr 2018

Nasa laska ma 9mesiacov uz sama chodi❤️mamicky mate krasnych drobcov😉

jarunka102
12. apr 2018

@erikababula jeeej kočka malá šikovná...výborne :-*

dundula
12. apr 2018

S polska kovová 80 e

oravocka
12. apr 2018

Starší syn dostal kiahne, dnes sa vysypal, čakám, ako zareaguje malá babulka😢

miriama11
12. apr 2018

@katuscakzms tak rychle zotavenie prajem.urcite mu dobre stupne.nevies aku mal hodnotu?

miriama11
12. apr 2018

@oravocka 😏mozes cakat 2tyzdne , to najhorsie ked po sebe dostanu lebo ani vonku nic.tak vam prajem dobry priebeh.moja mala teploty 3dni pokial sa vysypavala.

oravocka
12. apr 2018

@miriama11 ďakujem, veď som sama zvedavá čo a ako. Malá ma asi 6 flakov na chrbte ale už týždeň stále rovnaké, neviem čo to je. Dr vravela, že len čas ukáže😉 radšej teraz ako v lete😆

miriama11
12. apr 2018

@oravocka moja mala v maji minuli rok.tak som rada ze uz sme si to raz odkrutili a dufam ze malicka az neskor dostane.a bolo pekne povasie a kazdy od nas bocil jak lepru keby sme mali 😐som bola taka nahnevana.

blondie257
12. apr 2018

@dundula paradna...
Ideme do polska na wellnes pobyt...berem o stovku viac ...diiik

oravocka
13. apr 2018

@dundula kde v polsku ste to kúpili? Na trhoch?

katuscakzms
13. apr 2018

@kattky
@miriama11 dakujem 😌 je mu uz lepšie, aj sa uz viac usmieva ...teploty uz su len okolo 38 a majú uz aj odstup 6h...hemoglobin mal 72...dnes uz 79....stale hranicne ale aspon neklesa...uvidíme ked bude uplne bez teplot ci nebude vyssie...idem s nim vo stvrtok na odber ,dr mu da urobit celkovy krvny obraz...vyzera ze sa to bude uz len zlepsovat ze to dame v pohode doma ..klop klop klop ☺

dundula
13. apr 2018

@oravocka nowi. Targ trhy. Predavaju to na pravej strane od parkoviska. Maju tam pristaveny aj náves. Mali ružovú aj modrú. Ale muj chcel Ferrari

oravocka
13. apr 2018

Naša láska má dnes 9 mesiacov. Ako to rýchlo ubehlo. Baby, možno trápna otázka, ale dávate už deťom puding? Lebo dnes som varila staršiemu puding, tak sme sa s ňou podelili. Ja som zatiaľ len jogurt skúšala. Prvému som neskôr dávala takéto veci, ale jej je to horšie, lebo to vidí od neho😆

oravocka
13. apr 2018

@dundula ďakujem

zuzacka16
13. apr 2018

@oravocka ano dr povedala ze moze od 8.mesiaca aj puding a davam z normalneho mlieka no necukrim ho malej velmi chuti

miriama11
13. apr 2018

@katuscakzms noo tak aspon pri dospelich ma byt tusim 120nie? Tak ked aj deti rovnako tak ma dost nizko.ale tak to mu stupne urcite.papa rad spenat? Cviklu?

miriama11
13. apr 2018

@katuscakzms a neni spavy? Ako mimo teploty