icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

katuscakzms
13. apr 2018

@miriama11 neviem kolko ma byt u dospelych....varim mu aj spenat, cviklu a aj ine co obsahuju zelezo...dcerka ma tiez nizsie ....nechapem ...no musim pockat do buduceho tyzdna a uvidime ako bude na zelezo a ine.....snazim sa aj ja brat aby mal odo mna....snad sa to upraví 😞

miriama11
13. apr 2018

@katuscakzms no ja som mala pocas tehotenstva asi 107 a lekarka uz stres panika a po tabletkach ok .len ma bolel zaludok. A kamoska okolo 80 a nejak jej nestupalo a trochu viac krvacala pri porode ale inak ok .

kchan
13. apr 2018

Caute baby, dlho som tu nebola, citam vas a je radost sledovat ako tie nase deticky su kazdym dnom viac a viac sikovnejsie 😍 moj monkeyman si uz par dni sedi sam, zacal sa staviat na nozky, zatial to vsak vyzera vselijak, dostal prezyvku Čaplin 😁😅 plazi sa jak vojak na bojisku, hojda sa na stvornozky, ale stvornozkovat velmi nechce 😁 radsej ten pupek zosunie tak 3cm nad podlahu a plazi sa 😁 miluje robit zle, vsetkych kuse rovno do tvare, lubi sa pusinkovat, snazi sa opakovat slova, ked ma naladu aj vam zakyva 😁 za jedlo by asi aj zabil 😄 kam to do neho ide to neviem, dieru som v nom zatial nenasla 😅 aaa zboznuje vodu, vo vani sa meni na zivel, je velmi zabavne a zaroven emotivne sledovat ako sa tento minicloviecik vyvija ❤❤❤ pozdravujeme vas zienky 👀

romi2
14. apr 2018

@kchan som sa pobavila,ale presne si vystihla naše obdobie,hlavne s tým jedlom😂😂😂,ale ja nemôžem ani fotku uverejniť lebo sa asi nezmestime ani do záberu 😎😎😎, myslím, že to v lete vybehame ..... detičky nám naozaj pekne vyrástli a robia nám radosť ♥️♥️♥️♥️

erikababula
14. apr 2018

@jarunka102 dakujem😉

kchan
14. apr 2018

@romi2 ja naozaj neviem, kam to do mojho maleho ide, lebo baculaty nieje vobec 🙈 vytiahol sa a uz tak vela nepribera, ma len nieco cez 9kg 😄

juliane126
14. apr 2018

@erikababula Sikovna na predcastniatko. a stvornozkovala ti?

juliane126
14. apr 2018

@kchan nas stvornozkuje uz od konca 6. Mesiaca a dnes 1.x sedel viac ako 10 sekund na zemi sam. Konecne ho mozem dat bez vycitiek sadnut,lebo chrbat mi skoro odisiel od tolkeho nahanania a nocneho ukladania

kattky
15. apr 2018

@kchan tiez mame take teplacky, ale svetlo sive zo zleneymi nadpismi, lebo take ako mate vy nemali uz velkost

erikababula
15. apr 2018

@juliane126 vnakoniec nebola predcasne ale v 38tt😀aj sedela aj stvornozkovala potom sa stavala popri nabytku a zacala sa sama pustat. 😊

kchan
15. apr 2018

@kattky mame aj tie so zelenymi napismi 😊 milunejeme pepcooo 😍

kattky
16. apr 2018

@kchan Ano ... Niekedy tam maju krasne vecicky a za lacny peniaz... Aspon clovek tak moze usetrit.

kattky
16. apr 2018

@kchan aku velkost nosi drobec?

kchan
16. apr 2018

@kattky nieco oblecie este 74 ale vacsinu ma uz 80 a 86.. zalezi od znacky a strihu

kattky
16. apr 2018

@kchan My tak isto. Uz skupujeme letne oblecenie pomaly.

nenuska25
16. apr 2018

Tak baby, dneska sme mali letecky den. Rano mi spadol z postele na hlavu, isla som s nim hned ja pohotovost rtg a neuro v poriadku. Skoro som zosalela ked som to videla, zlomok sekundy, asi som vycerpana....

kchan
16. apr 2018

@nenuska25 aj nam sa to uz stalo ☹ zrovna po prebdenej noci kedy maly celu noc hrozne hnackoval a zvracal, nad ranom som zaspala na 5min a zobudil ma jeho plac ☹ infarktove stavy, vycitala som si to hrozne..tiez sme bezali na pohotovost hned

juliane126
16. apr 2018

@nenuska25 hrozne obdobie. A bude horsie. Nas spadol dnes asi 5x. Vsade sama modrina, monokle. Uz nemame ziadne bezpecne miesto. Treba ho naucit zliezat nohami,lebo su coraz rychlejsi. Nas to uz robi ked chce

romi2
17. apr 2018

@nenuska25 aj mne už malý letel z postele, už som objednala tú penovú prilbu ,pre istotu a budem kludnejsia

kchan
17. apr 2018

@juliane126 na margo tych modrin, ja som vcera vravela muzovi, ze este dobre ze nemame teraz niekedy poradnu, lebo by na nas lekarka poslala asi Upsvar 🙈😅

anaj44
17. apr 2018

@romi2 to aj taka je?

anaj44
17. apr 2018

@kchan no nam a to stalo na yaciatku 7 m nabil si peru ale inak ok troskukrvi slo

romi2
17. apr 2018

@anaj44 vyzerá trošku jazdecky aké účel plní 😀

romi2
17. apr 2018

A dnes mi dcéra v Tescu prevrátila kočík aj s malým...no hotovo.... všetci pozerali s otvorenými ústami 😮😮neviem či aj v správach nebudeme 😊 Našťastie sme boli vo vajci a tým pádom.... bezpečnosť na jednotku, naozaj len videl chvíľku zem a rýchly únik do auta...je to zaberak

miriama11
17. apr 2018

@romi2 to nic minule moj muz nezabrzdil kociar a sa vyvratila zo schodu na zem.tiez nic sa jej nestalo bola vo fusaku taze mpohoda a ja som ju este vyvratila zo saniek😂ani sa nezobudila😂

kchan
17. apr 2018

@miriama11 ani sa nezobudila 😂😂😂😂😂

jarunka102
17. apr 2018

Dobrý deň,
Spolupracujem s kozmetickou firmou Farmasi. Ponúkam Vám spoluprácu s firmou, ktorá je na svetovom trhu 68 rokov a z toho 7 rokov predáva produkty formou katalógového predaja. 1.10.2016 vstúpila aj na Slovenský, Český a Maďarský trh. V ponuke máme širokú škálu dekoratívnej kozmetiky, telovej hygieny, detskéj kozmetiky ako aj ekologických čistiacich prostriedkov.
A čo Vám Farmasi ponúka?
-23% zľavu na tovar
-možnost tvorenia pasívneho príjmu
-karierný rast od 3%do 22% pozície
-motivačné akcie
- darčeky za nákup
-rôzné súťaže
-dovolenky
-technologický balíček
-firemné auto
K registracii budem potrebovať vaše meno, priezvisko, adresu, e-mail, telefónne číslo.
Po úspešnéj registrácii Vám bude pridelené ID číslo a heslo s ktorým sa budete prihlasovať na e-shop.
S prvou objednávkou si každý novoregistrovany člen zakúpi registračný balíček za symbolické 3€.
V registračnom balíčku sú 2 aktuálne katalógy, 16ks rôznych vzoriek a zubná pasta.
V prílohe Vám posielam aktuálny on-line katalóg.
Prajem krásny deň

https://view.publitas.com/farmasi-2/farmasi-04-...

jarunka102
17. apr 2018

@kchan aj nasa uz zacina sama posedavat,ale najradsej stoji a chodit sa jej ziada s pomocou 🙂 tiez sa lubi pusinkovat,tiez papka jedna radost a tiez ma vrtulku v zadku :D len nam idu dalsie zubky,takze sa zlostime,placeme a trapime sa...
Moja laska

katuscakzms
19. apr 2018

Tak zienky rotavirus uz mame za sebou. ..moje deti ho zvladli v ľahsej forme. ..prv dcerka a potom drobec. . Našťastie uz je od utorka v poriadku...poviem vam ze co dieta to iny priebeh a čo lekár ine informacie. ..mám uz dosť toho dezinfikovania a cistenia vsetkeho v dome a vobec uz ho nechceme,hoc naša dr povedala ze môže o 2 tyzdne prist v druhej vlne,vraj chodi dvojfazovo...moze a nemusi....ja dufam ze uz nie

kattky
20. apr 2018

Pacia sa mi kvietky z kvitnucej visne