Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katuscakzms no ja som mala pocas tehotenstva asi 107 a lekarka uz stres panika a po tabletkach ok .len ma bolel zaludok. A kamoska okolo 80 a nejak jej nestupalo a trochu viac krvacala pri porode ale inak ok .
Caute baby, dlho som tu nebola, citam vas a je radost sledovat ako tie nase deticky su kazdym dnom viac a viac sikovnejsie 😍 moj monkeyman si uz par dni sedi sam, zacal sa staviat na nozky, zatial to vsak vyzera vselijak, dostal prezyvku Čaplin 😁😅 plazi sa jak vojak na bojisku, hojda sa na stvornozky, ale stvornozkovat velmi nechce 😁 radsej ten pupek zosunie tak 3cm nad podlahu a plazi sa 😁 miluje robit zle, vsetkych kuse rovno do tvare, lubi sa pusinkovat, snazi sa opakovat slova, ked ma naladu aj vam zakyva 😁 za jedlo by asi aj zabil 😄 kam to do neho ide to neviem, dieru som v nom zatial nenasla 😅 aaa zboznuje vodu, vo vani sa meni na zivel, je velmi zabavne a zaroven emotivne sledovat ako sa tento minicloviecik vyvija ❤❤❤ pozdravujeme vas zienky 👀
@jarunka102 dakujem😉
@erikababula Sikovna na predcastniatko. a stvornozkovala ti?
@kchan nas stvornozkuje uz od konca 6. Mesiaca a dnes 1.x sedel viac ako 10 sekund na zemi sam. Konecne ho mozem dat bez vycitiek sadnut,lebo chrbat mi skoro odisiel od tolkeho nahanania a nocneho ukladania
@juliane126 vnakoniec nebola predcasne ale v 38tt😀aj sedela aj stvornozkovala potom sa stavala popri nabytku a zacala sa sama pustat. 😊
Tak baby, dneska sme mali letecky den. Rano mi spadol z postele na hlavu, isla som s nim hned ja pohotovost rtg a neuro v poriadku. Skoro som zosalela ked som to videla, zlomok sekundy, asi som vycerpana....
@nenuska25 hrozne obdobie. A bude horsie. Nas spadol dnes asi 5x. Vsade sama modrina, monokle. Uz nemame ziadne bezpecne miesto. Treba ho naucit zliezat nohami,lebo su coraz rychlejsi. Nas to uz robi ked chce
@juliane126 na margo tych modrin, ja som vcera vravela muzovi, ze este dobre ze nemame teraz niekedy poradnu, lebo by na nas lekarka poslala asi Upsvar 🙈😅
A dnes mi dcéra v Tescu prevrátila kočík aj s malým...no hotovo.... všetci pozerali s otvorenými ústami 😮😮neviem či aj v správach nebudeme 😊 Našťastie sme boli vo vajci a tým pádom.... bezpečnosť na jednotku, naozaj len videl chvíľku zem a rýchly únik do auta...je to zaberak
Dobrý deň,
Spolupracujem s kozmetickou firmou Farmasi. Ponúkam Vám spoluprácu s firmou, ktorá je na svetovom trhu 68 rokov a z toho 7 rokov predáva produkty formou katalógového predaja. 1.10.2016 vstúpila aj na Slovenský, Český a Maďarský trh. V ponuke máme širokú škálu dekoratívnej kozmetiky, telovej hygieny, detskéj kozmetiky ako aj ekologických čistiacich prostriedkov.
A čo Vám Farmasi ponúka?
-23% zľavu na tovar
-možnost tvorenia pasívneho príjmu
-karierný rast od 3%do 22% pozície
-motivačné akcie
- darčeky za nákup
-rôzné súťaže
-dovolenky
-technologický balíček
-firemné auto
K registracii budem potrebovať vaše meno, priezvisko, adresu, e-mail, telefónne číslo.
Po úspešnéj registrácii Vám bude pridelené ID číslo a heslo s ktorým sa budete prihlasovať na e-shop.
S prvou objednávkou si každý novoregistrovany člen zakúpi registračný balíček za symbolické 3€.
V registračnom balíčku sú 2 aktuálne katalógy, 16ks rôznych vzoriek a zubná pasta.
V prílohe Vám posielam aktuálny on-line katalóg.
Prajem krásny deň
@kchan aj nasa uz zacina sama posedavat,ale najradsej stoji a chodit sa jej ziada s pomocou 🙂 tiez sa lubi pusinkovat,tiez papka jedna radost a tiez ma vrtulku v zadku :D len nam idu dalsie zubky,takze sa zlostime,placeme a trapime sa...
Moja laska
Tak zienky rotavirus uz mame za sebou. ..moje deti ho zvladli v ľahsej forme. ..prv dcerka a potom drobec. . Našťastie uz je od utorka v poriadku...poviem vam ze co dieta to iny priebeh a čo lekár ine informacie. ..mám uz dosť toho dezinfikovania a cistenia vsetkeho v dome a vobec uz ho nechceme,hoc naša dr povedala ze môže o 2 tyzdne prist v druhej vlne,vraj chodi dvojfazovo...moze a nemusi....ja dufam ze uz nie

@miriama11 neviem kolko ma byt u dospelych....varim mu aj spenat, cviklu a aj ine co obsahuju zelezo...dcerka ma tiez nizsie ....nechapem ...no musim pockat do buduceho tyzdna a uvidime ako bude na zelezo a ine.....snazim sa aj ja brat aby mal odo mna....snad sa to upraví 😞