icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

katuscakzms
8. máj 2018

@kattky moj je stale kojeny ,uz som si zvykla ze ma stolicu viackrat za den,hlavne ze je formovana.... Biogaiu berie uz dlho,prv som mu davala preto ze som davala dcerke ,ona ma bolesti bruska dr z gastra kázala davat...no a teraz ich berie koli rotavirusom co prekonal...inak je papkac a musi pocas celeho dna nieco chrustat....

kattky
9. máj 2018

@katuscakzms teraz svagrina caka babatko. Uz ma teraz 14 maja termin. Dnes bola na poradnu. Je otvorena na dva volne prsty a aj vzdy jej ctg kontrakcie ukazuje uz. Urobil jej dr hamiltonov, hmat, tak uz sa to snad rozbehne. Prezivam aspon to s nou .. Lebo ked nieco, tak hned mi pise a sa pyta. Som rada ze jej mozem poradit a pomoct.

katuscakzms
9. máj 2018

@kattky ☺ jeej to je pekne...ja ked vidim niejaku tehulku tak si pospominam ake to bolo krasne aj ked u mna s problemami ale zase uz nechcem 3 x mi stacilo 😀 ...a je velmi dobre ze sa ma na koho obratit a ze jej mozes pomôcť a poradit..byť oporou ..je to na nezsplatenie

miriama11
9. máj 2018

@katuscakzms ja ked vidim tehotnu tak si poviem ze jej “nezavidim”😂😂aj ked som to zvladala ok ale uz by som nechcela

kattky
9. máj 2018

@katuscakzms ja fufsm, ze to este raz zasijem. Chyba mi tehotenstvo. Tak snad este jedno babo bude ak panbozko da

suzie28
9. máj 2018

Mne to tiež chyba ...😃

katuscakzms
9. máj 2018

@miriama11
@kattky
@suzie28 mne to chybalo po prvom tehu aj po druhom a teraz po tretom mozem spokojne povedat ze uz mi to nechyba.. Ale tie krasne spomienky sa vynoria stale 😉

miriama11
9. máj 2018

@katuscakzms spomienky su pekne , hlavne ked si spomenuem ako kopkala v brusku aj jedna aj druha, ale ten finiš je pre mna strasiak.uz 3x by som to nechcela zazit.asi som padavka.teraz ked ma primali tak som v cakarni plakala 😂lebo som vedela co ma caka😂

katuscakzms
10. máj 2018

@miriama11 ja som to mala podobne..hoc prvy porod bol rychli ,tak pri druhom som uz vedela do coho idem a bolo to pre mna horsie ako byt prvorodickou a treti som musela ist cisarskym a to bola uz posledna kvapka..za mna cisarsky 0 bodov-zly zazitok...a vobec stačilo 😀

jarunka102
10. máj 2018

Hj
Bngfeua itevxsx.c
.nmtyn.
.mnhdffhhhhkfmllln r
X
H mf
M.vol

jarunka102
10. máj 2018

@jarunka102 omyl,dcerka sa hrala 🙂

oravocka
10. máj 2018

@katuscakzms ja som chcela tri, zatiaľ mám dve, keď sú zdraví ok, ale keď soplia, revu, v noci sa nevyspime, tak ma to úplne odrádza. Ale ešte uvidíme čo život prinesie😉

katuscakzms
10. máj 2018

@oravocka veru niekedy je to na prasky 😀 ...ja ked nesiem dcerku do skolky tak mi je smutno a neviem sa dočkať kedy pre nu pojdem....a potom pride facka na prebratie hned ako prideme domov...zacnu tie jej nalady a vrtochy a ja len predychavam 😂 a ano ked su chore tak katastrofa a cim viac deti tak tolko nasobok viac starostlivosti a nekonecneho liecenia co sa oberu od seba...ja mam kamosku susedku a ta to ma 4 x ...ci sopliky...ci kiahne..ci rotavirus atd..vsetko po sebe..takze dost zdĺhavé. ..pri nej si vzdy poviemze to mam velmi dobre este pri dvoch

oravocka
10. máj 2018

@katuscakzms tie vrtochy a nálady presne poznám. Doobeda kým je v škôlke sa snažím upratať, navariť, postarať sa o malú a teším sa, kedy príde. Potom začne vymýšľať, hnevať sa a už je po nálade🙂 teraz má novinku, všetko je sproste, všetci sú sprosti, sra...ky, všetko je zabite, čím viac ho upozorňujem, tým to viac opakuje. Na nervy niekedy😵 takže zatiaľ dve

miriama11
10. máj 2018

@katuscakzms presne pri prvom som sa vobec nebala a pri druhom od zaciatku som sa bala konca.a inak tie chore deti to je na prasky doslova.starsia je skolkarka tak vecne bol nejaky sopel a teraz je to 2x. Ja ked pocujem sopel abo ked niekto kasle alebo prska tak mi stupa tlak

katuscakzms
10. máj 2018

@oravocka haaa....vsetky deti su rovnaké. ..moja sa len ofucuje pre vsetko a ma obdobie od decembra ze vkuse len reve a place pre vsetko a drza je neskutocne....deti nas vedia poriadne nastartovat...najviac sa obavam aby maly od nej nepochytal tie umy aj ked tomu zrejme nezabranim...mal pred 2 mesiacmi take ze ona vkuse vrcala na kazdeho a maly zacal take zvuky vrcave opakovat...ma islo roztrhnut ....ale luubim neskutocne...ked vidim ako teraz sladko spinkaju 😉 moje poklady....rano sa preberiem 😂

oravocka
10. máj 2018

@katuscakzms presne, Ľubime ich najviac na svete, ale najkrajší sú keď spia. Úplne od veci, starší pozerá mickey mousa a ona ich miluje. Vyskakuje, smeje sa hneď ako to vidí. Dnes som jej kúpila tenkú mikinku s minie, taká bola rada. Aspoň viem, čo na prvé narodky😉

katuscakzms
10. máj 2018

@miriama11 poznam....ked vidim skolke niejake chorlave dieta tak viem ze to mam aj ja doma o chvilu...dcerku mam alergicku a je nachylnejsia...no a potom pride na rad krpec ...

katuscakzms
10. máj 2018

@oravocka milujem toto obdobie kedy zacinaju ukazovat svoju radosť. ..su taky rozkosny,taky krásny pri tom.....ja som maleho pred 2 tyzdnami ucila kývať hlavou nie nie.... A akonahle pouzijem slovo nie zacne nou kyvat zo strany na stranu este tak nemotorne a lieta mu hlavka nielen zo strany na stranu ale aj hore a dole co nou este nevie tak kyvat..kazdy ma z neho sou. ..a ma uz tiez svoje oblubene rozpravky...ked ide zubor pompik tak je bez pohybu ...

anaj44
11. máj 2018

dobrý den idem si po radu

stava sa aj vám ze drobec zaspi a zrazu ho šarpne celého ako keby svalovy krc a spi dalej? dakujem

miriama11
11. máj 2018

@anaj44 moj muz mal take dost dlho, ked zaspaval tak z nim hodilo az mna zhodil na zem.teraz sa mi zda ze uz to nerobi, ale u deti som si zatial nevsimla.

katuscakzms
11. máj 2018

@anaj44 aspon co sa tyka dospelych tak som citala niekde ze takéto trhnutia su následkom rychleho zaspania...ked človek rychlo zasi a mozog este nieje pripraveny...ja to obcas mavam...neviem ako je to u deti, ale aj moj obcas pocas spanku sa trhol ale zase tento clanok poisuje ine...ale vsetko je ok neskodne https://www.dobrenoviny.sk/c/69797/myka-vas-v-s...

kattky
15. máj 2018

@katuscakzms tak dnes uz svagrina o 4 rano pisala, ze jej odtiekla voda a ide rodit ... Taka som stastna ako blcha ... 🙂

katuscakzms
15. máj 2018

@kattky jeej tak nech vsetko prebehne v poriadku a nech su zdravi o rychlo fit na prichod domov....

kattky
15. máj 2018

@katuscakzms no veru. Dufam ze sa dlho trspit nebude. Je po klistire a otvorena este len na 2 prsty

blondie257
16. máj 2018

Ahojte babenky..ako mate? Ako drobci?
Ja nic nestiham okolo toho nasho sidla...plus makacka okolo domu...furt nieco..
Ako ste uz vsetci podrastli..
Pozdravujene a posielame pusinkyyy

suzie28
16. máj 2018

My sme sa dnes prvý krát bez pomocí postavili 💝👌

katuscakzms
16. máj 2018

Zenusky uz 2 tyzdne vyberam malemu sandalky ....pomozte ake....otvorene v predu alebo uzavrete-mriezkovane....a aku znacku sante,fare,elephant ....ja uz som hotova z tolkeho rozmyslania....

oravocka
16. máj 2018

My máme takéto kornecky

oravocka
16. máj 2018