icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
17. máj 2018

Uz mate pocit, ze vam drobci co chvila zacnu chodit? Ja ani nie. Okolo nabytku chodi od 7. Mesiaca, ale teraz ho bavi skvor lozenie, lozenie po schodoch hore dole, sam vyjde na gauc a zas naspat.stabilitu ale este nema

kattky
17. máj 2018

@katuscakzms ani nas dlho sam nepospi. Tiez sa hned zobudi. A teraz co mu idu zuby, tak je hrozne mrzuty a zaspavame cez den vacsinou v nosici. Jedine ked uz moooc je unaveny, tak vtedy zaspi na posteli.

romi2
17. máj 2018

@kattky no ako tá tvoja švagriná, stále čakám čo nové napíšeš a nič, už hádam porodila??

katuscakzms
17. máj 2018

@kattky moj musi mat za den aspon1 dlhy spanok a kedze sam dlho spat nebude tak ho mam pivinne na rukach a tak spinka...ibak by bol nervozny a ziadal by si viackrat spinkat potom.. Ked pospi raz dlho tak mu potom staci este jeden kratky...a tie zuby aano...konečne sa mu prerezali aj horne jednotky,ale zacal byt od utorka velmi nervozny a aj v noci.. Vyzera ze horna dvojka pojde

katuscakzms
17. máj 2018

@juliane126 ani moj nema este stabilitu ale skusa sa uz púšťať....no zatial neuspesne....na dlhsiu vzdialenosť ide po styroch a ked sa ma coho chytit tak chofi popri nabytku,co ho bavi je chodenie za pomoci detskej plastovej stolicky...akonahle prisiel na to ze sa da posuvat tak si ju tlaci a ide kam chce....schody ma rad..ale vylezie len hore....uvidim kedy zacne sam chodit,ale este ma cas....

kattky
Odpoveď bola odstránená
kattky
18. máj 2018

@katuscakzms my mame zatial tri zubky. Dole dva a hore jeden.

jarunka102
18. máj 2018

@kattky aj my tak...vcera sa objavil jeden betar hore :D

kattky
18. máj 2018

@jarunka102 my sme v pondelok u dr boli lebo ma zadne hlieny a ho dusia, tak ze to ma zo zubov a ze nemam sa zlaknut ak zateplotuje, lebo ma velmi vrchne dasienka narvete

sanylind
18. máj 2018

@smiesko20143 ahoj náš mladý panko si spával veľakrát aj hodku za celý deň a kľudne po 20minutach apotom bol jak čertík.Teraz sa to konečne upravuje ale pre zmenu uspavanie katastrofa.

jarunka102
18. máj 2018

@kattky och ano,presne viem o com pisete...nasa ich tiez mala uz dlho navrete jak fras. Mala teploty,horucky,vracala,hnackovala a nehcela jest. Cele dni preplakala na rukach,ani chvilu nemala pokoj. No a nakoniec dostala aj siestu chorobu... Vcera som pisala s kamoskou,ze keby uz aj nasej vysiel,lebo sa natrapila dost a aha ho,pozeram a on tam uz jeden bol :D

kattky
18. máj 2018

Kupem sa nasucho ...

jarunka102
18. máj 2018

Grimasujeme 🙂

elliie
19. máj 2018

Dievčatá moj syn ma už 10 mesiacov a este stale sa v noci budi 5x... ako ste na tom vy ?
Uz ho nekojim iba dostáva nutrilon

olylili
19. máj 2018

@elliie môj každú hodinu na kojenie dievčatá sa mi tak budili tri roky

katie23
19. máj 2018

@olylili Ufff...dole klobúk, že to zvládate...

olylili
19. máj 2018

@katie23 asi sila zvyku 😀

katie23
19. máj 2018

@olylili Môj drobec spí celú noc...len teraz mu idú stoličky a vstáva aj 3xza noc a ja som úplne hotová 🤔

olylili
19. máj 2018

@katie23 môj aspoň keby cez deň spal ale to spí len raz 20 minút 😊

katie23
19. máj 2018

@olylili No spíme asi 25 minút cez deň... takže som bola rada, že v noci spí... dúfam, ze to je len tými zúbkami 🤔

olylili
19. máj 2018

@katie23 určite nasemu tiež idú vbec sa nevie zabaviť celé dni len mrnči

miriama11
19. máj 2018

@olylili boze sak moja ma iba obcas den ked je ze ok ale inak v jednom kuse mrnci. Sak to je na nervy

olylili
19. máj 2018

@miriama11 ja som už tiež v koncoch

miriama11
19. máj 2018

A nemaju vase deti v zvysenu teplotu? Moja kazdy den.tak 37,2. Lekarka vravi ze do toka ok ale mne sa nezda.

miriama11
19. máj 2018

@olylili to sa neda pocuvat. Inak ked je z niekym inym je lepsia ale hned ako ma uvidi , koniec sveta

olylili
19. máj 2018

@miriama11 preeeesne keď ho dám k dievčatám do izby a mňa nevidí tak je dobre no keď ma zbadá koniec začne revat ako o život

miriama11
19. máj 2018

@olylili citala som o tom clanok, ze ked su z druhymi tak potlacaju svoje pocity a ked pride mama tak sa potrebuju “vyzalovat” . Nepamatam ze by starsia bola taka zafnukana v jej veku

olylili
19. máj 2018

@miriama11 dievčatá sa mi tiež pekne vyhrali a nemrnčali toľko ťažkou biedou niečo pri nemu urobím

katie23
20. máj 2018

@olylili Dnešná noc bola katastrofa... každú chvíľu hore a strašný rev... Dúfam, že na neho niečo nelezie, lebo mu idú stoličky, ale sa mu spustila nádcha...

katie23
20. máj 2018

Starší mal pri prerezavani zúbkov horucky...