Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ahojte maminky...davno som tu nebola....a po dlhej dobe vas tu citam co noveho mate.
Babenky doraz nase julovcatka maju rok....
Ten cas bezi enormne rychlo....
Ked tak citam ako to zvladate ...klobuk dole pri viacerych detoch ...ja mam pri tejto dost...
Ked nespi tak som stale pri nej....lebo akonahle sa vzdialim a ma nevidi...hned bezi....este aj na wc ide so mnou ...ziaaadne sukromie 🤣 a kozmeticka ci kadernik nehrozi vobec...som blond a obocie a mihalnice mam jak 10rocne dievca 🤣🤣🤣 neupravene a svetle co ho ani nevidno.
V sobotu ideme na svadbu...muz nema koselu...ja saty...vyzeram jak blbec....neviem kedy to mam stihnut...aspon ze starsia dcera bude za kocku ...
Mala to je cisty prisavnik klieštovy...co sa na mna zavesi a ani za frasa nepusti....takze kebyze idem ja teraz do roboty...baby asi si vydychnem poriadne...
Nechapem aka je mala brutal narocna....starsia to bolo lahoda ( az na zaspavanie) hrala sa...klud pohoda aj sama...a toto male julove cicusiatko....som rada ze aspon na 5min vie byt pri starsej a mozem dat rychlosprchu....vaňa sen nesplnitelny....
A inac ....lozi po styroch jak strela,sama skusa uz chodit od nabytku k nabytku....neviem kolko vazi ani meria lebo poradna s ockovanim bude az v pondelok....na vystrajanie blbosti by ju bolo...
@smiesko20143 ja tiez neviem co davat , ale chutia jej paradajky aj uhorky , obcas prazenicka alebo omeleta.kasa mliecna, banan a tak , na ranajky jogurt biely z vyzivou alebo ovocie nasuchane.moja neni jedak velky , zje co jej pasuje.
@blondie257 konečne nie som sama lebo bez malého ani na krok a nič pri ňom neviem spraviť len na mne visí,po novom jed v kočíku,spávať nechce...len mama a k nikomu a nono a nesmieš najväčšia sranda😱
Skúšate už drobcov dávať na nočník?
Ahojte baby. Takže štúrovo úspešne za nami. KONEČNE doma vo svojej postieľke. Dali nám tam takú cestovnú postieľku, ziapala v nej neskutočne, tak sme spali spolu v posteli, čo mi doma nechce😉 takže som si to užila, lebo už je zase vo svojej postieľke. V kočíku chcela všetko obzerať, vidieť, tak som potom chodila na takú mini prechádzku mimo ľudí a tam sme sa motali, kým nezaspala. V bazénoch super, detský bazén je úžasný, v strede je taký bazenik kde je 5- 20 cm teplej vody a tam stvornožkovala. Zlatá bola😉 ale 5 dní nám úplne stačilo.
K tej robote, mám kamosku v dubaji, super užíva si, ale materskú majú 45 dní!!! A potom musia do práce, ona bola na neplatenom voľne, ale od troch mesiacov zase maká. Ja by som tiež išla, tak 1x do týždňa si psychicky oddychovať, neriešit plienky, varenie, upratovanie, malú, uvidíme čo vymyslim😆
zenusky, riesite niektora, resp. budete riesit sedačku na bicykel? Chceli by sme malemu spestrit nejako program, bazenik je teraz top, ale neviem ci pockat s bicyklom alebo kludne zacat riesit....
@sanylind ja som skusala uz viackrat a stale sa boji a place
@nenuska25 mala ma weride sedacku dopredu sa dava a je super. sedacka sa dava na tycku my sme dokupili este jednu tycku a nemusime odsrubovavat tycku len prehodime sedacku 🙂🙂🙂
@sanylind mala bude mat v juli 3 a min tyzden sestra zacala bez plienky a pyta sa cikat ... min rok katastrofa ani za nic na nocnik a trz uz cika hned krici rychlo pišať 🙂🙂🙂
@nenuska25 a je do 4 rokov sa mi zda 😇😇😇
@blondie257 Krásne ste😍😍😍
@katie23 vdaka....No to nie som ja s malou...ale moja uz skoro 12r dcera a julovcatko ...
Ale leby som tak.vyzerala...juj ta by som bola spokojna a riadne....
baby, len tak mimochodom. tie ktoré ste prešli z materskej na rodičák po novom roku, vyplňovali ste na soc.poisťovni formulár na prihlásenie osoby strajúcej sa o dieťa do 6r., za ktorú platí dôchodkové poi. štát? ja som sa na to vybodla, lebo veď od nového roku to má automaticky robiť soc.poi., ale nejak mi nedalo a opýtala sa na to a samozrejme, že áno, robí sa to automaticky, ale ja to nemám. že mám proste zdokladovať potrebné veci osobne alebo poštou. tak som nabehla na pobočku a vysvetlila pánovi, že keď raz je to od zákona na nich, prečo by som to mala riešiť ja.nech si to odkomunikujú s úradom práce. čisté kocúrkovo toto
@jance333 no ja som bola na socialke odniest papiere co mi dali minuli rok , ze staci odnest do februara a ked som tam bola tak ze su nove podmienky a pani sa ma pyta budete robit pocas rodicovskeho ze ked ano tak nemate narok na dochodkove, tak jej vravim ze budem ale neviem kedy, a hucala do mna stale to iste ze som sa na to vysrala, ona nechapala mna a ja ju.

Moja babika 🙂