icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
6. jún 2018

Moja babika 🙂

blondie257
6. jún 2018

Ahojte maminky...davno som tu nebola....a po dlhej dobe vas tu citam co noveho mate.
Babenky doraz nase julovcatka maju rok....
Ten cas bezi enormne rychlo....

Ked tak citam ako to zvladate ...klobuk dole pri viacerych detoch ...ja mam pri tejto dost...
Ked nespi tak som stale pri nej....lebo akonahle sa vzdialim a ma nevidi...hned bezi....este aj na wc ide so mnou ...ziaaadne sukromie 🤣 a kozmeticka ci kadernik nehrozi vobec...som blond a obocie a mihalnice mam jak 10rocne dievca 🤣🤣🤣 neupravene a svetle co ho ani nevidno.
V sobotu ideme na svadbu...muz nema koselu...ja saty...vyzeram jak blbec....neviem kedy to mam stihnut...aspon ze starsia dcera bude za kocku ...
Mala to je cisty prisavnik klieštovy...co sa na mna zavesi a ani za frasa nepusti....takze kebyze idem ja teraz do roboty...baby asi si vydychnem poriadne...
Nechapem aka je mala brutal narocna....starsia to bolo lahoda ( az na zaspavanie) hrala sa...klud pohoda aj sama...a toto male julove cicusiatko....som rada ze aspon na 5min vie byt pri starsej a mozem dat rychlosprchu....vaňa sen nesplnitelny....
A inac ....lozi po styroch jak strela,sama skusa uz chodit od nabytku k nabytku....neviem kolko vazi ani meria lebo poradna s ockovanim bude az v pondelok....na vystrajanie blbosti by ju bolo...

miriama11
7. jún 2018

@smiesko20143 ja tiez neviem co davat , ale chutia jej paradajky aj uhorky , obcas prazenicka alebo omeleta.kasa mliecna, banan a tak , na ranajky jogurt biely z vyzivou alebo ovocie nasuchane.moja neni jedak velky , zje co jej pasuje.

sanylind
8. jún 2018

@olylili kokos superzena a matka ja mám jedno a som nemožná a som tehotná.Ako to robíš???

sanylind
8. jún 2018

@blondie257 konečne nie som sama lebo bez malého ani na krok a nič pri ňom neviem spraviť len na mne visí,po novom jed v kočíku,spávať nechce...len mama a k nikomu a nono a nesmieš najväčšia sranda😱

sanylind
8. jún 2018

Skúšate už drobcov dávať na nočník?

miriama11
8. jún 2018

@sanylind Ano ale boji sa

sanylind
8. jún 2018

@miriama11 lebo.som.rozmyslala.ze vyskúšam.len neviem či nie je skoro.No za pokus nič nedám,😉dakujem

oravocka
9. jún 2018

Ahojte baby. Takže štúrovo úspešne za nami. KONEČNE doma vo svojej postieľke. Dali nám tam takú cestovnú postieľku, ziapala v nej neskutočne, tak sme spali spolu v posteli, čo mi doma nechce😉 takže som si to užila, lebo už je zase vo svojej postieľke. V kočíku chcela všetko obzerať, vidieť, tak som potom chodila na takú mini prechádzku mimo ľudí a tam sme sa motali, kým nezaspala. V bazénoch super, detský bazén je úžasný, v strede je taký bazenik kde je 5- 20 cm teplej vody a tam stvornožkovala. Zlatá bola😉 ale 5 dní nám úplne stačilo.
K tej robote, mám kamosku v dubaji, super užíva si, ale materskú majú 45 dní!!! A potom musia do práce, ona bola na neplatenom voľne, ale od troch mesiacov zase maká. Ja by som tiež išla, tak 1x do týždňa si psychicky oddychovať, neriešit plienky, varenie, upratovanie, malú, uvidíme čo vymyslim😆

oravocka
9. jún 2018

@olylili klobúk dolu, bez auta, tri deti, pošli trošku tvojej energie aj mne, kde sa chodíš dobijat? Ja tiež toho dosť postiham, ale trebalo by nejaké lepšie baterky😉

kattky
9. jún 2018

@sanylind nas tiez sa boji nocnika

kattky
9. jún 2018

Moj zbojnik

nenuska25
9. jún 2018

zenusky, riesite niektora, resp. budete riesit sedačku na bicykel? Chceli by sme malemu spestrit nejako program, bazenik je teraz top, ale neviem ci pockat s bicyklom alebo kludne zacat riesit....

oravocka
9. jún 2018

@nenuska25 ahoj. Ja mám sedačku vzadu, po staršom synovi a veľmi sa jej tam páči. Zatiaľ sme boli len tak kratšie, cca pol hodinu. Sesterka teraz kupovala a vraj sú aj nejaké polohovateľné, že keď tam zaspí, dá sa trošku dozadu dať operadlo. My máme obyčajnú😆

kattky
9. jún 2018

@nenuska25 my sme zohnaly taku retro na libertu bicykel ale sestra ma aj novsiu na horsky

sindas
9. jún 2018

@nenuska25 my máme takúto dopredu bobike, malej sa veľmi páči a bicyklujeme asi od 7 mesiacov

nenuska25
9. jún 2018

@sindas cool to vyzera

nenuska25
9. jún 2018

@sindas len ma zaujíma ci aj niečo vidis dopredu, ci pohoda?

sindas
9. jún 2018

@nenuska25 jasne ze v pohode... Mala ma hlavičku v úrovni mojich pŕs... Vo výhľade mi to vobec neprekáža.

jarunka102
9. jún 2018

@sanylind ja som skusala uz viackrat a stale sa boji a place

blondie257
9. jún 2018

Babenky my dnes svadbujeme.....pozdravujemeee

janulik2008
9. jún 2018

@nenuska25 mala ma weride sedacku dopredu sa dava a je super. sedacka sa dava na tycku my sme dokupili este jednu tycku a nemusime odsrubovavat tycku len prehodime sedacku 🙂🙂🙂

janulik2008
9. jún 2018

@sanylind mala bude mat v juli 3 a min tyzden sestra zacala bez plienky a pyta sa cikat ... min rok katastrofa ani za nic na nocnik a trz uz cika hned krici rychlo pišať 🙂🙂🙂

janulik2008
9. jún 2018

@nenuska25 a je do 4 rokov sa mi zda 😇😇😇

jarunka102
9. jún 2018

Robila som dalsiu,pre sestru k 18tke 🙂

katie23
9. jún 2018

@blondie257 Krásne ste😍😍😍

blondie257
9. jún 2018

@katie23 vdaka....No to nie som ja s malou...ale moja uz skoro 12r dcera a julovcatko ...
Ale leby som tak.vyzerala...juj ta by som bola spokojna a riadne....

jance333
9. jún 2018

baby, len tak mimochodom. tie ktoré ste prešli z materskej na rodičák po novom roku, vyplňovali ste na soc.poisťovni formulár na prihlásenie osoby strajúcej sa o dieťa do 6r., za ktorú platí dôchodkové poi. štát? ja som sa na to vybodla, lebo veď od nového roku to má automaticky robiť soc.poi., ale nejak mi nedalo a opýtala sa na to a samozrejme, že áno, robí sa to automaticky, ale ja to nemám. že mám proste zdokladovať potrebné veci osobne alebo poštou. tak som nabehla na pobočku a vysvetlila pánovi, že keď raz je to od zákona na nich, prečo by som to mala riešiť ja.nech si to odkomunikujú s úradom práce. čisté kocúrkovo toto

miriama11
9. jún 2018

@jance333 no ja som bola na socialke odniest papiere co mi dali minuli rok , ze staci odnest do februara a ked som tam bola tak ze su nove podmienky a pani sa ma pyta budete robit pocas rodicovskeho ze ked ano tak nemate narok na dochodkove, tak jej vravim ze budem ale neviem kedy, a hucala do mna stale to iste ze som sa na to vysrala, ona nechapala mna a ja ju.

miriama11
9. jún 2018

@jance333 tak hadam ked na to mam narok ta ju ma hovno co zaujimat ci budem robit o mesiac dva alebo neskor , aj tak tie dve mesiace alebo viac mi nikto to dochodkove nezaplati ked je na to narok?a to mi akoze ona nevysvetlila lebo isla svoje