Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky tieto sedacky su pravdepodobne v Nemecku zakazane, lebo dieta nema chranene nozicky a mozu sa mu zachytit do spajgli ked bude vacsie. A predne su tu len do 15kg.
@nenuska25 my name zadnu polohovatelnu britax romer asi comfort. Trosku to pomaha, ale ked dieta tuho zaspi hlavka proste odkvecne dopredu tak radsej kratsie tury. A sedacky su odporucane od roka
@nenuska25 vtedy je uz chrbatik pripraveny na otrasy a rozne hrbolce na ceste. Nas sa sam posadil z rovnej podlozky a bez prichytenia sa niecoho az koncom 9. Mesiaca, tak to radsej este oddalujem. 2x sme boli po rovine 15min a rehotal sa
@juliane126 mame taku ochranu na koleso zo stupatkami
@sanylind skusala i sa nam podarilo, ale on mi z toho zlezie teraz. Ked zacne chodit, to bude este horsie. Presuvame na neurcito, kym bude kludnejsi.
@juliane126 presne ako u nas. Sám sa posadil az ako 9mesacny, takže kvoli tomu sa pýtam, ci pockat...asi pockame do roka a bude darček výbava na bicykel...máš recht
@lilianna1xs nasa to isteee 🙂
Dnes sme boli na neurologii,vsetko je ok,az... Zakala mi davat malej papucky( ma behat bosa,lebo vraj v papuckach jej plava nozka,nakolko je latkova,nie je taka pevna),topanky a sandalky ma mat jedine znacku wanda alebo rak ( tie ma). Mam ju vraj nechat co najviac stvornozkovat,lebo chodit bude uz cely zivot,ale ramena si precvici a spevni len teraz. A nemame s nou chodit za rucky,ma chodit sama. Neviem ako vyrastla ona,ale my sme na papuckach vyrastli a mienim v tom pokracovat aj u malej. Ved ako ma chodit bosa,bude mat ploche nohy a v ponozkach ma predsa nestabilne nozky,nakolko sa jej smykaju. No tato lekarka si stale protireci :D
Inak mame tu nejake julove tehulky?
@jarunka102 ja obuvam malej papucky ....a ak tak ma ponozky s tymi protismykovymi blbostami naspodku...
@jarunka102 ...myslis ze tu nejaka tehulka maminka je?
@jarunka102 áno, to s tými bosými nohami aj ja počúvam z každej strany, no vonku ju bosú nenechám a doma chodí buď bosá alebo má rak papučky, presne ako píšeš v ponožkách sa jej šmýka.. A za ruky ju tiež vodíme, vyžaduje si to, bohužiaľ naša chyba, že sme jej to ukázali 😊😊 ale zas nevodíme ju tak celý deň 😉
@blondie257 ano,ci je tu nejaka maminka julovcatka,ktora je znova tehotna.
@zuzacka16 za rucky ju nenosime cely den ani my. Ale ved takto tiez deti drzali a chodili s nimi od davna. Je to uplne normalne,stale sa to tak robilo a tu sme,zdrave a zive 🙂 Nasej sa to tiez paci,ale chodi aj s choditkom a okolo nabytku.
@jarunka102 presne tak.. Aj my máme chodítko a tiež tam je možno hoďku za celý deň.. A chodí okolo gauča aj 4nožkuje 😉 že sa ničí chrbtica?!? A pri počítačoch a mobiloch sa im nebude?!?
@zuzacka16 ach ja uz nemam slov...ako moj muz dnes povedal,teraz sa staraju ostosest a ked clovek pojde v dospelosti,tak onho ani nezakopnu!
@jarunka102 my vobec nedavame papuce, iba ponozky ma, a vonku mäkke topanocky.sandalky su trosku pevnejsie ale aj tak neporovnatelne mäksie od napr protetiky.starsia tiez mala take topanocky a nema ploche nohy tak hadam nebude mat ani ona.
@jarunka102 no lebo v dospelosti ti povedia, že chrbticu máš zničenú vinou rodičov 😂🤣 že ťa dávali do pavúka a vodili za ruky 😊😊 takže toľko k novodobým praktikám 😆😆
@jarunka102 ja s tvojou doktorkou suhlasim. Po dome chodi maly teraz bosi, ked je zimsie v protismykovych ponozkach a na vonok mame kozene capacky. Mali napr. V lidli. Topanky, velmi ohybne, az ked dieta zacne samo chodit. A rucickovaniu sa budem snazit vyhnut. Dcera to nechcela vobec. Malemu sa to ale paci. No necham ho tak 2metre max a oprem ho nech sa sam snazi.
@juliane126 malý je tiež bosy sem tam ponožky neručkujem vôbec len si štvornožkuje a chodí okolo nábytku presne ako dievčatá a nohy ploche nemajú ani nič iné 😊
@juliane126 dnes prišiel nočník tak zajtra alebo večer vyskúšam či sa tam.vobec posadi
@jarunka102 ahoj podľa mňa je tiež lepšie na boso pokiaľ sama nechodí ale nie som odborník.A som opäť tehu a prepada ma panika ako to malý zvládne že nebude už len on stredobodom.
@zuzacka16 neboj. malá mala tiež chodítko také 3v1 a najradšej sa hojdala v ňom chodítko nepoužívala a na tlačenie používala hrazdičku :D ... trz bude mať 3 (jak to ubehlo :D ) ... a pohoda. zato sestrina kamoška dávala od 4 mesiacov do chodítka, nútila malého ho stavať na nôžky má nohy malý do X a ortézy nosí leda bolo :(
@sanylind gratulujem 🙂
@olylili :D
@sanylind a v ktorom si?

Tikki cislo 21 na predaj pouzivane iba 2 tyzdne su ako nove cen 19 eur