icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

elliie
10. jún 2018

Tikki cislo 21 na predaj pouzivane iba 2 tyzdne su ako nove cen 19 eur

elliie
10. jún 2018
juliane126
11. jún 2018

@kattky tieto sedacky su pravdepodobne v Nemecku zakazane, lebo dieta nema chranene nozicky a mozu sa mu zachytit do spajgli ked bude vacsie. A predne su tu len do 15kg.

juliane126
11. jún 2018

@nenuska25 my name zadnu polohovatelnu britax romer asi comfort. Trosku to pomaha, ale ked dieta tuho zaspi hlavka proste odkvecne dopredu tak radsej kratsie tury. A sedacky su odporucane od roka

juliane126
11. jún 2018

@nenuska25 vtedy je uz chrbatik pripraveny na otrasy a rozne hrbolce na ceste. Nas sa sam posadil z rovnej podlozky a bez prichytenia sa niecoho az koncom 9. Mesiaca, tak to radsej este oddalujem. 2x sme boli po rovine 15min a rehotal sa

kattky
11. jún 2018

@juliane126 mame taku ochranu na koleso zo stupatkami

juliane126
11. jún 2018

@sanylind skusala i sa nam podarilo, ale on mi z toho zlezie teraz. Ked zacne chodit, to bude este horsie. Presuvame na neurcito, kym bude kludnejsi.

lilianna1xs
11. jún 2018

Baby ta Nasa Bambula,nerada sa oblieka ale fotit sa chce.

nenuska25
11. jún 2018

@juliane126 presne ako u nas. Sám sa posadil az ako 9mesacny, takže kvoli tomu sa pýtam, ci pockat...asi pockame do roka a bude darček výbava na bicykel...máš recht

jarunka102
11. jún 2018

@lilianna1xs nasa to isteee 🙂

jarunka102
11. jún 2018

Dnes sme boli na neurologii,vsetko je ok,az... Zakala mi davat malej papucky( ma behat bosa,lebo vraj v papuckach jej plava nozka,nakolko je latkova,nie je taka pevna),topanky a sandalky ma mat jedine znacku wanda alebo rak ( tie ma). Mam ju vraj nechat co najviac stvornozkovat,lebo chodit bude uz cely zivot,ale ramena si precvici a spevni len teraz. A nemame s nou chodit za rucky,ma chodit sama. Neviem ako vyrastla ona,ale my sme na papuckach vyrastli a mienim v tom pokracovat aj u malej. Ved ako ma chodit bosa,bude mat ploche nohy a v ponozkach ma predsa nestabilne nozky,nakolko sa jej smykaju. No tato lekarka si stale protireci :D
Inak mame tu nejake julove tehulky?

blondie257
11. jún 2018

@jarunka102 ja obuvam malej papucky ....a ak tak ma ponozky s tymi protismykovymi blbostami naspodku...

blondie257
11. jún 2018

@jarunka102 ...myslis ze tu nejaka tehulka maminka je?

zuzacka16
11. jún 2018

@jarunka102 áno, to s tými bosými nohami aj ja počúvam z každej strany, no vonku ju bosú nenechám a doma chodí buď bosá alebo má rak papučky, presne ako píšeš v ponožkách sa jej šmýka.. A za ruky ju tiež vodíme, vyžaduje si to, bohužiaľ naša chyba, že sme jej to ukázali 😊😊 ale zas nevodíme ju tak celý deň 😉

jarunka102
11. jún 2018

@blondie257 ano,ci je tu nejaka maminka julovcatka,ktora je znova tehotna.

jarunka102
11. jún 2018

@zuzacka16 za rucky ju nenosime cely den ani my. Ale ved takto tiez deti drzali a chodili s nimi od davna. Je to uplne normalne,stale sa to tak robilo a tu sme,zdrave a zive 🙂 Nasej sa to tiez paci,ale chodi aj s choditkom a okolo nabytku.

zuzacka16
11. jún 2018

@jarunka102 presne tak.. Aj my máme chodítko a tiež tam je možno hoďku za celý deň.. A chodí okolo gauča aj 4nožkuje 😉 že sa ničí chrbtica?!? A pri počítačoch a mobiloch sa im nebude?!?

jarunka102
11. jún 2018

@zuzacka16 ach ja uz nemam slov...ako moj muz dnes povedal,teraz sa staraju ostosest a ked clovek pojde v dospelosti,tak onho ani nezakopnu!

miriama11
11. jún 2018

@jarunka102 my vobec nedavame papuce, iba ponozky ma, a vonku mäkke topanocky.sandalky su trosku pevnejsie ale aj tak neporovnatelne mäksie od napr protetiky.starsia tiez mala take topanocky a nema ploche nohy tak hadam nebude mat ani ona.

zuzacka16
11. jún 2018

@jarunka102 no lebo v dospelosti ti povedia, že chrbticu máš zničenú vinou rodičov 😂🤣 že ťa dávali do pavúka a vodili za ruky 😊😊 takže toľko k novodobým praktikám 😆😆

juliane126
11. jún 2018

@jarunka102 ja s tvojou doktorkou suhlasim. Po dome chodi maly teraz bosi, ked je zimsie v protismykovych ponozkach a na vonok mame kozene capacky. Mali napr. V lidli. Topanky, velmi ohybne, az ked dieta zacne samo chodit. A rucickovaniu sa budem snazit vyhnut. Dcera to nechcela vobec. Malemu sa to ale paci. No necham ho tak 2metre max a oprem ho nech sa sam snazi.

olylili
12. jún 2018

@juliane126 malý je tiež bosy sem tam ponožky neručkujem vôbec len si štvornožkuje a chodí okolo nábytku presne ako dievčatá a nohy ploche nemajú ani nič iné 😊

jarunka102
12. jún 2018

@zuzacka16
@miriama11
@olylili aj moja teraz v byte beha bosa,alebo v ponozkach. Musim jej kupit tie protismykove.

sanylind
12. jún 2018

@juliane126 dnes prišiel nočník tak zajtra alebo večer vyskúšam či sa tam.vobec posadi

sanylind
12. jún 2018

@jarunka102 ahoj podľa mňa je tiež lepšie na boso pokiaľ sama nechodí ale nie som odborník.A som opäť tehu a prepada ma panika ako to malý zvládne že nebude už len on stredobodom.

janulik2008
12. jún 2018

@zuzacka16 neboj. malá mala tiež chodítko také 3v1 a najradšej sa hojdala v ňom chodítko nepoužívala a na tlačenie používala hrazdičku :D ... trz bude mať 3 (jak to ubehlo :D ) ... a pohoda. zato sestrina kamoška dávala od 4 mesiacov do chodítka, nútila malého ho stavať na nôžky má nohy malý do X a ortézy nosí leda bolo :(

olylili
12. jún 2018

Mamiiii daj cicik a nie foť😀

jarunka102
12. jún 2018

@sanylind gratulujem 🙂

jarunka102
12. jún 2018
jarunka102
12. jún 2018

@sanylind a v ktorom si?