Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky niejaky zspisnik-dennik pre slecny ...oblecenie...alebo dekeracku do izby-vankus,nalepku na stenu,postelne atd...tetovacky na telo-su aj pera...kabelku na leto niejaku detsku 😉 ...vyroba naramkov
@katuscakzms uvidime co najdeme. Detsku izbu teraz dostane. Nakolko oni sa nedavno nastahovali di bytu svojho uz. Estr to postelne prichadza do uvahy. Ma rada frozen. Nalrpku uz na stene ma od nas. Tsk dufam ze nieco vyspekulukeme
@miriama11 v jysku som vidrla tiez take ... To ze KE su uz pre nu nezazivne. Otec ju ma brat cez prazdniny kamionom do francuzska, tak sa uvidi ci bude chciet ist taku dialku. Do nemecka v pohode vydrzala a to mala vtedy asik 3 alebo 4 roky. Keby aspon do mesta som mohla ist nieco mrnknut. Mozno by mi nirco cvrnklo do nosa
@jarunka102 tu zasvieti slnko ale fuka hnusne ...
@kattky napodobne
Ahojte julovky-ako to máte s prebalovanim,držia a nechajú sa Vám drobci prebalit?A ak protestujú aké finty na nich máte?Lebo u nás strašný boj,hnev,pohroma a nasilu ho nechcem,aby som mu neublížila (je až fialový jak sa jeduje a nie a nie na chrbáte ležať).všetko možné mu dám.nez ho dokážem prebaliť a málokedy to je bez hnevu.
@sanylind ahoj,aj nasa Bianka je v tomto huncut...uteka mi po posteli s holou prdelkou,ked ju dam spat lahnut rozhadzuje ruky,kope nozkami a zacne rumazgat...no pohroma...ale stale jej nieco dam,drzi mi plienku,alebo vlhke utierky,co mam po ruke,ale najlepsi je telefon 🙂
@jarunka102 no bodaj by kopal on v momente sa otočí a uteká a keď ho otočim a skusam aj držať za nohy tak sa jeduje.Uz aj plienkove nohavičky dávame ale aj to je boj a tie sa mu na noc bojím nechať nech sa neprecika.Chvilu fungoval telefón ale teraz ani to.musim s tým niečo spraviť lebo a dvomi sa zbláznim potom keď bude stále takto vystrajat.
@sanylind veľmi podobne. dávam jej do ruky stále niečo iné, väčšinou veci, s ktorými sa bežne nehráva (hrebeň, kefa na vlasy, pohľadnica, čo mám práve po ruke) alebo občas pomôže urobiť na ňu dlhý tón aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ona sa pridá a tak sa prekrikujeme. to ona strašne rada 😂 😂 😂 skús možno spievať, meniť hlasy, robiť grimasy, aby ho na chvíľu zaujalo. ale tiež nenávidím prebaľovanie momentálne 😂
@jarunka102 Vidíš to zajtra skúsim lebo vlasy miluje keď môže chytať len či ho prebaliť keď ma bude za sticu držať 😂
@jarunka102 ďakujem
@jarunka102 ja mám vždy rozpustené :D takže to je "nuda" už. skôr ju fascinuje, keď si zopnem 😂
@jance333 tak to je smola :D
@sanylind za malinko,potom daj vediet ci to pomohlo 😉
@jarunka102 tak uvidíme cez deň. teraz ráno prebaleny s rozpustenymi vlasami😂.akurát si neviem.Predstavit prebaľovanie na verejnosti

@miriama11 ta tu unas v okoli nijake take predstavenia niesu. Nad nausnicami som aj ja tozmyslala. Myslela som aj na retiazku s menom, ale vraj taku uz ma