icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
15. jún 2018

@miriama11 ta tu unas v okoli nijake take predstavenia niesu. Nad nausnicami som aj ja tozmyslala. Myslela som aj na retiazku s menom, ale vraj taku uz ma

olylili
15. jún 2018

Pekný slnečný deň prajeme kamoši😀🌼🍉🍓🌞

katuscakzms
15. jún 2018

@kattky niejaky zspisnik-dennik pre slecny ...oblecenie...alebo dekeracku do izby-vankus,nalepku na stenu,postelne atd...tetovacky na telo-su aj pera...kabelku na leto niejaku detsku 😉 ...vyroba naramkov

kattky
15. jún 2018

@olylili unas slnecny nieje ☹ unas fuci vietor

kattky
15. jún 2018

@katuscakzms uvidime co najdeme. Detsku izbu teraz dostane. Nakolko oni sa nedavno nastahovali di bytu svojho uz. Estr to postelne prichadza do uvahy. Ma rada frozen. Nalrpku uz na stene ma od nas. Tsk dufam ze nieco vyspekulukeme

miriama11
15. jún 2018

@kattky tak som myslela z vyletom do kosic, ale neviem ci teraz daco je, bola bambulka predstavenie ale uz nehraju, ale daco isto bude. Ked ma rada frozen tak postelne je super, mame aj my doma ale tychlo sa spraly farby a to som kvalitne kupovala.😏

kattky
15. jún 2018

@miriama11 v jysku som vidrla tiez take ... To ze KE su uz pre nu nezazivne. Otec ju ma brat cez prazdniny kamionom do francuzska, tak sa uvidi ci bude chciet ist taku dialku. Do nemecka v pohode vydrzala a to mala vtedy asik 3 alebo 4 roky. Keby aspon do mesta som mohla ist nieco mrnknut. Mozno by mi nirco cvrnklo do nosa

zuzacka16
15. jún 2018

@miriama11 ako ja si potrpím, aby malá mala kvalitnú obuv, no ceny sú prehnané, ale veď na deťoch sa najlepšie zarába..nás vyšli 11 Eur a plus sme ešte RAK papučky tam kupovali za 10 Eur, čiže pohoda 😉

zuzacka16
15. jún 2018

@kattky no myslím, že maminy ti tu veľa dobrých nápadov dali..už len povyberať niečo, čo by ju bavilo, potešila by sa 😉

kattky
15. jún 2018

@zuzacka16 ved prave ... Snad s niecim ju prekvapime

zuzacka16
15. jún 2018

@kattky ale určite áno, deti celkovo majú radi darčeky..pokiaľ nekúpiš školské potreby 😅😝😂

jarunka102
15. jún 2018

@kattky aj tu je zima,ziadne slnko :(
@olylili

kattky
15. jún 2018

@zuzacka16 tak minuleho roku chcela svietiaci globus, tak sme jej ho kupili. Vyuziva ho aj ako lampu.

kattky
15. jún 2018

@jarunka102 tu zasvieti slnko ale fuka hnusne ...

zuzacka16
15. jún 2018

@kattky tak pokiaľ to ona vyslovene chcela, je to iné..tu dnes tiež fúka, aj slnko svieti aj nesvieti, no včera bolo horšie 🙂😉

miriama11
15. jún 2018

@kattky aha akurat som v tescu a maju trojdielnu supravu frozen

jarunka102
15. jún 2018

@kattky napodobne

sanylind
15. jún 2018

Ahojte julovky-ako to máte s prebalovanim,držia a nechajú sa Vám drobci prebalit?A ak protestujú aké finty na nich máte?Lebo u nás strašný boj,hnev,pohroma a nasilu ho nechcem,aby som mu neublížila (je až fialový jak sa jeduje a nie a nie na chrbáte ležať).všetko možné mu dám.nez ho dokážem prebaliť a málokedy to je bez hnevu.

jarunka102
15. jún 2018

@sanylind ahoj,aj nasa Bianka je v tomto huncut...uteka mi po posteli s holou prdelkou,ked ju dam spat lahnut rozhadzuje ruky,kope nozkami a zacne rumazgat...no pohroma...ale stale jej nieco dam,drzi mi plienku,alebo vlhke utierky,co mam po ruke,ale najlepsi je telefon 🙂

sanylind
15. jún 2018

@jarunka102 no bodaj by kopal on v momente sa otočí a uteká a keď ho otočim a skusam aj držať za nohy tak sa jeduje.Uz aj plienkove nohavičky dávame ale aj to je boj a tie sa mu na noc bojím nechať nech sa neprecika.Chvilu fungoval telefón ale teraz ani to.musim s tým niečo spraviť lebo a dvomi sa zbláznim potom keď bude stále takto vystrajat.

jance333
15. jún 2018

@sanylind veľmi podobne. dávam jej do ruky stále niečo iné, väčšinou veci, s ktorými sa bežne nehráva (hrebeň, kefa na vlasy, pohľadnica, čo mám práve po ruke) alebo občas pomôže urobiť na ňu dlhý tón aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ona sa pridá a tak sa prekrikujeme. to ona strašne rada 😂 😂 😂 skús možno spievať, meniť hlasy, robiť grimasy, aby ho na chvíľu zaujalo. ale tiež nenávidím prebaľovanie momentálne 😂

jarunka102
15. jún 2018

@jance333
@sanylind zienky ja si este zvyknem rozpustit vlasy. Moja mini pidi kadernicka to strasne lubi,fascinuju ju moje vlasy a skuma kazdy jeden :D ano o par vlasov som uz prisla,ale to nevadi,hlavne ze aj to je zaruceny dovod ako ju zamestnat pocas prebalovania 😉

sanylind
15. jún 2018

@jarunka102 Vidíš to zajtra skúsim lebo vlasy miluje keď môže chytať len či ho prebaliť keď ma bude za sticu držať 😂

sanylind
15. jún 2018

@jarunka102 ďakujem

jance333
15. jún 2018

@jarunka102 ja mám vždy rozpustené :D takže to je "nuda" už. skôr ju fascinuje, keď si zopnem 😂

jarunka102
15. jún 2018

@jance333 tak to je smola :D

jarunka102
15. jún 2018

@sanylind za malinko,potom daj vediet ci to pomohlo 😉

sanylind
16. jún 2018

@jarunka102 tak uvidíme cez deň. teraz ráno prebaleny s rozpustenymi vlasami😂.akurát si neviem.Predstavit prebaľovanie na verejnosti

kattky
16. jún 2018

@zuzacka16 my sme vcera prisli do priatelovej mamy do trebisova a tu je tiez chladno a aj fuka

kattky
16. jún 2018

@miriama11 dakujem ... Ale take uz ma ... Ale aj tak dakujem ze na mna si myslela