icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
4. júl 2018

@jarunka102 dakujeme. Ako ,,darcek,, nam idu dalsie zuby. 3 tyzdne sa mu predierala stolicka. Teraz hnevaju horne, ale i ocne su podozrive. Tie noci..

sticker
miriama11
5. júl 2018

@juliane126 uz ma stolicku? Moze jest rezne 😂👏my iba dolne 2 ale hore uz tak presvitaju 4zuby a ne a ne sa prerezat.

miriama11
5. júl 2018

Inak dievcata ked hladate tricka ze 1rok tak aj next ma aj kratky aj dlhy rukav, to len tak na inspiraciu.

kattky
5. júl 2018

@blondie257 aj my sa dodatocne pripajame a prajeme bambulke vela, vela zdravicka, lebo to je najdolezitejsie .... Damko posiela pusu :-*

kattky
5. júl 2018

Ahojte. Nas maly uz 3 noce cudne spinka. Hocikedy si chce sadnut alebo sa pretocit na brusko a ist na 4 no potom sa zacne akoby napinat a ho prezenie. Tuto noc ho prehnalo az 2x. Rano vypil mlieko a tiez ho prehnalo. No pocas dna ked papa tuhu stravu, tak nic. Asik aj 3 dni mame otvorenu pixlu mlieka. Bude to zo zubkov alebo z mlieka? Co myslyte?

olylili
5. júl 2018

@kattky keď pozorujes že je to keď vypije mlieko tak asi z mlieka dávaš kravské?

kattky
5. júl 2018

@olylili Nie nutrilon

juliane126
5. júl 2018

@miriama11 ani mi nevrav. Mam pocit, ze cely den ho musim krmit. Uz asi zacnem tymi reznami,l^bo z polievocky i ked totalne hustej i s nasom vydrzi syty tak hodinu.

juliane126
5. júl 2018

@miriama11 stolicky ma 2 dole a pcha prsty hore dozadu. Neboj malemu to pojde ako huby po dazdi ked ich uz vidis. Nam sli v januari a febr. Ako dive. 8 bez prestavky

juliane126
6. júl 2018

@kattky divne. Zubkove kaky su take kysle. A vidis ze mu idu zuby? Napr. Ci viac slini, pcha rucky do ust. Inak to skor vyzera ze ma daco s bruskom

kattky
6. júl 2018

@juliane126 ma take kysle kaky. Ale z mliecka to nebude asik. Prehnalo ho uz aj z ryzovej kase. No ma hore poriadne narvete dasienka a dvojky uz mu aj presvytaju

miriama11
6. júl 2018

@juliane126 ja uz stracam nervy pri krmeni. Najradsej by som jej dala to co nam .ona sa drzi pravidla ze 5lyziciek a dost.ja uz nechapem ale ked jej dam jahody alebo ine ovocie jogurt ... to zje vsetko ale obed konecna.a co zje hned ide von do pleny.idem na poradnu ten tyzden tak sa budem pytat doktorky ze co z kakanim ved kaka aj 5x za den

blondie257
6. júl 2018

@juliane126
@miriama11

my mame len spodne 2 😀 ale vyuziva ich naplno......keby ste videli ako sucha o nich prkvu....ostanu na nej take 2pasiky zosuchane 😂

hore vidno zubky 4 ale pod dasienkom ....a kedy sa prerezu netusim.....ale netesim sa na to, lebo ak to bude ako tie prve 2 ...ach jaaaaj .....🙄

a od vcera chodime po dvore.....dokonca aj s loptou v ruke....tesi sa z toho neskutocne....este padne na rit ale krasne 3 -4 metre s otocenim prejde sama... tak sa vytesujeme z uspechov

papa zaradom vsetko....co nechuti vypluje.....ale jak jej chutia ribezle....cucoriedky.... maliny....paradajka az na supku tu vypluje lebo nepokuse .... uhorku uz zjedla....
minule mi schmatla kyslu uhorku....a nic jej nebolo...a ked som jej vzala taký vreskot pustila.....

inac je ybabrana neskutocne. najnovsia zabava je hodit s ovladacom od telky....vypadnu jej baterky a majstruje ako ich naspat dat....

kattky
6. júl 2018

@blondie257 super, ze yz chodate same. Nas tiez zomelie vsetko.

miriama11
6. júl 2018

@blondie257 moja uz tiez bezka nejaku tu chvilu ale tiez je vybabrana, na šalenstva by ju bolo.

miriama11
6. júl 2018

Naco kociar😂

kattky
6. júl 2018

@miriama11 zlatula. Nas sa lubi vozit na traktorovej kosacke. Teda tatik ho vzdy povozi a vcera dedko kosil, tak len chidul za nim a krical

juliane126
7. júl 2018

@kattky tak teda mozu byt zubky. Ja som bola 2-4 mesiace na prebalovacom i 8x za den☹. Nikde sme nemohli chodit, lebo v jan a feb. Sa von prebaluje tazko

kattky
8. júl 2018

@juliane126 ved prave. No aky ti je rozdiel ked raz nic raz hnacky a raz trploty

kattky
8. júl 2018

Tak vcerajsia oslava dopadla super.... Moje nove faro ... Nikto na mne nema ... 😀

cinnamon111
8. júl 2018

Aj my sa pridávame, dnes 1.rok.....

kattky
9. júl 2018

@cinnamon111 vsetko najlepsie

jarunka102
9. júl 2018

@kattky ale ale...aky frajer :-*

jarunka102
9. júl 2018

@cinnamon111 vsetko len to najlepsie princeznicke :-*

kattky
9. júl 2018

@jarunka102 nooo a ako este vie tancovat v nom ... Uz bol aj na skusobnu jazdu po dedine .. Ma aj svoju ŠPZ na aute ...

jarunka102
9. júl 2018

@kattky supeeer...je tu leto,ma faro,moze balit caje 🙂

kattky
10. júl 2018

@jarunka102 no keby tu mal nejake rovesnicky ale nema iba rovesnikov 😀

jarunka102
10. júl 2018

@kattky tak to je smola...poslam malu? :D

kattky
10. júl 2018

@jarunka102 kludne ... On zboznuje deti