Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katuscakzms starsej som to kupila , par krat sme to pouzili ale neviem no urcite sa netvarila ako to dieta na fotke a tiekla jej tam voda k ustam.ale treba oskusat, teraz malej som to este neskusala ale mam to niekde
@katuscakzms kúpili sme máme doma nové zabalené ale chodili sme na baby plávanie a povedali nám že neodporúčajú ani oni a vraj ani fyzioterapeuti tak neviem.
@katie23
@katie23 http://www.babatkomall.sk ale to už som dávnejšie objednala . Myslela som si že to bude na moju veľké lebo je drobnejším tak som to potom aj chcela predať ale nakoniec sme to využili 👌
baby prosim vas, ake prve topanky kupit? Robi prve krociky. Rak chcem prezuvky, ale vonku? Ďakujem
@lus83 skúšali sme barefood Freycoo, ale keďže u nás sa v kamennej predajni vyskúšať nedá, musela som ich predať, lebo naša slečna má maličkú uzučkú nôžku a tieto jej totálne lietali. u nás v BJ sa vyrábajú detské topánočky Slovobuv, boli sme v ich predajni a vybrali najmäkšiu podrážku akú mali (i tak za mňa dosť pevné, ale nie "dláhy" ako napr. Protetika). Mladá ešte nechodí, lozí sa jej v nich zatiaľ ťažko, ale zvyká si 😀
také niečo máme https://shop.slovobuv.sk/Ex-4533-B-d67_15654511...
a doma je naboso, máme koberce
@katuscakzms aj my sme to pouzivali jeden cas vo vani,ale nechcela v tom byt,bala sa...ale teraz ked sa chodime kupat,tak je v kolese a tam je spokojna 🙂 nevadi jej,ze ruckami nedociahne na vodu,jej staci,ze ma namocene nozky a v rucke zuzle kacku :D
@jarunka102 ja maleho davam tiez do toho kolesa ale tym ze nedociahne na vodu tak katastrofa pre neho..a zase ked ho mam na rukach tak ho neviem udrzat co vystraja...
@miriama11
@sanylind s tym baby ringom niesom niejako stotoznena aj ked tu si ho mamky chvalia 😕
@katuscakzms ja tiez by som do teho babyringu maleho nedala. Neviem pride mi to akoby vysrl na hlave. A este nedajboze aby sa to uvolnilo a maly sa utopil ako on vo vode vystraja. Radsej ho budeme drzat alebo ho mat v yom kolese pre male deti
@jarunka102 ďakujeme 😊
Ahojte mamičky. Všimla som si u dcérky,že má žltú a zhrubnutú kožičku na nožkách,na veľkých palcoch pri nechtíkoch. Mysleli sme si,že ju len otlačili malé papučky a že to časom zmizne. No posledné večere pred spaním strašne plače aj dnes plakala. Znova ma napadlo pozrieť na tu kožičku,no keď som jej jemne stlačila prštek,tak sa strašne rozplakala :( nezažili ste u vášho dieťatka niečo také? Alebo nepoznáte detičky,ktoré by to mali tiež?Čo by to mohlo byť? Manžel tu už študoval na nete,že možno pleseň alebo ekzém,z toho keď sa jej spotili nôžky...dokonca to môže byť vraj aj reuma(ja ju mám),no myslím že reuma asi nie,to by s kožou nemala nič. Viete mi poradiť,čo by to mohlo byť?ďakujem
@jarunka102 takto to vyzera
@jarunka102 skus to ako keby odtiahnut od nechtu,ci nevytecie hnis, moze jej zarastat nechtik
@senta_sofia z nechtikom nema nic,tie ma krasne
@senta_sofia a ona to ma ztvrdnute nie plizgierik
@jarunka102 mne mali takto zhrubnutu kozu zboku pri hnisajucom nechte, ked vytiekol hnis, tak potom to zboku tak zatvrdlo... tazko z fotky, netusim, len toto mi napadlo
@senta_sofia aha...no aj keby tam mala hnis,tak jej ho nevytlacim,lebo si nenecha ani dotknut sa prsteka...nevadi,v pondelok nakluseme k dr
@jarunka102 tak ak by to bol ten zapal nechtoveho lozka, co mam na mysli ja, je to velmi bolestive, ani sa jej necudujem, drzim palce

Oslava dopadla super moje trio 😀💙💙💙🎁