icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
29. nov 2018

My sa tiez obavame o stromcek mame ten ihlanovy a tiez si myslym ze od polky dole bude odzdobeny ako ozdobeny

miriama11
29. nov 2018

A co kupujete detickam?

jarunka102
29. nov 2018

@miriama11 my asi kuchynku s prislusenstvom, barbinu,lopticky do bazena,postielku pre babiky, oblecenie a uvidi sa este 🙂 manzel jej chcel vela darcekov

olylili
29. nov 2018

@miriama11 my chceme takúto veľkú tabuľu na stenu montessori veľmi ho takéto baví a ešte sa tým vyvíja jeho zručnosť motorika...autíčka a podobnych voloviniek má strašne veľa už ho to ani nebaví dokonca ani to veľké elektrické auto takže určite niečo náučné on je taký malý špekulant

miriama11
29. nov 2018

@jarunka102 lahsie sa kupuje 1 dietatu ako druhemu.my kuchynku vytiahneme z pivnice😂rozmyslam vysavac este, ale dostane lego duplo farmu a flopi pes .a este tu zatlkacku z kladivom😂

bubibu
30. nov 2018

@olylili vyborny napad. Odkial idete kupovat?

petrikazuzka
30. nov 2018

@olylili to je super, kde take najdem?

miriama11
30. nov 2018

@olylili videla som uz take tabule ale ta je ozaj pekna.

petrikazuzka
30. nov 2018

@miriama11 poradite mi kde hladat tie tabule?

miriama11
30. nov 2018

@petrikazuzka ja som skor videla v hernach.a sa mi nepacili ale ta je pekna, urcite ti olylili povie kde kupila

petrikazuzka
30. nov 2018

@miriama11 prave v detskom kutiku u nas v jednom, sa to nasmu malemu nesmierne pacilo

miriama11
30. nov 2018

@petrikazuzka moja o to ani nezakopla.ale moze ich to bavit.

miriama11
30. nov 2018

@jarunka102 a uz sa hraje z barbie? Moja by jej tak akurat nohy okusala.skor vecsie babiky u nas ale ani to , radsej mobil a ovladace.

jarunka102
30. nov 2018

@miriama11 no poslednu dobu ju bavi otrhavat babikam hlavy...ale v obchode nam stale ukazuje na barbinu v aute,tak asi tu :D

petrikazuzka
3. dec 2018

Našla som take niečo, videli ste aj iné? inak odkladajú vaše deti hračky? mame 3take boxy asi 3-4x ho chytilo, ze vyhadzal vsetko, ale na odkladanie spat zatial nereaguje vobec.

olylili
3. dec 2018

@petrikazuzka áno odkladá aj dievčatá za sebou upratovali no nevydržalo im to dlho 😁

anaj44
4. dec 2018

dobrý den po kolkých dnoch sa vám vysypali detička po poslednom očkovaní dakujem

miriama11
4. dec 2018

@anaj44 vraj tak na 9 den . Moja dostala daco take ako 6tu chorobu, 5 dni mala teplotu 38,2 a potom mala vysyp. Ale to bolo asi od zubov.akurat sa jej prerezavali stolicky.

olylili
4. dec 2018

@anaj44 malý dostal na 9 deň teploty trvali dva dni bála som sa reakcie lebo mu idú stoličky ale pohoda

stanka04
6. dec 2018

@anaj44 My sme nemali vobec ziadnu reakciu

chloe6
6. dec 2018

@petrikazuzka ahoj na akej stranke si to nasla?Dakujem

jarunka102
6. dec 2018

Ahojteee...tak aj našu Bianku navštívil Mikuláš už druhý rok 🎅🎅 ako sú na tom vaše detičky? 😘

blondie257
10. dec 2018

@olylili
@bubibu
@petrikazuzka
@miriama11

babenky tie tabule su strasne predrazene
sikovny ttino. ci mamina to. date j sami
dosku vam vyrezu kdekolvek.....aj obrusia....
a uplne vsetky komponenty kupite v kazdom zeleziarstve, hornbach, obi...
namalujete ako chcete... namontujete tam co chcete.
sused vyrabal dcerke... chodime sa tam hrat s tym tiez.

blondie257
10. dec 2018

toto je taka uplne zakladna jednoducha verzia. tabulovu magneticku farbu kupite tiez, na to magnetky tiez...

miriama11
10. dec 2018

@blondie257 nejak neverim ze by sa moja stelka s tym hrala.mozno keby tam slony boli namontovane 😂teraz je na nich zatazena.

blondie257
10. dec 2018

@miriama11 nasu nebavia klasicke hracky....vsetko ju uz omrzelo ale s týmto sa vyhrala cele leto...
je pravda ze je vhodne uz od cca 10mesiacov ...lebo je to pre nich zaujimavejsie ale pohra sa emka aj teraz...u nas skor ide uciaca veza a pri mne sa v kuchzni dzabkat

miriama11
10. dec 2018

@blondie257 manzel ma v plane ju urobit ale neviem ci nam ju este treba, dotlaci stolicku vylezie a uz uraduje..radost ked moze vyliest na stol .

olylili
10. dec 2018

@blondie257 presne ani môj nie je na klasické hračky a s tým sa vybaví strašne dlho tiež som rozmýšľala že sama niečo vyspekulujem 😆

blondie257
10. dec 2018

@miriama11 ja nedm dopustit n tu vezu.. plus kamoskina 4rocna na nej stoji a pomaha mamke ked pecie kolace... ma. istotu ze nezleti.. poucil sa ked jej ako jeden pol rocna spadla a zlomila ruku.

blondie257
10. dec 2018

@olylili urcite to das aj sama... podl mna uplne zbytocne tolke peniaze ta tie dosky davat ked clovwk ai vie urobit sam a sama vies co najradsej spekuluje takmu tam dasa hotovo. my ideme momentalne n srubkach a maticiach.... srubuje a odsrubuvav furt dookol