Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 drzim ti silno prsteky. A vzdy je to dievcatko? Nezmenilo sa pohlavie
@kattky dakujem 🙂 veru nezmenilo,ostavame pri Barboke 🙂
@jarunka102 drzim palce.
@jarunka102 jeeeej ... Ja by uz tiez mala najradsej druhe, ale.tn nas zbojnik mi dava riadne zabrat
@kattky to aj nasa,ale tak sa nam postastilo mile necakane prekvapenie.
@jarunka102 tak my ani neskusame radsej. Vcera kokrgina moja poridila dievcatko. Isla rodit riadne a nakoniec sekciu jej na poslednu chvilu urobily. Vcera sa narodily v nasej nemocnici 7 deti a z toho jedno zomrelo ale bolo predcasniatko malo lrn 800 gramov
@kattky coze?boze take mi ani nepis,lebo mi az zaludok stiahlo :(
@jarunka102 neboj nic, potiahnes az do konca;)
@jarunka102 aj ja verim tomu ze to zvladnes ... Kedy to mas termin?
@jarunka102 Super. Unas doma je kazdy aprilovy. Sestra a priatel oslavuju v aprily dokonca aj meniny a aj narodeniny...
Zienky co dnes chystate na Silvestra?
@kattky my klasika este stale kapustnica,salat a rybka 🙂 dnes posledny den v roku nam vyslo presne 100dni do porodu 🙂
@jarunka102 ake pekne brusko uz mas ...
@jarunka102 nam dnes dorobila fotografka fotky. Boly sme sa neskor fotit, tak aj neskor fotky mame
@kattky dakujem 🙂 ale dnes ma to brusko aj dost trapi...vlastne cela spodna cast tela...dufam,ze to prejde a zajtra nebudem musiet utekat na pohotovost.
Maly je rozkosnyyyy 😍 kraaaasny chlapcek a nadherne fotky.
@jarunka102 dakujeme ... tak hlavne vela oddychuj. A magnezko neberies?
@jarunka102 sestra tiez s dcerou bola na pohotovosti. Cely den teplotuje a aj hnackovala a nrvladze stat ani na nohach. Je popritom diabeticka tak to ma tazsie. Poslaly ich na infrkcne no tam ich odbily nakolko maly tam prist nejaky co asik maju osypky, tak aby sa s nimi nestretli. Maly ist na urgent no sli nakoniec domov. Dr sa nedovolala, ale volala sestricke ze co ma robit, tak ju bude sledovat
Stastny Novy rok vsetkym....
@blondie257 ahoj, staršieho som tiež tak nechala, že nech sa vyplače a potom môže ísť so mnou. Len táto moja dievka začala akosi skôr. Ale ona sa nehodí, ona si ľahne ako dáma😂
@kattky ano beriem...ale to vobec nepomaha...uz zacinam mat stavy,ze mi je stale na odpadnutie :/
@jarunka102 paaanecku ... Len sa drz moja ... Snad to nejako vydrzis ... Myslym na teba stale, ze co a ako ...
@kattky hrozne ma to znepokojuje...bojujem,aby som vydrzala co najdlhsie,tak uvidime. Dakujem velmi,dobry pocit vediet,ze mam podporu aj inde 🙂
@jarunka102 A ktorý si teraz týždeň?
@katie23 v piatok zacinam 27tt
@jarunka102 jasne ... My tiez doma zase cakame, lebo sesterka ma rodit. Jeden termin mala na Silvestra a nic zatial a druhy termin ma na troch kralov.

@kattky ziadne som nemala pri Bianke. Takze teraz prezivam muky :(