icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
4. jan 2019

@kattky drzim palce 🙂

kattky
4. jan 2019

@jarunka102 aj my, lebo dnes jej manzel zabehol k nam na navstevu, tak ze uz ju odviezol do porodnice.

jarunka102
4. jan 2019

@kattky daj potom vediet ako to dopadlo

kattky
5. jan 2019

@jarunka102 tak maju Elisku. Ma 3000g a 50cm. Od 9:00h mala bolesti a o 16:40h sa narodila.

jarunka102
5. jan 2019

@kattky supeeer...srdecne gratulujem 😘😘😘😘 a vela,vela zdravicka prajem

kattky
5. jan 2019

@jarunka102 a mala ako? Drzi sa zdrava? Moj Damko nastastie sa drzi. Dnes sa bol prvykrat sankovat. To bolo radosti az kym sa s nim sanky neprevratily 😀 mame za zahradou kopec co tecie rieka laborec za nim, ta tam sa bol zo sestrinymi detmi sankovat. Aj my este jak male deti sme sa tam chodily sankovat

jarunka102
5. jan 2019

@kattky vies co nasa Bianka od narodenia este chvalabohu chora nebola,ak neratam 6stu chorobu takze sa tesim. Akurat dalsie zuby jej idu,takze mame trapenie...aj ma pubertu,tak je drza a premazuje sa....ale uz sa velmi tesi na sestricku. Ucime ju povedat sestra,ale ona ju vola bejby 🙂 no a nepaci sa jej sneh. Ako nahle ju polozime na zem,zacne sa trepat na ruky. Boli sme v Tatrach na Strbskom plese,trocha jej premrzli ruky aj nohy ako nam v detstve,tak to bolo placu,ach jaaaaj...este chceme vyskusat sankovanie,myslim ze to sa jej bude pacit 🙂

kattky
6. jan 2019

@jarunka102 tak nasmu sa sankovanie pacilo fole kopvom kym sa s nim nevyvratily sanky. Aj nas jr taky teraz ze sa nam smeje do ksychtu. Zatial ma 11 zubov no 12ty uz je na ceste. Damko zatial nerozprava iba svoje komoleniny. Rozpraval baba, mama, dedko ale teraz uz len svoje komoleniny naspat.

jarunka102
6. jan 2019

@kattky no sak ani nasa Bianka este tak nerozprava...tiez mama,tata,papa,baba,dede...vie povedat baon-balon,peky-pekny,bejby-babo, havo oku-havo vonku,ham ham...a podobne 🙂

sanylind
6. jan 2019

@jarunka102 Ahoj hlavne kľud.Ja už to mám za sebou termín som mala až 25 januára a po mesiaci v nemocnici už máme doma predcasniatko. Keď sa narodil mal síce 1880gr.ale zachraňujú oveľa menšie detičky a sú zdravé a životaschopné len majú ťažší štart do života. Teraz ma mesiac aj niečo a 2500gr.

jarunka102
6. jan 2019

@sanylind mala je v poriadku,je zdrava a viem,ze by o nu bolo super postarane,nakolko v Novej nemocnici maju najlepsie pristroje pre predcastniatka... mna by vsak trapil len ten pohlad na nu a tie hadicky v nej :( to fakt nechcem zazit. Ale zatial sa drzime statocne,myslim ze to v pohode dotiahneme do termina 🙂

sanylind
6. jan 2019

@jarunka102 to som sa bála aj ja a v ktorom si? A prečo ti hrozí predčasný pôrod ak sa smiem spýtať?

kattky
7. jan 2019

@jarunka102 nas ani to co tvoja Bianka. Iba komoleniny. Akurat vieme ze ked chce niekam ist tak robi brm brm ako auto. Inac lubi chytit koncovku do elektriny na vysavaci a rozpravat do nej ako do mikrofonu 😀 vtedy je veeelmi vyrecny s tou svojou recou

kattky
7. jan 2019

@sanylind tak blahozelam k babu 🙂

jarunka102
7. jan 2019

@sanylind som v 27tt...mam strasne bolesti,stavy na odpadnutie,atd...

jarunka102
Autor odpoveď zmazal
jarunka102
7. jan 2019

@kattky jooooj nasa ma taky zvyk,ze rano vytiahne spodne zaluzie na balkonovych dverach a cely den tam odbehuje pozerat,ci ide autobus a cela stastna ked dajaky vidi tak krici,pisti 🙂 atob oku-autobus vonku 🙂 manzel nechape ako jej rozumiem co chce alebo co sa mi snazi povedat. Vravim mu,ze to je instinkt,ale ak by s nou bol doma on,tiez by jej rozumel. Chudak,ma hlavu v smutku ako jej bude rozumiet kym budem v porodnici...som ho upokojila,ze budes jej rozumiet,lebo nebudes mat na vyder 😂 alebo mi zavolas a ti poviem 😂😂😂 jaaaaj,tie nase poklady a ich rec 🙂

olylili
7. jan 2019

@jarunka102 a sa aj otváraš? Skracuje sa ti krčok? Lebo bolesti som mala aj ja a predčasný mi nehrozil nález krčka bol v poriadku

jarunka102
7. jan 2019

@olylili doteraz som mala krcok v pohode...dalsiu poradnu mam az 25teho...ale mavam priserne bolesti,pichanie,krce a tlaky...dokonca uz zvyknem mat aj poslickov a dost silnych. Predvcerom som mala take tlaky na konecnik a bolesti,ze manzel ma uz chcel niest na pohotovost. Bolo to strasne, som myslela ze to neprejde a ze to nerozdycham. Ale vsimla som si,ze sa trosku zlepsilo,oddychla som si cez sviatky...tak snad nic nehrozi a mala vydrzi do terminu 🙂

olylili
7. jan 2019

@jarunka102 pri prvom som nemala ani poslickov aspoň som ich necítila no pri posledných dvoch od 20 týždňa som myslela že mi každú chvíľu vyletia som chodila ako kacka bolesti tlaky našťastie krčok v poriadku úplnom no stále som mala zo spodu pocit ako keby sa niečo veľké tlačilo našťastie som donosila vsetke tri dokonca som sa absolútne ani nešetrila lebo som si to nemohla dovoliť nakúpi som pešo vláčila upratovala po deti do školy behala jedine čo som ťažko zvládala boli teraz pri synovi tie mdloby a búšenie srdca to bolo nepríjemne v obchode som si musela čupnut aby som nespadla naraz má zalial pot začalo mi búšiť srdce a uplna tma pred očami to som pri dievčatách nemala tak držím prsty všetko bude ok teraz je fajny vzduch nie ako v lete tak sa to dá zvládnuť lepšie ✊🍀

jarunka102
7. jan 2019

@olylili aj ja makam do odpadnutia....nema mi kto pomoct s domacnostou...este k tomu dcera,takze oddychu nie je tolko ako by som mozno mala mat. A vzduch v lete mi nevadil,ja som praveze vobec nemala problem s tehu v lete 🙂 ja leto lubim,takze to bola malina 🙂 uvidime ake to bude teraz s jarnym kuriatkom 🙂

olylili
7. jan 2019

Môj cickoš stále je na prvom mieste cicik ako jedlo 😀 len keď počujem v noci každú hodinu mama titi tak sa mi vlasy stavaju 😖🤱💙

sanylind
7. jan 2019

@kattky dakujeme😍🙂

kattky
7. jan 2019

@jarunka102 skoda, ze sa tu nedaju videa pridat.

jarunka102
7. jan 2019

@kattky hej no,by sme sa zasmiali...ale nieco na zasmiatie mam.
Pytal sa mojho muza jeho kamarat ako sa mam.
MUZ:ta nebars dobre,ma komplikacie a zacina mat obcas aj sluhov.
KAMARAT: coooo? Akych sluhov?
MUZ: joj nevies? Ta sak tie gesta,co zeny zvyknu mat.
😂😂😂😂😂😂😂😂

kattky
9. jan 2019

@jarunka102 haaahaaa doooobre ... To raz moj chcel zamachrovat pri kolegovy, ze ci vie ako sa vola to na hlave co sa vlasy tocia a on ze nie a moj taky, ze vlasovy uzol 😀 namiesto toho aby pivedal vlasovy vyr. Mal stastie akurat sa kolega do toho nerozumel. Alebo som mu spominala raz ze ked som bola mladsia, tak sme maly doma tilko kvetov, ze sme maly makortet pri makortete ( kvetinac pri kvetinaci) a paru minut bol ticho a naraz otazka, ze co je to primakortet 😀

jarunka102
9. jan 2019

@kattky hahahahhahahah...chlapi 😂 jak tatari 😂

kattky
10. jan 2019

@jarunka102 asi tak ... 🙂

jarunka102
10. jan 2019

@kattky no ked uz vsetko zle,tak poriadne...akoby nestacili tie silne bolesti,kontrakcie atd,tak mi vyslu zle vysledky aj z glukozoveho testu. Cukor je dobry,ale hemoglobin/zelezo mi rapidne klesa. Zajtra mam kontrolu na hematologii,tak mi maju predpisat vysoke davky zeleza. Ak nezaberu,musia ma hospitalizovat v nemocnici a doplnat infuziami. Ked sa dari,tak sa dari...

milagros
10. jan 2019

@jarunka102 to das....ja som v tehu nemala ani ziaden D vitamin a ked daju dobre lieky vsetko bude ok