Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky hahaha...nasa ma jak palculienka 😂😂😂
@kattky to robil rozbor,ci uz sadit? 😂
@jarunka102 no asi ano, lebo vela reci pri tom mal ked hrudy hliny rozoberal.
@kattky 😂😂😂
@jarunka102 ty ako zvladas malu a koniec tehotenstva? Moja kamoska tiez ma termin v aprily. Ani som nevedela, ze je tehotna, len dala fotky na FB co sa boly fotit
@kattky tak je toto tehu je samo o sebe dost tazsie a komplikovane. Kazde dalsie tehu je ine ako prve. A este teraz,ked sa to krati a telo sa zacina chystat na porod,je to narocnejsie a 19m dcera s pubertou mi to veru neulahcuje. 5minut je ako anjelik a zvysok dna sa to s nou neda vydrzat... Vie ma veru potrapit,nuz ale co narobim. Musim to zvladnut ako kazda druha,ktora uz jedno taketo pojasene strasidlo doma ma.
@jarunka102 tak veru. Ja zase ani neviem ci budeme mat druhe hned tak ze z materskej na materaku alebo ci neskor. Viem ze moj chce aby maly mal surodenca no uvidime este
@kattky ale tak si myslim,ze je to lepsie,led tak hned...ze nebude medzi nimi velky vekovy rozdiel. No,ale uz ako chcete vy...pokecajte s muzom a uvidis 🙂
@kattky ja mam 5r rozdiel a starsej ide na nervy vecsinu casu.a pritom sa na nu tesila.ked su spolu riesim len ich natahovacky.ide mi to riadne na nervy.a mala ma taky vzdor ze konec.dakedy je dobra ale to co predvadza , no nemam slov, a uz aj take ze rucanie o zem a vydobija si svoje.hadam to prezijeme 😂
@jarunka102
@miriama11 no maloktory surodenci su taky ze je klud. My tiez ako deti sme sa hrozne tlkly medzi sebou 😀 a medzi sestou a bratom je 1,5 rocny rozdiel. Jasne ... Uvidime co a ako bude
@miriama11 ufff,tak vela stastia...snad ich tie nalady rychlo prejdu
@kattky no ja mam o dva roky mladsieho brata a o devät rokov mladsiu sestru. S bratom som sa tlkla hlava nehlava,ale zas boli sme partaci,vzdy sme sa vedeli spolu nejako zahrat ;) so sestrou som sa velmi nehrala,lebo skor sa mala k bratovi ako ku mne...ale verime s muzom,ze nase dievky si padnu a budu na seba dobre 🙂
@jarunka102 no uvidi sa. Moja svagrinka ma dceru a bude mat v july 11 rokov. Chodila k jednemu gynekologovy a ten jej vzdy vravel, ze ma zle cytostery a aj problem s krckom, ze mala by ist na plastiku. Kazde 3 mesiace chodila na nove stery a vzdy vraj zle. A zakazdym platila 25€ co u mojho sa plati 13€ ak ti ich robia pomimo preventivnej. Sestricka vravela jej, ze niekedy tolko staly 25€, ale ze uz sa plati menej. Cize len peniaze z nej tahal. Minuleho roku po rokoch zmenila dr a prisla k mojmu. Ma cytostery v poriadku a aj krcok a rozhodly sa ze by chcely mat druhe babo po takmer 11 rokoch. Silno jej drzim palce, aby sa im to podarilo.
@kattky cosiii...tak drzim palce aj ja 😉
Ja mám medzi dievčatami 3 ročny rozdiel trošku sa naťahovali viac nervov ale zvládli sme teraz ma nastarsia 11 rokov mladšia 8 a syn 19 mes. Takže pre mňa naj. rozdiel je najstaršia a malý lebo sa už môžem aj na ňu spoľahnúť malý ju ma za náhradnú mamu a ja niekedy neviem že ho mám úplne ho vybaví😁....Ja mám sestry jedna o 10 rokov staršia to mi bola tiež ako mama a mladšiu o 5 rokov tu som brala ako otravu až v dospelosti sme si začali rozumieť a teraz su z nás naj kamošky, sestry 😊
@jarunka102 no aj ja ... Len kebyze sa im to podary a dozvie sa to jej mama tak asi pojde z mosta skocit 😀 lebo oba neznasa svojho zata a celu jeho rodinu a aj vzdy jej vravela kym byvaly pri nej ze jej druhe decko netreba a ze salena by bola mat druhe. Lenze to prve nevychovaly oni ale jej matka, lebo vzdy im ju brala no oni jej nic nevravely, aby nerobila bordel. Teraz su vo vlastnom byte, tak uz ju mozu mat na haku 🙂
Aj nam vravrla , ze staci nam jedno a moj jej hned povedal, ze on nechce aby maly bol jedinacik.
@kattky tak si myslim,ze jej do toho nic kolko deti budete mat...vy ste rodicia....nepocuvajte ju.
@jarunka102 ved jasne . ja ju mam co sa tyka toho vies kde. Ved aj ona ma 3 deti a raz bola na potrat cize by mala 4
@kattky cosiiii :( take mi ani nepis :( :( :(
@jarunka102 no veru a svoje deti nahovara aby maly len po jedno dieta. Aspon vidis aku mam svokru.
@kattky no otcove sestry maju po styti deti a to bolo v pohode. Ale ked nasi cakali tretie/moju sestru,tak tiez na nivh vybehla babka s vetou,ze naco im dalsie,ci im dve nestacia :/ hrozne...ako take nieco mozu povedat a akym pravom sa do toho miesat?!
@jarunka102 presne. Ale ked daco ta povie, ze no musim robit a ani vnucata si neuzijem. Co mlady mohly ist do roboty a ze ona by bola doma s vnucatami. Ta vravim, ze hej urcite. Ona bola doma po celu matersku pri troch detoch a ja mam ist do roboty co este cely zivot budem makat. Ta vtedy. A este jak ona nevary vobec ta moje decko by len na suchej strave bolo cely cas, alebo na blbostiach nejakych.
@kattky cosiiii...nikdy by som nedala nikomu porucnictvo,rovnako ako ani malu nechcem dat do jasli...nie som za take...a ako pises,aj ja som mlada baba,hoci mam svoje zdravotne problemi,ale este sa tiez narobim cely zivot...

@olylili nas uz tiez ked je teplo, tak botasky. Moc sa mu poti nozka a prechodne by moc nevynosil. Na doma ma po bratrancovi ale uz som mu nakupila aj platenky a tenisky a aj kroksy dostal. Teraz mu krstna kupila adidas a ma 24 velkost...
@jarunka102 no dievcata maju mensiu nozicku asi.