icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

sandy152
18. nov 2016

@kubkova budem drzat palce a trebaverit ze to vsetko dobre dopadne 🙂

sandy152
18. nov 2016

@juliane126 no mne tiez skoro nic nechti, zjem len to co mi moj mozog vygeneruje z velmi velkeho vyberu jedal :D tiez mam chut na slane veci, zemiakove placky su u mna teraz top. A dnes mam chut na segedin tak si ho idem akurat uvarit :D

zara_24
18. nov 2016

@juliane126 Tak to je riadne divné,že ta nikto nechce zobrat aj ked nechapem ako je to mozne?Ja som si nakoniec vybavila noveho gynekologa tak preto 😓

zara_24
18. nov 2016

@kubkova Myslim na teba,drz sa😘💌

sandy152
18. nov 2016

@juliane126 ja som mala tiez problem najst si gynekologa a tak ho mam na sukromnej klinike a som spokojna. Nie je to az take hrozne, platim 60eur rocne ale je tam o to lepsia starostlivost

juliane126
18. nov 2016

@sandy152 zemiakove placky by som si veru dala, aj daco s kapustou. Najlepsie zemiakovu babu s kapustou..Vidim, ze mas dost podobne chute momentalne

gn411
18. nov 2016

Ahojte babulky, som rada, ze sa tu uz pomalicky zbieha coraz viac juloviek a ze to dotiahneme do stastneho konca s nasimi nununiatkami vonavymi v naruci 😀 tesim sa, ze nasa emi bude velka segra,pocata skoro rovnaky cas ako nase druhe nunu 😁 termin mi vychadza cca 2.jul krasny vecer vsetkym

dynolenka
18. nov 2016

@gn411 aj my mame termin okolo 2.7. 🙂

alja20
18. nov 2016

Ahojte babulky robila si niektora digi test?ak hej kolko dni pred ocak.mrchou?ci az po nej?

slimstar
18. nov 2016

@sandy152 Dievčatá, normálne mi čítate myšlienky. Predvčera bol segedínsky a dnes zemiakové placky, ale ja to lúbim so surovou cibulou, mnam a špenátová polievka. 😉

sushizienka
18. nov 2016

Fúha dievčatá,vidite,zemiakove placky by som si aj ja dala...aj keď ešte pred chvíľou to bola chuť na karamelovy veternik 🙂

1aduliatko1
18. nov 2016

u nás bude v nedeľu kapusta, stehno a zemiačky 😀 😀
ja vôbec neviem, čo by som jedla, nič mi nejde na chuť 😝

gn411
18. nov 2016

@alja20 ja som si robila sice pri prvom babu a bolo to az po mrche a nie hned po.. par dni som si este nechala cas a potom bola radost 😀

juliane126
18. nov 2016

@alja20 ahoj, ak nemas nejake neobvykle priznaky, tak by som pockala, kym ti bude menstracia aspon 1 den meskat. Ak si merias teplotu, tak ziaden test nepotrebujes - staci aspon 18 dni vyssich hodnot. Moje priznaky, obrovska bolest v prsnikoch tyzden po ovulke, tak 3 dni, presne ako naliate prsniky 1-3 den po porode a este nidacne krvacanie, ale to ma max. 20 % tehotnych

alja20
18. nov 2016

@juliane126 okrem tlaku v podbrusku nic zvlastne nepocitujem pri prvom tehu som ani nevedela ze som tehu keby mi nerastlo brusko pod nosom tak ani neviem...nemala som ziadne priznaky na zaciatku len pozit.test dva dni pred mrchou.S digi nemam skusenost preto sa pytam ci ukaze tehu skor alebo az ked mrcha meska

juliane126
18. nov 2016

@zara_24 ved ja chapem, ze maju plno a ze som sa mala k tomu dokopat trochu skor. Pri mojej predoslej doktorke skoro nikdy nikto nebol, ak tak stare babky. Mohla som prist hocikedy bez terminu, maximalne hodka cakania. Je pravda, ze nebola najmilsia.. Ked som prisla s prvym babom v nejakom 5- 6 tyzdni, tak sa mi vysmiala, ze ci si myslim ze s mojou vahou ta mala gulka prezije. Ze k nej tolko dievcat chodi, co ma problem..Potom som u nej dlho nebola a nevedela pochopit, ako to tak rychlo vyrastlo i napriek tomu, ze ja som este 2kg schudla. Potom bola coraz milsia cim som mala vacsie brucho

nenuska25
18. nov 2016

Caute baby 🙂 tak sa k Vám pridávam aj ja...v pondelok som bola u doktorky, potvrdila tehotenstvo 6tt+ 3 a videli sme už aj akciu srdca... prvykrat som tehotna, tak sa veľmi bojím co a ako, nakoľko ešte mám posledny rok skoly a aj pracujem popri studiu, bude to narocne, ale všetkým nám prajem nech máme hladky priebeh a nech sme zdrave!
PS: neskutocna unava....

juliane126
18. nov 2016

@alja20 to bysom aj ja brala byt bez priznakov. Ziadna zvysena unava, hnusna pachut v ustach? Ja som si nerobila test skor hlavne z dovodu, ze v tomto tyzdni je asi najvyssia pravdepodobnost spontanneho potratu. A cim dlhsie to meska tym lepsie. Ale tiez som vydrzala cakat horko-tazko 2 dni

mokus113
18. nov 2016

Baby pridávam sa...prvý termín 3.7. =), dnes 6t 6d, krasne pulzujúce srdiecko =) tak nech nám to pekne v pohodicke plynie =)

lilianna1xs
18. nov 2016

@alja20 6dni pred MS som mala pozitívny test.ja som cítila 3tt pred MS dačo sa deje nahla únava kríze a nohy má tak boleli som nevládala chodiť ,keď som si čupla cítila som zdola take bolesti som vedela hneď že som vtom.ale ešte som sa sledovala )))).

zara_24
18. nov 2016

@juliane126 drzim teda palce nech sa to co narychlejsie vyriesi a najdes ochotneho doktora.Predsa len je to tvoje(vase) zdravie 😉
😘

juliane126
18. nov 2016

@zara_24 dik, je to hned o nieco lepsi pocit, ze nemusim cakat do januara. Doktor by mal byt nejaky vtipalek, tak dufam, ze si sadneme.
A ako vam to vyzera so stravou? Papate zelene salatiky, tucne ryby s omg3...mne sa dost spomalil metabolizmus, tak budem musiet pridat viac vlakniny. A zdrave veci mi moc neberu. Ale o 7 tyzdnov to dufam prestane a moj apetit sa mi vrati.
Tebe kedy urcil doktor termin? Mne vychadza medzi 6 az 8, presnejsie mi povie asi doktor v stredu. Ale myslim si ze babu sa do jula nebude chciet cakat. V 35 stupnoch sa v bruchu potit 🙂

zara_24
18. nov 2016

@juliane126 Mne povedal 7-8-9 asi je nato este skoro...Kalkulacky ukazuju 8.7.2017 🙂 a co sa tyka jedla : ja by som len ovocie jedla a pila caje (manzel nechape lebo moja rutina bola kava kazde rano a caj a ovocie ani vidiet) Ja sa skor cudujem, ze mam chut na same zdrave veci😀 ...no a na ryby nemam absolutne chut (tak sa asi budem musiet prekonat)

juliane126
18. nov 2016

@zara_24 presnejsi termin ti uz asi nepovie. Len 4 % deti prichadzaju na svet ,,presne,,. Takze ked sa trafia do tyzdna, budeme rady. Ovocie mi tiez chuti,najmä kyselkave, ale z varenym jedlom je to horsie. A asi ani vianocne pecenie si moc neuzijem.
Cely den mam rovnaky pocit (ne)hladu.

1aduliatko1
19. nov 2016

Ja mam zatial termin 7.7, kasny datum. Som zvedava co povie dr.podlacsona. maleho mi trafil presne a aj sa narodil presne v den terminu 🙂

stacie96
19. nov 2016

@1aduliatko1 mame rovnaky termin. Inak aj moj syn sa narodil presne na termin ;)
Ja mam take celodenne nechutenstvo. Ale nutim sa jest lebo mi je zle ked nejem. Kavu inak milujem a teraz ju nemozem ani citit.

lilianna1xs
19. nov 2016

@sunflower80 16.7 mám termín môj prvý syn sa mi narodil 16.7.tej horúčave ))))

lilianna1xs
19. nov 2016

@happymia môže byt 29.9 stále treba počítať plus mínus 10dni od počatia musí spermia uhniezďuje maternici kým tam dorazí ))

lilianna1xs
19. nov 2016

@1aduliatko1 dneška robím sviečkovú na smotane knedľikom stretne by som len papala niečo ))))

1aduliatko1
19. nov 2016

@stacie96 ja tiež som vypila 3-4 kávy denne, teraz mi ani nejde nachuť ☹ jesť musím, inak mi je na odpadnutie až...ale na nič nemám chuť...
takto som to mala aj pri prvom a potom som sa nevedela dožrať ☹ ☹ a tak som aj vyzerala 😀 😀