Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@happymia to sa krasne cita. Gratulujem a zelam kopec krasnych momentov.
@sunflower80 dakujem pekne 🍀budeme si tu drzat palceky navzajom vsetky tehulky 🤗ako vidim vela nas je tu v 7tt -6tt 👶🏼💞
@happymia no ja idem zajtra k lekarke, tak uvidim, co mi povie. Trosku mam strach, ale snazim sa mysliet pozitivne
@sunflower80 drzim ti palceky ..., strach je prirodzeny ,a mas aj konkretne dovod ?
@happymia dakujem. Mesiac pred nez som otehotnela, tak mi zistili nizsiu hladinu progesteronu, potom, ked som bola na preventivke (to som uz bola tehu, ale nevedela o tom) mi robili tiez odber, tam to bolo lepsie. Tak jedine,ze by to urobilo nejaku sarapatu. Prve tehu bolo v podstate bez problemov, tak mam teraz trosku respekt.
@sunflower80 prepac ale netusim ,ze co to moze mat za nasledok ten hormon ked chyba ?
viem,ze sa bojis... ja som predtymto mala jeden bezplodove a jeden biochemicke ,tiez som sa bala ,ze ci je drobcek tam a vsetko OK a vidis je ,sme MATKY uz teraz a prajeme si len to najlepsie ... zajtra daj vediet 🍀🙏🏻
@happymia progesteron je dolezity na udrzanie plodu, ake aj spravny vyvin placenty. Ale tak, ked lekarka povedala,ze staci,ked pridem az zajtra, tak to snad bude ok. Vidim,ze si si tiez uzila
@sunflower80 veru uzila .., ale idem vpred budeme uz v poriadku 😍
aha a pocuj nepredpisala Ti Duphaston ? mne ho moj gyn naordinoval hned na zaciatku ,beriem 2x za den , skus sa nato dr opytat
@happymia ja som povodne mala ist 24.11.na konzultaciu a ze tam sa dohodneme,ze co a ako. No do toho som zistila,ze som tehotna a povedali mi,ze staci to riesit az zajtra. A Duphaston poznam, hoci som ho nikdy nebrala. Ten vsetci radi pre istotu vsetkym predpisuju.
A jasne,ze budete v poriadku. Ved uz len ta fotka si pyta pomojkat
Aj ja ho beriem 3x denne
@sunflower80 uvidis cim ti dr.planuje ten hormon nahradit -doplnit 🤔
predpisuju aaaano ,ale co ma byt bude snim ci bez ...malicko moze -musi pomahat inak by ho tak nepredpisovali ...
mizno vsetko je len o hlave 🤗
Baby a mate nejake specialne priznaky?mna keby nebolia prsia ani neviem ze som 😀👣
@zara_24 tak to sme na tom presne rovnako
@sunflower80 ja si teda vobec nestazujem,len vsade same priznaky pocuvam tak ci som neni divna😀 bazalku si nahodou nemeriavas?
@zara_24 nie nemeriavam. Aj ja zajtra idem k doktorovi. Tak daj potom vediet ako si dopadla. Verim,ze vsetko bude ok. Ja som takto bola unavena pri prvom tehu. Sposobuje to narast progesteronu.
@sunflower80 Ďakujem moc.Dám vedieť...verím v šťastný začiatok aj koniec tentokrát :-*
@zara_24 mna bolievalo podbruško dosť, našťastie to už prešlo. Teraz prsia pobolievaju a som hrozné unavená a do toho ešte takéto hnusne počasie. Kebyže môžem, prespim pól dňa.
Ahojte, tak mne dnes zobrali krv na HCG, sono budu robit az v 10tt, vtedy davaju aj knizku. U mna bolo vraj vidiet, ze som tehu uz z toho testu, kedz mi zistovali hladinu progesteronu a vraj bolo vsetko ok, tak sa tesim, ze ho mam v poriadku. Cize lekar vedel skor, ze som tehu ako ja 🙂))
@sunflower80 ahoj, pozeram ze nam vychadza rovnaky dátum porodu 😉
@karinecka22 jej, tak som zvedava, kt to dame presne toho 16 😉
Ahojte..tak moje prvé sono dnes dopadlo tak že..som 6 tt+ 5 a mame 8 mm 🙂 pevne verim,ze kazda z nas to tu dobojujeme az do konca 👣🍼
Cavteeee,potrebujem vasu pozitivnu energiu kočky.Som v nemocnici zacala som krvacat. Hcg vraj stupa aj male je este tam tak ma nechcu pustit domov.Drzte mi prosim prsteky nech som tu s vami do jula 😉
@zara_24 ahoj gratulujem. Mas velmi podobny termin ako ja. Ja som podla appky o den dalej. Na vysetrenie pojdem az v stredu. Potom ako som povedala, ze som tehotna ma ziadny lekar nechcel zobrat, ze maju vsetci plno. Jediny termin mi dali v polke januara, ale to som az na konci priznala, ze som tehotna, inak by ma rovno zrusila. A to som volala 10.
@kubkova Ahoj, drzim ti vsetky palceky nech sa ti to rychlo napravi a krvacanie prestane a nestrasi. Mozno je to len priznak zvacsujucej sa maternice a ty na to citlivejsie reagujes ako ostatne. Tak len v pokoji lez nech sa babo poriadne zahniezdi.
Rada by som sa k vam pridala, nech nam to spolu rychlejsie ujde. Ako ste na tom s jedlom? Vsetko ako predtym? Mne nic nechuti len strasne vyrazne jedla, fast food, majoneza, chrumky, citron..

@sandy152 cize vlastne dnes 7tt presne 👍🏻