Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dominini rozumiem ti a aj tomu že sa veľmi bojíš. Myslím si ale, že tento test ťa úplne zbytočne rozhodil(aj mňa by to rozhodilo, takže chápem). Najlepšie čo môžeš urobiť je trošku si vydýchnuť, myslieť pozitívne a spraviť z prvého ranného ešte jeden test a fakt som presvedčená, že ťa upokojí 😉
@nivea777
@martuliiik dakujem vam za pozitivne slova, hned som nastupila do auta a palila do mesta do lekarne... Tak zajtra rano si spravim test teda, a teraz uz len lezim a oddychujem .
@36evina36
@martuliiik
@nivea777 baby spadol mi obrovsky balvan zo srdca, rano som si spravila a ukazali sa mi 2 krasne silne kolajnicky 🙂 strasne som stastna a Vam dakujem za podporu 💖
@dominini fíha, tak skoro ťa objednali? Mne povedali že nech prídem 12.9. Neviem ako to vydržím do vtedy ale teším sa že už bude všetko vidno 🙂
@dominini a samozrejme gratulujem a žiaden stres! 🙂
@martuliiik ja idem 13.9 hrozne dlhe cakanie :(
Baby a ja 21.9 uz druhy krat
Ja idem az 19.9., aj som rada, pri prvom som sla skor a nebolo srdiečko vidiet, zastupujuci lekar ma nepríjemne naplasil, ze ktovie co z toho este bude, strašný stres som mala a tie ďalšie dva týždne boli hrozne kým sme tam videli krásne srdiečko 🙂
@nivea777
@martuliiik sama idem, a nech ma on uz potom objedna ako on uzna za vhodne 🙂
Dnes ked rano isiel priatel do prace pohladkal mi brusko a povedal ze posluchaj mamu a nevyvadzaj tak ma to neak dojalo
Ja som baby bola 6+4tt a akcia <3 ešte nebola 🙂
@diablik2102 moje ked bude blaznive po mne l sa necudujem ze uz 6 tyzdni sa predvadzalo
@nivea777 máš aj nejakú stratégiu, ako to vydržať až do takmer polky septembra? Neviem sa zatiaľ prinútiť prestať na to myslieť...
Ahojte baby..ako sa citite??
@zaburiatko15 dnes ma pobolieva v podbrusku cele doobedie, prsia mi ide roztrhnut, ale inak v poho 😉 vcera ma vyplo o 8 pri telke, prebrala som sa o pol 11, ze by sa trebalo aj umyt pred spanim. Priatel sa na mne len smeje, aj s dcerkami, ze "maminka, asi ti treba nejaky wellness, ty stale spis" 🙂 🙂 🙂

@nivea777
@martuliiik dufam :-/ som na nerv..