Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@zaburiatko15 ja akoby som ani tehotna nebola. Vobec nic mi neni. Uz som vyluxovala cely dom,nakupila nove tricka a teraz sedim s kamoskou na obede😀 tebe je ako? Len unavena som.
@martuliiik mam kalendar kde si skrtam kazdy den...chlapa mam na 3 mesiace prec,tak si skrtam dve veci:D ale vlecie sa to :(
@atenna ja sa citim tiez fajn..sem tam sa ozve podbrusko, niekedy citim taku tazobu na zaludku a s unavou to nie je take katastrofalne 🙂
Baby, ked nam trosku pokroci tehotenstvo, uvazujete niektora nad tym testom pohlavia dietata z krvi matky? ktory sa da zaplatit na Prirodovedeckej fakulte v BA? Mam dve baby, tak som zvedava velmi co bude tretie, len neviem, ci sa ovladnut a usetrit 50eur na nieco ine, alebo ist a v 12tt mi poslu vysledok :D
@kvetakinderko ja budem mat prve tak vydrzi co t bude kym sa otrci 🙂
juuj idem sa pochvalit 🙂 dnes som bola konecne u dokyho, som presne 6tt+0 a krasne bolo vidno srdiecko 😀 som normalne neverila ked som to zbadala na tom monitore ake to bolo kraaaasne.. krv mi nebral co ma prekvapilo ale za to uz mam tehotensku knizku 😀 a na dalsiu kontrolu idem az koncom septembra teda v 12tt, predpokladany TP zatial 14.4. 2017
@kvetakinderko to stoji len 50e?
@kvetakinderko v 12tt ti to mozno uz aj lekar bude vediet povedat ak bude dobre otocene,baby uz pisali ze im lekar povedal co to asi bude.ja som nad tym rozmyslala ale ked som zistila,ze tak neskoro mi daju vediet,tak kaslem nato.. radsej si za tie peniaze kupim nieco na seba alebo babatku
Baby, aj vy ste také unavené? Mna nič netrápi. Len únava a celkovo sa cítim každý den ako po prebdenej ožran párty. Cítim sa ako po opici, zoslabnutá. To ešte ako tak ustojím, ale s tou únavou neviem bojovať.
@misiaknunu mam to rovnako unava strasna, chvilku idem von prejst sa a do zahrady pozriet a pridem unavena ako keby som 16ku tahala, dnes som zase bola napr od rana ciperna plna energie a teraz od obeda uz iba lezim a usta sa mi otvaraju v jednom kuse 😀
@nikolienko ja mám dnes presne ten istý režím. Ráno veľa energie, bola som v meste na prechádzke, po obchodoch a od 14-tej ležím pod dekou a mám útlm...
@nikolienko gratulujeeeem a tesim sa stebou 💖
@extempore gratulujem! Dnes som si robila test a rovnaky vysledok 🙂 Ja som mala na prelome 6 a 7. tyzdna uz aj srdiecko pri predoslom dietatku, tak si myslim, ze je sanca 😉
Mate pravdu, tiez som nasla za 84eur ten test, za 50eur ho robili v Genetone pred par rokmi, tak sa mi to zafixovalo, ale evidentne su ceny uz niekde inde 😉 Myslim, ze si pockam, kym sa same ukaze. 84eur uz pokryje nejake tie vecicky 🙂
Ahojte baby,ja by som mala mat termin 23.4. V pondelok budem volat doktorke, hlavne ze som tam bola pred troma tyzdnami na preventivku. U mne uz je to tretie tehu, dost necakane, ale o to viac vytuzene. Vcera som si urobila test len tak zo srandy,lebo mne bezne meska menzes a dve ciarky ma sokli,dnes dalsie dva testy a je to tam. Velmi sa tesim.
@nikolienko gratulum
@nikolienko gratulujem
@36evina36 dakujeeeem 🙂
Baby otazka uplne sa mi kazi plet som sami pupak co s tym radte
Mne obvodacka hovorila ze antihistaminika su celkom ok, bezne sa beru.

@zaburiatko15 dnes ráno som prvý raz grcla... Už dva dni sa mi grgá, ale zle mi v podstate doteraz nestihlo byť. Inak mi je furt zima a nechce sa mi spať, čo je divné, zatiaľ si užívam že nespím na každom kroku. A prsia mám citlivé. Inak zatiaľ nič.