icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

zabka12
20. aug 2016

@36evina36 mne povedala, že xyzal mozem, ale ja som ho aj tak vysadila, akurat co sa neviem doskrabat, jak vsetko svrbí .... :(

36evina36
20. aug 2016

@zabka12 mne zas furt tecu oci a na nos si mozem dat kohutik namontovat tak ale musim vydrzat

36evina36
20. aug 2016

@zabka12 ja brala rupatadin a tak je v letaku vyslovne zakazane pocas tehotenstva

pininka
20. aug 2016

@36evina36 mne dala alergologicka v druhom tehotenstve nejaky sprej do nosa,ze ine mi dat nemoze,ale dost mi to pomahalo,mohla som aspon volne dychat. Ja mam skor problem s dutinami aj teraz som mala vysoke crp aj sedimentaciu,je to na atb ale tie teraz urcite brat nebudem. Musim sa opytat obvodnej ci nemozem nieco ine,aspon nejake homeopatika.

martuliiik
20. aug 2016

Baby, je normálne mať výtok na začiatku tehotenstva mierne bielej farby, pomerne dosť riedky, bez zápachu ale nezvyčajne veľa? Prekvapilo ma to dneska ráno. Žiadne iné problémy nemám.

nivea777
20. aug 2016

@martuliiik je to normalne.. ja to mam od zaciatku tehu.skoro kazdy den

martuliiik
20. aug 2016

@nivea777 ďakujem, odľahlo mi 🙂

nivea777
20. aug 2016

@martuliiik pokial ta nesvrbi,nepali a nema inu farbu,je to ok..zamalo

pininka
20. aug 2016

@martuliiik ano je to bezne,znamenato,ze krcek je poriadne chraneny hlienom.

nivea777
20. aug 2016

mate niektora problem s tlakom? ja mam stale nizky tlak..uz par rokov a neviem ako to riesit..dnea napr 100 na 60..minule 90 na 56 a tak

pininka
20. aug 2016

@nivea777 ja som to mala cele tehu takto,dokonca som uz mala zavraty potom, tak mi doktorka odporucala,nech si urcite dam aspon jednu kavu denne a casto mat nohy vylozene hore,ale to sa tiez nie vzdy dalo, neskor uz to bolo lepsie trocha.

nikolienko
20. aug 2016

@nivea777
@pininka tiez mavam stale nizky tlak, neviem co sa bude v tehu diat ci to nejako ovplyvni alebo to budu riesit, obcas sa mi len zatoci hlava ale ja teraz kavu nemozem ani vidiet a nie to este pit

36evina36
20. aug 2016

@nikolienko tlak mam ok ale kavu nedam teraz ma z nej napina a to som ku pila na litre

dominini
20. aug 2016

baby vratila som sa z 9 a pol hodinovej turistiky, a 12 hodin prec z domu. Poviem vam pred mesiacom sme boli na ture horsej ako tato a som v pohode vladala este som aj bezala a teraz? Uz na zaciatku som myslela ze to vzdam... Hrozne nieco... Len sa mi stalo ze som 3 krat spadla proste sa mi smykla noha a som sa zridala na zadok taky neprijemny otras... Myslite ze sa nieco mohlo stat mimi??☹

36evina36
20. aug 2016

@dominini neboj myslim ze ked bude velke brucho a padla by si nan bolo by to horsie

dominini
20. aug 2016

@36evina36 no ano to mas pravdu, takto som len na zadok i ked trosku silnejsie... ☹ ale uz s tym koncim som mala strach aby sa nieco nestalo

36evina36
20. aug 2016

@dominini treba byt opatrny ale zas nesediet furt doma vsak lepru nemame

dominini
20. aug 2016

@36evina36 ano ano, to je pravda, ale stacia aj take jemnucke prechadzky napr v lese a taak to zboznujem 🙂 ty sa ozaj ako citis? kedy povies zamestnavatelovi o tehu?

36evina36
20. aug 2016

@dominini ja som povedala uz lebo nechcem aby ma posielali na sluzobky

martuliiik
21. aug 2016

Máte niektorá tu problém s nespavosťou? Ja som doteraz nemala nikdy žiaden problém, ale posledné dni, resp. noci to je hrozné. Dlho predlho nemôžem zaspať, až okolo 3-4 a o 6-7 už som hore a nie je šanca znova zaspať. Čakala som opačný extrém a teraz neviem čo s tým...

nivea777
21. aug 2016

@martuliiik ja mam problem,ze apim ako babatko..vcera 13 hodin..dnes menej o nieco kedze vcera 13 hodin..cez tyzden vstavam o 5 a o 20 uz v posteli :D

martuliiik
21. aug 2016

@nivea777 uznávam, každý extrém tela je ťažké zvládnuť 😀

nivea777
21. aug 2016

@nikolienko
@pininka pfu ja dnes taku cernotu pred ocami,ze keby sa nemam coho chytiti tak asi niekde padnem :(

nikolienko
21. aug 2016

@nivea777 urcite to spomen doktorke ked tam pojdes uz ked je to tak velmi, sice aj na poradni ti budu merat tlak ale urcite treba aby o tom vedeli nech ti poradia co na to, kedy ides ?

nivea777
21. aug 2016

@nikolienko o mesiac az.. moja chyba je to,ze malo pijem :( nechuti mi pit..

nikolienko
21. aug 2016

@nivea777 to je obcas aj moj problem :-/ ked mam dobry den tak vypijem aj 2l ale teraz mi absolutne nechuti, nutim sa aspon tak ze si spravim caj do takej mega 700ml salky a to sa snazim vypit aspon doobeda, medzitym trocha fatry na zaludok ked je blbo a este okolo takej 17,oo sa vzdy chystam spravit si aspon ten velky caj ale nie vzdy sa k tomu dokopem napr ani vcera som sa nie

nivea777
21. aug 2016

@nikolienko no ja vypijem tak pol litra a dost..nechuti mi..sladku vodu by som vypila aj 2l ale tej sa vyhybam a mineralka/cista voda sa mi hnusi..je mi z nej zle

nikolienko
21. aug 2016

@nivea777 sladku "vodu" aspon ja nepijem je to lepkave a umele ale uz ked mi ide fakt chut na nieco sladke tak asi jedine vineu bielu aj to za jeden pohar alebo potom nejaky dobry dzus, domacu mrkvovu stavu s jablkom, robim si doma vlastne sirupy (jahodovy, bazovy, mätovy, medovkovy...) tak este to si spravim zriedim aj s bublinkovou mineralkou aby to bolo aspon trosicku ochutene nemusi byt velmi lebo ani mne niekedy cista voda nejde dolu krkom a mineralku, ktora mi vyslovene chuti a nehnusi sa mi pit som musela hladat - pre mna napr baldovska, taka budiska mi nechuti vobec. co uz musime sa donutit poriadne pit aby mimi neboli smädne :-P a my aby sme nemali take tocaky

pininka
21. aug 2016

@nivea777 no tak som to mala aj,sedela som na gauci a zrazu ciernota,musela som si lahnut a dvihnut nohy uplne hore aspon na pol hodku. Ale nastastie som nikdy neodpadla, moja sesterka dokonca na zachode, treba si davat pozor. Mne zatial nevadi ziadne jedlo ani pitie, vcera mi prvykrat prislo tak fajne zle z gulasa. Inak zatial ok.

nivea777
21. aug 2016

@pininka
@nikolienko ja neznasam zvracanie a preto papam malinke a radsej castejsie..vyhybam sa mastnym tazkym jedlam..teraz pijem limetkovu mineralku