Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
baby ahojte, pisem sem lebo uz neviem co mam robit. Od raana ma neustale picha pod prsiami, vzdy ked sa nadychnem a je to dost bolestive. Je to ta oblast pod prsiami na pravej strane pod rebrami... neviete mi porsdit co to moze byt?☹
@nivea777 tiez to neznasam, teraz mi ide najviac na chut akurat tak ovocie, polievky a parky 😀 minule mama robila cuketove placky a prisla ku mne ci si nedam, no len som ich zbadala a zacitila a uz som myslela ze budu spritny.. a to cuketove placky uplne milujem
@nikolienko
@dominini moze to byt chrbtica.. ja som take este nemala... u mna sa prejavuje chrbtica bolestou pri srdci a takym pichnutim ze sa neviem ani nadychnut.. mavam to dlho kedze dost casu sedim
@martuliiik presne moj Problem!!posledny tyzden to uz trva kazdu noc som okolo 03- 04 hore. Niekedy trva aj hodinku-dve kym znovu zaspim. A potom rano taka rozbita do prace ☹ V prvom tehu som toto mala az ku koncu.
Sranda ake su tie tehotenstva rozdielne, kym pri minulom som normalne stala pri ujovi ked fajcil,co mi to tak vonalo,teraz si pri mne zapalila sesterka a skoro som ju o...
@atenna už som si začínala myslieť že som divná... Máš na to niečo vymyslené, aby si lepšie zaspala? Hej, v práci to je potom určite náročné, uvidím ako to budem zvládať tento týždeň, lebo mne to začalo až vo štvrtok, takže v práci som ešte ako tak vladala...
@martuliiik noo ani niee...jedina vyhoda ze chodim do prace az na deviatu..tak velakrat potom ked sa mi podari zaspat az o 06tej, tak spim do 07:30... a chodievam teraz trosku skor spavat, nech rano nie som uplne nevyspata..
Ahojte baby práve som sa vrátila od lekára, aktuálne som 6tt+3 a už bolo vidiet aktivitu srdiečka, zatiaľ všetko ok , objednal ma na kontrolu o 2 týždne.
@adkabo supeeeeeeeeeeer
Dievčatá, v rodine ste to už povedali? My sa chystáme to povedať po prvom vyšetrení lekára, ale mám pocit, že to všetci v rodine vedia. Tie narážky sa nedajú inak interpretovať. Ale nechápem, ako to vedia.
@kachita mojim rodicom sme to povedali asi 1-2tyzdne potom co som to zistila, byvame vedla seba a ked sme tam prisli tak mi stale ponukali vino alebo radlera.. tak manzel nevydrzal a vykvakal to neplanove... svokrovcom sme to povedali minuly tyzden 🙂 ano asi skoro ale nedalo sa uz nic robit 😀
Ahojte,tak mam to potvrdene doktorom, babo je uhniezdene,zatial len machulka, nablizsia kontrola 14.9, tehu knizku mi este nedali. Ja som to povedala len segre a kamaratom,mojej mame to poviem az po tretom mesiaci,lebo ona zial nema pochopenie pre viacdetne rodiny. Ale deti sa velmi tesia,vcera mi gratulovali na meniny a ze nech ma babatko poslucha
Baby tak zajtra idem k dokymu .... som zvedava

Ja zasa zaludok stale ako na vode, uz som len cakala, kedy budem zvracat, darilo sa mi to zakazdym rozdychat, no dnes rano sa nepodarilo, pri prvej som sa prevracala az do cca 25 tyzdna, dufam, ze tu to bude menej,