icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

ivuss01
21. aug 2016

Ja zasa zaludok stale ako na vode, uz som len cakala, kedy budem zvracat, darilo sa mi to zakazdym rozdychat, no dnes rano sa nepodarilo, pri prvej som sa prevracala az do cca 25 tyzdna, dufam, ze tu to bude menej,

pininka
21. aug 2016

@nivea777 ja uz mam skusenost,ze nesmiem ostat hladna,ale dnes uz to zacalo,asi preto,ze zacinam 6tt,je mi riadne blbo.

dominini
21. aug 2016

baby ahojte, pisem sem lebo uz neviem co mam robit. Od raana ma neustale picha pod prsiami, vzdy ked sa nadychnem a je to dost bolestive. Je to ta oblast pod prsiami na pravej strane pod rebrami... neviete mi porsdit co to moze byt?☹

kachita
21. aug 2016

@dominini moze to byt z chrbtice, tehotenstvom sa posuva a ak si tam mala blokadu, moze ti to tam strielat

nikolienko
21. aug 2016

@nivea777 tiez to neznasam, teraz mi ide najviac na chut akurat tak ovocie, polievky a parky 😀 minule mama robila cuketove placky a prisla ku mne ci si nedam, no len som ich zbadala a zacitila a uz som myslela ze budu spritny.. a to cuketove placky uplne milujem

nikolienko
21. aug 2016

@dominini mna tak minule pichalo pod lavym prsom a tiez to pripisujem chrbtici, asi som nejak zle spala alebo lezala alebo je to aj tehu ako vravi @kachita

nivea777
21. aug 2016

@nikolienko
@dominini moze to byt chrbtica.. ja som take este nemala... u mna sa prejavuje chrbtica bolestou pri srdci a takym pichnutim ze sa neviem ani nadychnut.. mavam to dlho kedze dost casu sedim

atenna
21. aug 2016

@martuliiik presne moj Problem!!posledny tyzden to uz trva kazdu noc som okolo 03- 04 hore. Niekedy trva aj hodinku-dve kym znovu zaspim. A potom rano taka rozbita do prace ☹ V prvom tehu som toto mala az ku koncu.

pininka
21. aug 2016

Sranda ake su tie tehotenstva rozdielne, kym pri minulom som normalne stala pri ujovi ked fajcil,co mi to tak vonalo,teraz si pri mne zapalila sesterka a skoro som ju o...

martuliiik
21. aug 2016

@atenna už som si začínala myslieť že som divná... Máš na to niečo vymyslené, aby si lepšie zaspala? Hej, v práci to je potom určite náročné, uvidím ako to budem zvládať tento týždeň, lebo mne to začalo až vo štvrtok, takže v práci som ešte ako tak vladala...

atenna
21. aug 2016

@martuliiik noo ani niee...jedina vyhoda ze chodim do prace az na deviatu..tak velakrat potom ked sa mi podari zaspat az o 06tej, tak spim do 07:30... a chodievam teraz trosku skor spavat, nech rano nie som uplne nevyspata..

pininka
21. aug 2016

@atenna ja mam to iste a vstavam o pol siestej, som zvedava ako to tento tyzden potiahnem,nastastie v utorok idem na alergo,tak aspon o hodinku viac spanku.

maja2517
22. aug 2016

@dominini ahoj, tiež si myslím že to pichanie pod prsiami je z chrbtice, ako fyzioterapeutka riešim veľa takých prípadov keď "pichá" a vždy sú to blokády v hrudnej chrbtici...

adkabo
22. aug 2016

Ahojte baby práve som sa vrátila od lekára, aktuálne som 6tt+3 a už bolo vidiet aktivitu srdiečka, zatiaľ všetko ok , objednal ma na kontrolu o 2 týždne.

kvetakinderko
22. aug 2016

@adkabo supeeeeeeeeeeer

36evina36
22. aug 2016

@adkabo gratulujem

kachita
22. aug 2016

Dievčatá, v rodine ste to už povedali? My sa chystáme to povedať po prvom vyšetrení lekára, ale mám pocit, že to všetci v rodine vedia. Tie narážky sa nedajú inak interpretovať. Ale nechápem, ako to vedia.

maja2517
22. aug 2016

@kachita my sme to ešte nepovedali rodine, a ani ešte nechceme. chceme to spojit s kolaudáciu domčeka niekedy v oktobri-novembri, len sa bojim že už to bude na mne vidno :D

nikolienko
22. aug 2016

@kachita mojim rodicom sme to povedali asi 1-2tyzdne potom co som to zistila, byvame vedla seba a ked sme tam prisli tak mi stale ponukali vino alebo radlera.. tak manzel nevydrzal a vykvakal to neplanove... svokrovcom sme to povedali minuly tyzden 🙂 ano asi skoro ale nedalo sa uz nic robit 😀

pininka
22. aug 2016

Ahojte,tak mam to potvrdene doktorom, babo je uhniezdene,zatial len machulka, nablizsia kontrola 14.9, tehu knizku mi este nedali. Ja som to povedala len segre a kamaratom,mojej mame to poviem az po tretom mesiaci,lebo ona zial nema pochopenie pre viacdetne rodiny. Ale deti sa velmi tesia,vcera mi gratulovali na meniny a ze nech ma babatko poslucha

dominini
22. aug 2016

Baby tak zajtra idem k dokymu .... som zvedava

zabka12
22. aug 2016

@dominini aj ja idem zajtra ;) dufam, že mi aspon potvrdi, ze je tam kde ma byt ;)

dominini
22. aug 2016

@zabka12 aj ja v to dufam. Drzim ti palce !

zabka12
22. aug 2016

@dominini podobne , drzme si spolu ;)

dominini
22. aug 2016

@zabka12 dakujem🙂 dame si zajtra vediet 🙂

extempore
23. aug 2016

@dominini ahoj, ja som bola dnes u lekárky 😊 potvrdila tehotenstvo, videla machuľku na sone a kázala mi prísť 7.9 na ďaľšie sono kvôli potvrdeniu akcie srdiečka. Ty si ako dopadla?

dominini
23. aug 2016

@extempore Ahooj, presne tak isto ako ty 🙂 Gestacny vak videla, aj taky zltok ( pomenoval to tak, myslim ze je to zarodok ) a povedal ze vsetko je v poriadku, a 7.9 mam prist na kontrolu a ak bude akcia srdiecka da mi tehotensku knizku 🙂

nivea777
23. aug 2016

@dominini
@extempore tak gratulujem baby.. a trochu zavidim,ze idete tak skoro.ale nie v zlom... mna to cakanie ubija :/

dominini
23. aug 2016

@nivea777 aj mna to cakanie zabija kedze mam problemy zo stitnou, cakam na vydledky a kazdy den je utrpenie ☹ bojim sa ci bude malinke v pohode ☹ ☹ ty ides kedy??

extempore
23. aug 2016

@dominini aj mne povedala, že keď bude srdiečko dá mi teh. knižku 😊 sme ako cez kopirak 😃