Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Dievcata, vy ked sa zaklonite, tiez vas boli hore brucho pod rebrami/prsiami? Ja som este do minuleho tyzdna cvicievala jogu ale brucho ma postupne prestalo pustat, tak neviem ci som si pruh urobila ci co
@misiaknunu moze byt aj to,ze tvoje telo zacalo zadrziavat trocha viac vody, ale ked mas uz teraz opuchnute nohy,treba viac oddychovat a castejsie si ich vykladat. Mne puchli az ku koncu tehu, teraz zatial nic, len mi dnes bolo hrozne zle a vratili sa mi zavraty,takze neviem ci neskoncim opat vypisana.
@pininka aj mne sa cez deň strašne točí hlava a to som úplne na začiatku tehu. Aj pijem dosť vody a pravidelne jem, dokonca si meriavam tlak lebo cez víkend mi strašne busilo srdce, ale neviem zistiť z čoho. Asi musím len vydržať. Teba minule vypísali kvôli zavratom?
@martuliiik ja som v predoslej robote prevazne stala a nebola velmi moznost si sadnut,tak mi doki povedala,ze by bolo lepsie ostat doma,aj kvoli tomu,ze som predtym potratila. Teraz mam ale novu doktorku,tak neviem ako to bude,lenze teraz robim v skolke,tam su zasa dookola chore deticky a pod,navyse v zime je tam dost chladno,tak uvidim ako sa budem citit.
Ahojte baby, viem ze je to skoro, ale nevykuklo vam niektorej uz brusko ?🙂
@yanka88 ok, ja som urcite max. v 6tt kedze mam nepravidelne a brutaaalne dlhe aj 40dnove cykly takze dost tazke zistit, ze v ktorom som tyzdni nakolko moj cyklus je nevyspytatelny :D a tiez ten termin porodu sa mi urcite posunie min. o tyzden dopredu . No ved to vsetko uvidim koncom septembra tak som zvedava a uz neh to je 😀 drzim palce
@dominini podľa mňa sú v tomto štádiu vykukajuce skôr črevá kvôli plynom 😀
@dominini aj ja uz mam male pupendo 😀
@martuliiik u mna to creva nie su nafuknuta nie som ale jasne 😀 mimi je este malicke a nam uz rastu pupky 😀 ja by som to nazvala "ako si mimi rozsiruje svoj zivotny priestor" jednoducho uz je mu garzonka primala tak zacina rekonstruovat na 1,5-2izb byt :-P 😀 a v 40tt uz bude mat haciendu s 50izbami 😀
Baby mne je tak zle...sef sedi za mnou v druhej kancelarii, este o nicom nevie, nooo dufam ze sa tu dneska nepovraciam... 😀 Este by bolo skoro mu to oznamovat a duplom takymto sposobom...
Ahojte kočky včera kontrola 8+1tt srdiečko bije 13mm ďalšia kontrola 09.09. a už aj prvé odbery
Ani vy nemozete do seba skoro nic dostať jest? Ja sa najem doobeda a potom mi nejako nic nejde na chut... Dokonca ani cokolada co milujem...
Baby,mne je dnes strasne, od rana migrena jak das, v kuse ma napina, takto zle mi nebolo ani v jednom tehotenstve,mozno to ozaj nakoniec bude baba. Ako to dnes prezijem,netusim.
Divcata mate v tlfone aj nejaku tehu appku, ze len kuknem a viem v ktorom tt som?
Ahojte, som v 6t4d.na kontrole u dr som bola 1x presne pred tyzdnom iba ma vysetrila a z krvi potvrdila tehu.dalsie odbery mam 2.9, prve sono 6.9. Uz sa neviem dockat ;). Nevolno mi je tak ako pisete viacere nesmiem ostat hladna a nemam chut nic jest.dnes mam ale zvlastne bolesti sem tam neviem to opisat inak ako boli ma "maternica"?akoby mi tam vnutri nieco zavadzalo :/ najma ked si sadam to citim.myslite ze to je normalne?

@bandr ahoj, aj ja mam termin 7.4., ale uz sme mali srdiecko, som 7tt+4, na dalsie sono a odbery az 20.9., takze rovnako sme na tom, ziadny strach.