icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

yanka88
23. aug 2016

@bandr ahoj, aj ja mam termin 7.4., ale uz sme mali srdiecko, som 7tt+4, na dalsie sono a odbery az 20.9., takze rovnako sme na tom, ziadny strach.

kachita
23. aug 2016

Dievcata, vy ked sa zaklonite, tiez vas boli hore brucho pod rebrami/prsiami? Ja som este do minuleho tyzdna cvicievala jogu ale brucho ma postupne prestalo pustat, tak neviem ci som si pruh urobila ci co

pininka
23. aug 2016

@misiaknunu moze byt aj to,ze tvoje telo zacalo zadrziavat trocha viac vody, ale ked mas uz teraz opuchnute nohy,treba viac oddychovat a castejsie si ich vykladat. Mne puchli az ku koncu tehu, teraz zatial nic, len mi dnes bolo hrozne zle a vratili sa mi zavraty,takze neviem ci neskoncim opat vypisana.

martuliiik
23. aug 2016

@pininka aj mne sa cez deň strašne točí hlava a to som úplne na začiatku tehu. Aj pijem dosť vody a pravidelne jem, dokonca si meriavam tlak lebo cez víkend mi strašne busilo srdce, ale neviem zistiť z čoho. Asi musím len vydržať. Teba minule vypísali kvôli zavratom?

pininka
24. aug 2016

@martuliiik ja som v predoslej robote prevazne stala a nebola velmi moznost si sadnut,tak mi doki povedala,ze by bolo lepsie ostat doma,aj kvoli tomu,ze som predtym potratila. Teraz mam ale novu doktorku,tak neviem ako to bude,lenze teraz robim v skolke,tam su zasa dookola chore deticky a pod,navyse v zime je tam dost chladno,tak uvidim ako sa budem citit.

dominini
24. aug 2016

Ahojte baby, viem ze je to skoro, ale nevykuklo vam niektorej uz brusko ?🙂

nivea777
24. aug 2016

@dominini noja mam brucho uz od svojich 15 rokov :D moja slaninka..poslem ti foto do IP

bandr
24. aug 2016

@yanka88 ok, ja som urcite max. v 6tt kedze mam nepravidelne a brutaaalne dlhe aj 40dnove cykly takze dost tazke zistit, ze v ktorom som tyzdni nakolko moj cyklus je nevyspytatelny :D a tiez ten termin porodu sa mi urcite posunie min. o tyzden dopredu . No ved to vsetko uvidim koncom septembra tak som zvedava a uz neh to je 😀 drzim palce

maja2517
24. aug 2016

@dominini mne už áno, mávala som ploche brucho a už mi vyskočil taký malý kopček :D

martuliiik
24. aug 2016

@dominini podľa mňa sú v tomto štádiu vykukajuce skôr črevá kvôli plynom 😀

nikolienko
24. aug 2016

@dominini aj ja uz mam male pupendo 😀

nikolienko
24. aug 2016

@martuliiik u mna to creva nie su nafuknuta nie som ale jasne 😀 mimi je este malicke a nam uz rastu pupky 😀 ja by som to nazvala "ako si mimi rozsiruje svoj zivotny priestor" jednoducho uz je mu garzonka primala tak zacina rekonstruovat na 1,5-2izb byt :-P 😀 a v 40tt uz bude mat haciendu s 50izbami 😀

dominini
24. aug 2016

@maja2517 aj ja som mala také rovné brucho a včera večer mi totalne vyskočilo a pritom som jedla len ráno... 🙂

dominini
24. aug 2016

@nivea777 pošli aj ja ti pošlem 🙂

nivea777
24. aug 2016

@dominini musim sa cvaknut..som v praci..ale kludne posli ak mas

atenna
24. aug 2016

Baby mne je tak zle...sef sedi za mnou v druhej kancelarii, este o nicom nevie, nooo dufam ze sa tu dneska nepovraciam... 😀 Este by bolo skoro mu to oznamovat a duplom takymto sposobom...

matulindaaa
24. aug 2016

Ahojte kočky včera kontrola 8+1tt srdiečko bije 13mm ďalšia kontrola 09.09. a už aj prvé odbery

anicka245
24. aug 2016

Ani vy nemozete do seba skoro nic dostať jest? Ja sa najem doobeda a potom mi nejako nic nejde na chut... Dokonca ani cokolada co milujem...

atenna
24. aug 2016

@anicka245 coze? to aj ja by som to tak chcela mat! mne je dobre len ked jem, alebo tak hodinu po jedle max...akonahle je zaludok co len trosku prazdnejsi, hned mam to pocit na zvracanie....takze len zajedam stale... 😀

36evina36
24. aug 2016

@atenna to sme natom podobne ani ja nemozem ostat hladna 🙂 furt niečo tlacim

pininka
24. aug 2016

Baby,mne je dnes strasne, od rana migrena jak das, v kuse ma napina, takto zle mi nebolo ani v jednom tehotenstve,mozno to ozaj nakoniec bude baba. Ako to dnes prezijem,netusim.

dadada8388
autor
24. aug 2016

@atenna
@36evina36 baby ja som na tom uplne rovnako 😀

dejna20
24. aug 2016

Divcata mate v tlfone aj nejaku tehu appku, ze len kuknem a viem v ktorom tt som?

nivea777
24. aug 2016

@dejna20 ja mam menstruacny kalendar a zapnuty mod "som tehotna"

dejna20
24. aug 2016

@nivea777 to mam aj ja taky nejaky ale len na zaciatku vidim ze nappr 4+6 ale ked to otvorim tk nie tk uz mam ze 34dc a mam to tam az do 270dc 😂😂😂

nivea777
24. aug 2016

@dejna20 este mam nutrimimi..je tam pisane o babatku a o strave,co odporucaju v dany tyzden

dejna20
24. aug 2016

@nivea777 ja hladam nieco ze kliknem napr na vianoce a uvidim ktory tt som. Ze neratalo by to dc ale ukazovalo normal kalendar s boalo by tam 20+3 a tak

nivea777
24. aug 2016

@dejna20 nato mam stranku,aplikaciu taku som nenasla ani nehladala po pravde

nikolienko
24. aug 2016

@nivea777
@dejna20 tiez mam len ten menstruacny kde mam zaskrtnute ze som tehotna tam mi hned po otvoreni ukaze v ktorom tyzdni a dni prave som a rovnako nutrimimi 🙂 po inom som nepatrala

77kraska
24. aug 2016

Ahojte, som v 6t4d.na kontrole u dr som bola 1x presne pred tyzdnom iba ma vysetrila a z krvi potvrdila tehu.dalsie odbery mam 2.9, prve sono 6.9. Uz sa neviem dockat ;). Nevolno mi je tak ako pisete viacere nesmiem ostat hladna a nemam chut nic jest.dnes mam ale zvlastne bolesti sem tam neviem to opisat inak ako boli ma "maternica"?akoby mi tam vnutri nieco zavadzalo :/ najma ked si sadam to citim.myslite ze to je normalne?