Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@lambrett ja este cakam neho..zobral nejakeho znameho a pijdem asi znovu dnu,chce mi spravit este jeden zub,vybrat nerv a musi mi pichnut aj injekciu..citala som,ze je lepsie pichnut injekciu ako sa trapit..dokonca mi povedal,ze tento rok mi asi aj spravi tie zuby,idem si dat 10 keramickych..netreba mat strach
@dominini
@lambrett ja som uz nasla sukromnu, aj som pisala moderatorke ale nic ziadna odozva https://www.modrykonik.sk/group/8567/detail/
@dadada8388 v tej skupinke som 🙂 mne stačilo len kliknúť na tlačítko Vstúpiť do skupiny 🙂
@dominini ale mne take tlacidlo nezobrazuje..asi to tu este neviem ovladat :D
Baby co sa týka tých zubov..naozaj je lepšie dat si ich spravit, ja som pri prvom tehotenstve odmietla osetrenie hoci som mala veľa kazov, proste bála som sa strašne a bola som precitlivena a doplatila som na to po porode som dostala taký zápal, ze trhanie toho zuba bolo horšie ako porod, ja idem koncom septembra k zubarke a dam si spravit vsetko co treba, mne sa počas prvého tehotenstva veľmi pokazili zuby, ale to bolo mojim zanedbanim...
Inak je tu aj nejaká zienka, ktorá neberie žiadne vitamíny ani kyselinu listovú? Pri prvom som brala nejaký doplnok asi týždeň, ale ja mam z toho crevne problémy, ked vas citam az mam výčitky, ale ja tieto veci nemozem jest.. Jem veľa rajcin, ktoré vraj obsahujú najviac kyseliny listovej, tak dufam ze to bude stačiť...
Ahojte,pridavam sa k Vám, podľa kalkulačky som v 5tt+4dni,kedze sme sa dlhšie snažili tak som brala kys.list. aj pred tehotenstvom a beriem ju aj teraz ale myslím že dôležitejšie je keď sa papá zdravo, veľa zeleniny a ovocia
Baby a už priberáte?
@misiaknunu ja zatial ani gram,ale sama o sebe som dost tazka,tak hadam priberiem tak ako minule tehu a viac nie. Ale brucho mam pocit ze mam v kuse nafuknute,vyzera ako v piatom mesiaci
@pininka No lebo ja som mávala 48 kg. V rámci predmenštruačného syndromu som pribrala vždy na 50kg a spustením menzesu som to zas schudla na 48kg. A keďže menzes neprišiel, ostala som na 50kg. Ale dnes tam už je 51kg... A nejak sa neprejedám, keďže za deň zjem možno dve žemle. Len som pridala viac zeleniny. Sladké tiež moc nie. Ja mám skôr pocit, že asi opúcham. Lebo, keď dám dole ponožky, tak tam mám na nohách riadne odtlačky od ponožiek. Čo mi príde, že sa asi zavodňujem moc a preto tá váha. Myslíte, že je nejaký čaj na odvodnenie pre tehotné?
Tak ja som dnes presne 5tt a doktorka povedala, že nález zodpovedá týždňu : vysoká maternica a malinký gestačný vačok, ale bol tam.... najbližšie sono 13.9.... predpísala mi dajaký progesteron na vkladanie, aby sme to vraj poistili, nakoľko sme sa dosť dlho snažili... 😉
Ahojte, tak aj ja sa pridavam k aprilovkam . Zatial termin 7.4.2017 ale dnes bolo vidno iba gestacny vak 😏 Najblizsi termin mam az v 12tt - t.j. koncom septembra. Nie je to neskoro ?
@misiaknunu u mna to je skor opak za prve tyzdne som schudla z 52kg na 49kg a to som vracala zatial asi 2x, tiez sa nejako vynimocne neprezieram ale ani nehladujem, dam si jogurt za hodinu jablko ale ine ovocie za 1-2hod tanier polievky, sem tam pecivo bud s tuniakom alebo syrokremom, kazdu chvilu mi ide na chut nieco ine.. ja som byvala dost na sladke ale teraz ako som tehu mi ide na chut hlavne mäso a v neskutocnom mnozstve ovocie 😀 a minule som sa v noci zobudila lebo som zaspala pri telke a v posteli sa mi nedalo dlho zaspat lebo mi zacalo vyhravat v bruchu 😀 tak prosim pekne o 1:30 som musela ist do chladnicky polasovat aspon jogurt 😀
@bandr ahoj 🙂 ja som bola u dokyho minuly piatok (v 6tt+0) a tiez ma dal az koncom septembra v 12tt, nebolo vidno srdiecko ?
Co sa tyka vitaminov a doplnkov nejem nic pytala som sa lekara povedal ze kym mam pestru stravu a nevraciam ze nemusim. Ze uvidi podla krvy ci mi nieco chyba
ja papam tu kyselinu listovu a asi preto babo tak narastlo.. lebo podla MS som bola 7+4 a podla sona 6+4 a to som si ista,ze sme ho tyzden po MS nezamiesali.. tusim az 2 tyzdne po to vychadza
ahojte. S malou dusickou sa ku Vam pridavam a dufam ze to s Vami aj dobojujem.
@nikolienko ee nebolo este vidno srdiecko. Tiez som asi 6tt. Neviem presne lebo mam dlhy a nepravidelny cyklus 😏 Ale vsetko chce cas
Ahojte..ja som bola dnes na sone a som 8tt1 den..srdiečko trepotalo
Baby, mna zasa trapi to spinenie, len teraz je trochu silnejsie ako obycajne, zajtra idem na kontrolu- planovanu. Dufam, ze bude vsetko v poriadku, zle mi riadne byva, tazko na zaludku cely den,

cafte baby. bola som vcera u mudr, som v 7tt, ale nebolo este vidno srdiecko :-/ o tyzden v utorom idem zas. brali mi aj veeela krvi. tak snad bude ok vsetko. nepamatam, kedy bolo vidiet srdiecko pri synovi. ja sa k zubarke chystam az po prvom trimestri, nakolko mam zo zubarov panicky strach a potrebujem injekciu na vsetko, tak terz radsej nejdem. pockam. no potom urcite ano. aj v prvom tehu som bola riadne na kontrolu v druhom aj v tretom trimestri. je to vraj potrebne podla zubarky, tak som sla 🙂 mne nasla vtedy aj kazy, ale hovorila, aby som ich dosla spravit az po porode...... a este mam otazku: nebude sukromna skupina aprilovky 2017? 🙂