icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
17. aug 2017

@dominini ja som mala aj hlboky akoze odpruzeny a teda tvrdsi kocik som nemala.

timusi
17. aug 2017

@dominini golfky mám len do auta, keď pôjdem so staršou do hudobnej a na nákup 🙂

mia407
17. aug 2017

nie..volakedy boli odpruzene kociky?nie..za par rokov bude dieta vo vzduchu sa nadnasat v kociku😂urcite je to zdravsie ako dieta ucit sedavat tak skoro a dvihat za ruky,kedze je chrbtica este slabucka..tam sa skorej robia chyby a vznikaju abnormalie ako ked par krat preveziem dieta v golfaci,co je od 0+.a v tych horucavach parada pre maleho😊 a maly je taky pevny a velky,ze sa mi uz ani nezmesti do kocika.

dominini
17. aug 2017

boli odpruzene 🙂 ale ja tu nehovorim o chrbtici ale o tom ako to s dietatom trase ked kociar nieje odpruzeny 🙂 ale hold, mne je to uplne jedno len som sa opytala ci vidim spravne 🙂

mia407
18. aug 2017

golface su robene tak aby mali automaticke tlmenie..a je to o chrbtici.a nie niekedy sa nevyrabali male sportiaky a golface s odpruzenim.a kociky??ako s tou strunkou?😊super.treba si citat ku kazdemu kociku vyhlasku,ktorou je schvaleny preco je od tolko a tolko mesiacov..

pininka
18. aug 2017

@mia407 suhlasim,nezijeme v roku x. Dnes su uplne ine kociky ako niekedy. Zaujimave ze sa so vsetkym chceme podobat na zapad a pritom tam bezne nosia deti od uplneho narodenia v sportovych kocikoch. Nasa mala napr spi aj v sportovom len na bruchu, preto som jej dala este jednu podlozku do kocika.

miirka25
18. aug 2017

Ahojte baby, v stredu som si robila digi test a ukázal mi 1-2 plus, ak to mám počítať ako?? tak 1tt alebo 2tt?? Myslíte, že už sa mám objednať k lekárovi? či ešte počkám?? mám 4dni do MS, ktorá teda dúfam, už nepríde 🙂 6 dni pred MS som robila dva testy jeden normálny a krásne dve čiarky a druhý ten digi..

Z prvého tehotenstva mám dvojičky, tak dúfam, že nebudú daľšie keď to tak krásne ukázalo // :D

mia407
18. aug 2017

@miirka25 gratulujem😊

pininka
18. aug 2017

@miirka25 jeeej,super, gratulujem

nika14121
2. sep 2017

anamaria84
3. sep 2017

@pininka ahojte dlhsie som tu nebola, moj maly je tiez veliky, ma 4 mesiace a cez 8kg, ale ta hlboka vanicka je pre neho este ok, mame bugaboo cameleon, u svagrinej sa uz napriklad tiez nezmesti do hlbokej, teda je mu tesna..tak mozno je to aj tym aky m kto kocik..co sa tyka pretocenia na brucho, zacal to robit sam bez pomoci uz asi 3 tt dozadu a vydrzi dost dlho, smeje sa, obzera 🙂 babulky a kedy zacnete s prikrmovanim? on je uz taky velky, uz ma 2nasobok porodnej vahy aj daco, som citala ze vtedy treba ale nie je to skoro? ma 4mesiace a 2 tyzdne...moj maly nie je kojeny, sme na umelej vyzive...dakujem

pininka
3. sep 2017

@anamaria84 moja je kojena,ale uz jej davam aj prikrmy, davala som tak aj chlapcom. Pomalicky, kazdy druhy,treti den. Zboznuje ryzovo-kukuricnu kasu, doslova mi ide aj lyzicu zjest. Ovocna vyziva jej velmi zatial nejde, skor zelenina. Vo srvrtok sme boli na poradni,tak az tolko nepribrala, som myslela ze bude uz mat cez 7kg, ale nie, pribrala okolo 600g. ale doktorka ju chvalila,ze je neskutocne pevna, prelezie uz cez celu postel, budem musiet porozmyslat nad zabranami.

timusi
3. sep 2017

@anamaria84 malá bude mať 6teho 5mes, Už 2 týždne papá na obed zeleninu: zemiak, cuketu, mrkvu- zo záhradky, brokolicu a na olovrant sem tam jablko 🙂 Večer dávam kašu - ryžovú alebo mliečnu s banánom. Je na UM a v noci ešte aj kojím.

anamaria84
5. sep 2017

@timusi @pininka no tak to ja som riadne teda pozadu!!! ja ze este netreba ze je skoro 😣 vsade som citala ze od 6tich mesiacov...a kedy zacnete davat do prikrmov aj lepok (teda obilne kasicky a pod.) ja som celiaticka a nazory sa v tomto tiez roznia ze kedy zacat aby bola co najmensia pravdepodobnost vzniku alergie na lepok. dakujem za rady

nivea777
5. sep 2017

@anamaria84 papa od 4.mesiaca,uz papa aj masko..ja idem zelenina/maso,zltok/ovocie/kaše

pininka
5. sep 2017

@anamaria84 mojej davam hlavme zeleninu a asi dvakrat uz aj masko. Kasu davam stale tu istu, zatial ryzovu, ta jej velmi chuti. Doktorka mi vravela ze piaty mesiac je to okno antialergicke,kde by sa mal zacat pridavat aj lepok. Takze asi tak zacnem. Z ovocia jej davam len banan,naskrabem ho na lyzicku, lebo ona rozmixovane na uplnu kasicku nechce.

jollinka22
6. sep 2017

@anamaria84 aj nas je velky 25.9 bude mat 5 mesiacov a ma cez 9 kg a dłhy je ako špageta 😂 Plne kojim Zatial mu to staci 🤗

jollinka22
6. sep 2017

V podstate ja som citala ze Ked su miminka na UM Tak skór zacnu prikrnovat a Ked plne kojene tak v tom 6 mesiaci @anamaria84

jollinka22
6. sep 2017
dominini
6. sep 2017

@anamaria84 ahoj ja som zacala prikrmovat hned ako ukoncil 4 mesiac 🙂

scales
10. sep 2017

@jollinka22 kde ste kupili tu podlozku prosim?

anamaria84
11. sep 2017

@jollinka ano aj ja som sa tak docitala...uz sme zacali s mrkvickou, ale moc mu to nebere 😖 co sa tyka lepku tak vsade pisu inak aj kazdy doktor povie inak, to je zufale...niekto hovori ze do roka by sa vobec nemal podavat lepok aby bolo riziko vzniku celiakie co najmensie...

nivea777
11. sep 2017

@anamaria84 praveze ked das neskoro lepok tak zvysujes pravdepodobnost celiakie..ideal je zaviesť lepok v imunologickom okne

jollinka22
11. sep 2017

@scales na ebay 🙂

adia11
13. sep 2017

mali vase detickypo ockovani hrcu v mieste vpichu prosim? po prvom sme nemali bic a teraz to ma take tvrde,neviem ci to riesit ci nie

scales
13. sep 2017

@adia11 to sa vstrebe same

pininka
13. sep 2017

@adia11 to je normalne, asi ho troska blbsie pichla. Moji chlapci to mali stale, mala zatial ani raz.

anamaria84
25. sep 2017

dievcata aku mate autosedacku? maly ma uz pomaly 9kg a tak uvazujeme ktoru ahtosedacku v kategorri od 9-18kg...vela cestujeme a aj na dlhsie trasy takze by sme chceli nejaku naozaj osvedcenu. mate skusenost ci este neriesite?

pininka
25. sep 2017

@anamaria84 my mame este po starsom synovi,tiez predpokladam ze tak v novembri ju uz pouzijeme,lebo hlavne kvoli obleceniu uz do vajicka isto nevojde.

nivea777
25. sep 2017

@anamaria84 ak chces vacsiu sedacku tak jedine 0-18.. 9-18 kupit nemozes.teda mozes ale pouzivat ju mozes az od roka kedze su to sedacky v smere jazdy a pre deticky do roka je velmi nebezpecne tak sediet