Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby dnes som bola u doktora lebo som zacala trochu spinit a videl iba prazdny vacok bez plodu, poslal ma zajtra do nemocnice na kyret, ale neviem ci mam ist ci este pockat😐
Bola som pred dvomi tyzdnami, mala som ist buduci pondelok ale isla som kvoli tomu spineniu. Poslednu ms som mala asi 15.7. ale neviem presne preto ani neviem presne tt. Podla usg 6+6
Baby dnes sa dve trubky bavili u nas na predajni "ze musim vynenit solarko tam kde som chodila pred letom na mna tak divne pozerali " a ja som divno pozerala tiez dotyčná slecna bola asi v osmom mesiaci podla brucha
Baby, ako casto sa pocas tehotenstva bezproblemoveho robi sono? Moja dr ma len pri prvej navsteve v 5tt vysetrila a na sono ma objednala az v 9tom tyzdni,ze aj to je este skoro. Ja odratavam dni,to je hrozne ked neviem ci je vsetko ok.
To nemusis to si zeny plati a same 🙂 inak povedane je to dobrovolne 🙂
@galixx cosi, ja osobne by som isto este pockala a sla za inym mudr. ved mozno je to otazka len par dni a bude srdiecko, preco sa tak ponahlat?aspon je to moj nazor, ja by som nesla. nam sa ukazalo srdiecko v prvom tehu aj teraz az v 8tt, v 7tt nebolo nic vidiet este...myslim srdiecko....drzim palce!
Ahojte,chcem sa spýtať mala niektora z vás poslednú mrchu 5.7 ? Ak áno kedy bolo už vidno srdiecko. Mam 32 dňový cyklus a doktorka pred týždňom videla len embryo žiadne srdiečko a teda netvarila sa nadsene:( idem znovu v pondelok brala mi aj krv. Och bojím ze bude znovu ten zlý scenar;(
Ja mala poslednu 4.7 ale mam ju nepravidelnu 25-37 dni a srdiecko bolo vidno v 6 tyzdni
@mimka585 Ja som mala PM 7.7., cyklus mam 28-35 dnovi A oplodneniu muselo prist az po 24.7.
Na kontrole som bola 26.8 a bolo vidiet iba gestacny a zltkovy vak. Objednala ma az na 9.9 ci bude vsetko ok.
Ale poviem Ti pravdu Ja to u seba tiez nevidim ruzovo, nakolko vravela ze mam zvacseny zltkovy vak a od 28 DC nonstop spinim.

Ahojte..je tu ešte podobná skupina aprílovky 2017?