Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@tutu_1 ak mas chut kupovat tak kupuj, ja som nasla pri prvom tehu jedalensku stolicku ktoru som stale chcela zlacnelu z 200€ na 70€ a to som bola v 7tt no ale nekup za take prachy... 😀 a uz by sme skoro mali doma surodenecky kocik kedze bol presne ten co som chcela v akcii, za naozaj super cenu a este vravim muzovi ze skoda ze nie som tehotna lebo by som hned kupila a za tri dni pozitivny tehu test ale akcia na kocik uz nebola... 😀 skoda... 😀
Včera večer ma pár krát bolestivo pichlo v brušku na jednej strane a dnes ma tá strana priebežne pobolieva. U Dr.Som ešte nebola, lebo ako som mala pozitívny test tak som tam volala a objednal má až na 12.9. Inak mi je tak klasicky tehu. Únava, nevoľnosti, občas trošku závraty, ale žiadne špinenie. Nemáte skúsenosť čo to môže byť? Mam sa obávať?
@martuliiik pichanie je znak toho ze sa ti roztahuje maternica, a ostatne priznaky su bezne priznaky tehu 🙂
@dominini vďaka. Ja som vedela že môj muž iba panikári, keď nás začal chystať na pohotovosť 😀 len som mu to nevedela nejako rozumne vysvetliť a podložiť argumentmi. Ďakujem 😉
@martuliiik este ta v oblasti podbruska bude pichat...to je normalne takze ziadne obavy.. 🙂 ja sa chystam priebezne k dr tiez asi toho 12.9.. 😉
@puffu ďakujem za upokojenie. Myslím že mužovi večer spadne kameň zo srdca keď mu poviem že je to bežné. Je taký strašne ustráchaný, že mi to príde občas až do smiechu, ale vážim si to ako prejav lásky. Takže zatiaľ dve čakajúce 10 dní, možno sa niekto pridá 😉 už nech je aspoň o týždeň viac...
@martuliiik ja az 21 ale to uz bude prva poradna v 12 tom tyzdni
@martuliiik ja idem teraz v utorok a budem v 7+4 tt.. 🙂 cize na velku prehladku si pockam este 4 tyzdne ...
Moj muž dnes našiel zabaleny cumlik 0-3mesiace, ruzovej farby, mala som ho odlozeny, ani neviem prečo, syn cumlik nechcel a ružový by som mu ani nedala... Pozeram dátum expiracie a ze 07/2017 😀 no ak to bude dievcatko tak prvú vec pre ňu mam 🙂 teda len ak nebude taká fajnovka ako jej bracek 🙂 beriem to ako znamenie... Pamatam si, ze dávnejšie mi aj veštica povedala, ze budeme mat este jedno dieťa a mala by to byt baba 🙂
Ja dnes kupila tiez prvu vec a to zupan do porodnice pre seba 🙂 tak mi neak padol do oka a ziadny nemam
@martuliiik moj lekar uz neojednava.. 😠 tak som muzovi strelila datum 12.9 nech si vyberie dovolenku,bude to takmer mesiac po tom co sme zistili ze cakame druhe mimi tak snad uz bude vsetko pekne vidiet a nebudem tam musiet chodit o tyzden neskor, dnes som 7+5 tak verim ze je vsetko v najlepsom poriadku..
muzi podla mna prezivaju tehoenstvo viac ako zeny, o porode ani nehovorim...je to urcite aj tym ze sa boja o zenu, dieta, vidia ako sa trapi a nemozu nic spravit iba byt tam, podla mna to musi byt strasna bezmocnost...ja som na to nikdy tak nepozerala az ked som videla muza pri porode, on sa chudak strasne bal
Bozinku baby nestraste ma u mna to bude prve a vobec netusim co vsetkobtreba kupit
@tutu_1 my budeme mat deti priblizne v podobnom obdobi a ani nie s rocnym rozdielom, takze ak bude chlapec tak nekupujem vobec nic, plno veci ani nevynosil a ak bude dievca tak nakupim nejake vecicky a este jednu postielku nam bude treba a surodenecky kocik takze ja sa ani pri nakupoch nejako rozbijat nebudem, skoda... 😀
@36evina36 ja musim vsetko na novo kupit nic mi nezostalo po malom to preto taky rozpocet. Este tam mam zapocitane latkove plienky take tie moderne to je hned 500 €. No a kocik to je na kazdej mamine co vyberie ja by som chcela gesslein. Ale to len ak budem moct robit do konca tehu 😉
@nivea777 co nech na to poviem 😀 Pri prvom sme vsetko podostavali. Teraz ked budem mat peniaze by som si chcela dopriat. Trebars aj kreslo s podnozkou na ktore sa divam cca 2roky 😀
A kocik chcem konkretny, primarne je to sportak takze jazdne vlastnosti su dobre. Treba vsak kupit vloznu tasku adaptery na autosedacku a autosedacku ale dost zalezi od toho ci ma dr vypise alebo budem robit.

Baby ja mam obrovsku dilemu, opytam sa muza co on na to. On je z nas ten racionalnejsi 😀