Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby co to mate vojakov ?
@36evina36 ja mam vojaka, uz 12 rokov je odveleny mimo bydliska, prakticky sama som vychovala dve deti, tak zvladnem aj to tretie hadam. Ked je doma velmi mi pomaha,detom sa venuje, ale nikto mi nevrati ten cas co som nevedela kde skor skocit,jedno chore, druhe revalo na raty a ja len dve ruky a nemal mi kto pomoct s nicim. Celu noc sme nespali a rano davaj varit, pratat, prat, cez zimu nanosit si drevi, zakurit v krbe. Joj radsej na to ani nemyslim.
Tak to som rada ze ten moj je furt pri mne doma hoci zas financne nic moc
Ja uz by som vztah na dialku nedala moje osobne zle skusenosti. Nehovorim ze su chlapy rovnaky len mne v hlave zostal blok
Ja k vam asi tiez patrim, ale este som nebola u dr, tak sa zapajam len opatrne 😜
Mne moj dokror pri prvom povedal, ze mozem vsetko okrem alkoholu a cig samozrejme. Nefajcim, takze som len vinko zrusila. Kavu som pila troska po 3 mes, lebo dovtedy mi z nej bolo zle. Zrusila som este tatarak (surove maso) a este by som aj sushi, kebyze to lubim, ale nelubim.
Plesn syry trocha som jedla aj bryndzu aj majonezu, tatarku, ale vsetko z obchodu cerstve a pasterizovane. Tam ide o nebezpecenstvo listeriozy a to skor v nepasteriz veciach moze byt.
Farbimvlasy pravidelne, inak by som bola ako starenka, chodim na gellack a aj som sa teraz na dovolenke opalovala, aj kedbrucho som si sem tam zakryvala. Mam pocit, ze malicka je dobre uchytena, tak som zvedava, co povie doktor 😀 zajtra volam, ze kedy mam prist.
Ja som sa rozhodla verit, ze to proste dobre dopadne 😀
Mozno je to malicky 😂😂😂 ale zatial ma pracovny nazov Linda 😍
@36evina36 @nivea777 tak baby ja som otehotnela v čase, ked sme sa presťahovali do úplne nového mesta. Prenajala som si priestor na podnikanie, že to rozbehnem. Čo však ten, kto niečo rozbieha a podniká v oblasti služieb vie, že začiatky sú ťažké a klientela pribúda postupne a marketing si vyžaduje nasadenie celej osoby jak si. Takže som rátala s tým, že budem v mínuse prvý polrok. No a otehotnela som. A ked som si vyrátala, že za polrok budem mať bruško, nebudem si môcť dovoliť nasadenie 15 hodín denne ako doteraz. A tak som si uvedomila, že je blbosť sa do toho púšťať teraz. Musí to počkať rok, dva. A zrazu ostávam bez akéhokolvek príjmu. Bola som zvyknutá robiť veľa a starať sa o seba... našťastie mám zas muža, ktorý aj tak nechcel, aby som tolko pracovala... a je programátor. Biznis v zahraničí. Takže nemôžem sa sťažovať.. aj ked sa cítim blbo, že ja, čo som nikdy nebola na nikom závislá od 19-ich...zrazu ostanem závislá na mužovi.. snád si zvyknem a nejak sa s tým vyrovnám...
@dejna20 držim palce tiež zajtra volám mojmu doktorovi a objednávam sa
@misiaknunu velmi ti rozumiem, ja priam neznasam byt fimancne zavisla a preto som isla robit aj pracu ktora absolutne nezodpoveda mojmu vzdelaniu, peniaze vsak doma nevysedim. Ale urcite si sa rozhodla spravne, podnikanie chce celeho cloveka. Ja som teraz mala dostat zmluvu na dobu neurcitu a bojim sa,ze ked pridu na to,ze som tehotna, tak mi ju nedaju. Cize zasa po materskej by som zacinala odznova.
@nivea777 ja som to riaditelke povedala, mam zmluvu do konca decembra, uz mi ju raz predlzovali, u nas je to tak,ze raz predlzia na urcitu a potom uz na neurcito. Najneskor v oktobri by som to mala vediet. Nakolko mi vsak rychlo rastie brucho teraz,dlho to urcite neutajim. Myslim ze do tretieho mesiaca to povedat nemusis.
@pininka no nemusis vobec ak nechces vyhody ako tehotna zamestnankyna..ale ked budes prikladat knizku tak zistia ze si to tajila pred nimi..ja ak dostanem knizku na dalsej kontrole knizku tak poslem oficialne oznamenie,niekde nevyzaduju a niekde vyzaduju aj knizku..a myslim si,ze ak ti aj predlzia a zatajenie budu povazovat za "podvod" tak ta mozu vyhodit okamzite..Zalezi od charakteru
U mna v praci to uz vedia zmluvu mam na neurcito len dekret manazera stratim cez matersku a tak uvidim ci nebudem aj ja zacinat niekde od zaciatku
@farebnymotylik gratulujem 🙂

@nivea777 vidis a to zas mne nie este mi jedlo nesmrdelo teda iba na festivale cibula do ciganskej