Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@06lienocka kolko by si mala byt? Ja uz 6+4 zajtra 😀 drzim palce aj tebe 👌
Baby, ja mam zmluvu do konca decembra, od 1.8 som pn, nic ja uz nemusim oznamovat, aj ked som zatial vypisana od obvodnej dr, ako to teraz budem mat s materskou? Som v tej firme zamestnana od 2.9.2016, pn som prvy krat,
Boze toto zas bola noc kedy sa normalne vyspim
@dejna20 tak ja dnes 5+6 vo štvrtok idem k lekarovi tak sa držkaj nech je vsetko oki
Ja idem na osmu a dobpol piatej hadam to dam
baby na mna nemáte v robote od 7.00 do 19.00 😀 Sme ženy všetko zvládneme ešte aj s úsmevom
ach, u mna dnes tazke rano, malý isiel do skolky, ako keby prvy krat, tak strasne plakal, utekal, musela som ho niest a teraz ma paradne brucho boli ☹ dufam, ze bude vsetko ok a nic sa nestalo...
Ahojte baby emoticon Tak ja som mala poslednú MS 23.7.2016. Skúšali sme otehotnieť už cca 4 mesiace. Vždy s takou malou dušičkou som sa testovala a stále tam bola len jedna čiarka. Tak teraz 3.9. som skúsila znova, a boli tam krásne dve čiarky emoticon no skoro som odpadla. Začala som sa triasť, motýle v bruchu, neverila som, tak som si spravila ešte ďalšie 4 testy a všetky sú pozitívne emoticon Ešte som u DR nebola ale dnes si skúsim vybaviť termín, podla kalkulačky by som mala byť cca 6+2 a pôrod 29.4.2017
@renusssska gratulujem 🙂 ja mam podla kalkulacky termi 30.4 presne ako ocko babetka 🙂))))
@natika045 no tak to by bola sranda keby sa to podarilo na ten deň 🙂 ... len neviem, skôr s takýmto výsledkom si myslím že budeme spadať do májoviek :D my sme sa 14.5.2016 brali s mm tak aj to by nebol zlý termín pre mňa 🙂
@renusssska Ahoooj, gratulujem ti a vitaj medzi namii 💖

@pininka ako je to s tym svrbenim?ak ta bude stale svriet, radsej zavolaj Mudr.....taky cas zvyknu brat krv, ak si dobre pamatam, svrbenie tela, kt neprestava znamena cosi s pecenou (samozrejme, ze brusko a prsia zvyknu svrbie ked sa zvacsuju)